Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Päivitämme verkkosivujamme, tilaajien on kirjauduttava uudelleen

Näppis | Tier-sähkölaudat pois jalkakäytäviltä. 4 kertaa olen törmännyt niihin.

Tier-sähkölaudat pois jalkakäytäviltä. 4 kertaa olen törmännyt niihin. Onneksi en satuttanut pahemmin. Toivoo näkövammainen.

Korona alkoi jo hellittää, vaan eipä enää! Hullut futarifanit, hallitus, thl, stm, kiitos teille!

Pysähdyin punaisiin valoihin. Takaani lähti auto ohitseni punaisia päin. Onneksi ei lapsi jäänyt alle. Tavallista Lahdessa. Helppoa rahantuloa, sakko.

Ei moni saisi ajokorttia uudestaan. Vilkkua ei osata käyttää, ei edes traktoria ohittaessa. Stop- merkkiä ei tunne kukaan? Vai alkavaa dementiaa.

Miksi Ylen aamuohjelmaan valitaan henkilöt, jotka ovat yhtä aikaa molottavia, toimittajasta alkaen.

Kaupungin vihreä osasto, jättäsitte niityt ajamatta rumalle sängelle. Alatte hävittää kurtturuusua. Pelkkää puhetta, ei tekoja ns. vieraslajista

Kyllä se on niin, että "Mummo ylitti tien suojatietä pitkin." Joen mummo voi ylittää esim. kävelemällä siltaa pitkin, uiden tai veneellä. Oikeinkirjoituksessa on järkeä.

E. Saari, pitäisikö sinun vastata kysymykseen: Miksi päivystyksessä on pikkuinen osasto? Miksi osastot ei vedä? Kuinka pitkään henkilökunnan tulee joustaa mielestäsi?

Nyt näyttää siltä, että kaikki ihmiset ovat autuaasti unohtaneet, mitä Raamatussa sanotaan mukautumisesta tämän maailman ajan mukaan. Sana pitää edelleen paikkansa.

En ihmettele yhtään hoitajapulaa. Joudun maksamaan parkkimaksun 9 e/pvä, siitä, että käyn silloin tällöin tekemässä vuoron. Ja ikävä kyllä, palkan maksussa on ongelmia, vääriä päivämääriä yms. joita joutuu itse selvittämään. Rekrytoinnin sujuvuuteen kannattaisi panostaa. Pienillä asioilla on iso merkitys.

Työttömät ja etenkin nuoret saatava töihin, hinnalla ja keinolla millä hyvänsä. Muussa tapauksessa tulossa todella suuri lasku yhteiskunnalle. Työttömänä elämässä ei mitään rytmiä, ajaudutaan käyttämään huumeita ja pyöritään liikkeissä "näpistelemässä". t. yrittäjä

Mainoskylttiä ei saanut päiväsaikaan laittaa nurmikkoalueelle, jossa ei olisi ollut jalankulkijan tiellä. Potkulaudat voi parkkeerata mihin tahansa.

Onneksi meidän lipputangossamme ei ole sateenkaarilippua!

Jalkapallofanit olivat kyllä vastuuttomia, mutta niin oli kaikki nekin, jotka ylittivät tiettyjen yöravintoloiden kynnyksen. Se on viimeinen paikka, johon pitäisi nyt hakeutua. Toisaalta pimeät juhlat on pahempia, kun kukaan ei julkisesti niistä tiedota.

Äänestäjä luulee vaikuttavansa äänestämällä. Ei vaikuta, koska vain lobbarit ja ajatuspajat vaikuttavat.

Herätkää ymmärtämään, että maamme työelämä vatkaa yhtä ja samaa työllisten joukkoa tehtävistä toisiin samalla, kun työttömyyden suomasta vapaa-aikaedusta ja vastikkeettomasta tulosta nauttivat tätä kaikkea katsomosta katsellen. Jos hallitus todella haluaa kitkeä eriarvoisuutta, tuossa on se, mistä olisi pitänyt aloittaa.

Teoriakoe opetuslupaopettajille takaisin! Eihän ne edes osaa opettaa liikennesääntöjä!

Oikeassa olet koronaministeri Kiuru. Maito on kaatunut. Mutta on sitä maitoa vielä kaatumattakin. Nyt äkkiä vastuuporukka vaihtoon, ettei enää haaskata maitoa maahan, kun Pietarin kisat jatkuvat vielä. Sanotaan, että virheistä oppii. Saa nähdä.

Hoitajapula vaivaa Phhykyä. Onko käytetty hyväksi uupuneiden osa-aikaista työmahdollisuutta?

Vastaus viisastelijalle: Minä ylitän jokea siltaa pitkin!

Maailman suosituimman urheilulajin, "Kuningas jalkapallon" tilalleko tekojäärata? "Ulkona helteinen sää", onko hullumpaa kuultu?

Täällä on mummo, joka ylittää kadun suojatietä pitkin ja joen siltaa pitkin!

Hei Hornet-jeesustelijat! Sveitsikin vast'ikään päätti hankkia uudet F-35 hävittäjät. Menkääpäs sinne todistelemaan, kuinka tyhmiä he ovatkaan, sitä ennen Norja päätti samoin! Hyvää matkaa Teille tälle valistusturneelle. Ovat varmaan kovin häpeissään tyhmyydestään.

Suomi tarvitsee uudet hävittäjät ja ammattilaisten antamat perusteet löytyvät hyvin vahvoina verkosta! Osa änkyrä-vasemmistoa yms. yrittää nyt muuta, väärin perustein ja motiivein. IT-ohjuksilla on toki oma tehtävänsä, droneilla myös. Hävittäjillä on valtava rooli pitkään, mm. ilmasta ilmaan ja ilmasta maahan taistelussa. Kaikessa päätöksenteossa ei voida aina avata yksityiskohtia.

Sain erittäin hyvää palvelua Harjun terveydestä perj veljeni asioista! Eli kiitetään eikä aina moitita. Suurkiitos ystävälliselle hoitajalle.

Paljon kiitoksia PHHYKY:ssä toimivalle kipupolille. Etenkin APS-hoitajat ovat ihan aarteita, asiat hoituvat ja tunnen, että minua kohdellaan arvokkaasti. Hyvää kesää kaikille (kivuista huolimatta)

Kyllä on surkea kasvattaja, jos ei opeta lapselleen, että eläviä luontokappaleita pitää kunnioittaa.

Lahden päättäjät herätkää. Lisätkää pian sairaalaan hoitajia, eivät kestä kauheaa painetta. 100 henkeä lisää, niin on jokaisella tauot ja vapaa-päivät. Panostetaan tärkeimpään nyt!

Koirien pito kerrostaloissa ja rivareissa on kiellettävä lailla! Niiden aiheuttama p-ska- ja melusaaste on sietämätön.

Mieluummin naapurista leijailee grilliruoan käry kuin tupakansavu. Ihanaa, että kerrostaloissakin mahdollisuus grillata! Hanki sinäkin, naapurini, grilli niin voidaan vaihtaa ruokareseptejä. Nautitaan kesästä!

Mutta toki kukin tyylillään, heh!

Puhe todellisuudesta on vain hämärän karkeapiirteisen kartan piirtämistä. Ote on kirjasta. "Tosiuskovainen."

Sitä saat mitä tilaat.

Miehille jälleen kerran täydet pisteet! Uimarantaotosten perusteella sanoisin, että kaikki exhibitionistit ovat naisia. Väittämää tukee myös lukuisat lehtien lööpit. Olisihan sitä näytettävää itse kullakin, mutta kuten eräs mies totesi: "Mielenkiintoisin on nainen, joka jättää jotain arvailun varaan. Siinäpä mies minun makuuni!

Tuhansilla vähävaraisilla suomalaisilla ei ole rahaa elintärkeisiin lääkkeisiinsä, mutta HIV-riskikäyttäytyjät lääkitään verovaroillamme. Arvovalinta!

Minäkin sain homeisia mansikoita marketista, vein ulos huomasin. Vein takasin, olisin vaihtanut laatikon, tyttö oli töykeä, on tarjousmansikoita 35 e, ei palautusoikeutta, kotona miltei 2l pois, eikä loputkaan hääviä. Kysyn, saako tarjousmansikat olla homeisia.

Ei vaihtamalla parane. Sama "taistelu" vallasta jatkuu. Eniten odotan Hykyn valtuutettujen valintaa. Sehän päättää "ohjeen" mukaan, hoidetaanko meitä säästäen vai ihan oikeasti. Se eutanasiapilleri olisi meidän onnettomien apu. Entäs sivistys ja liikenne.

Se, mikä on onnistunut vuosia Lehtimäen liikenteeltä, ottaa koville Koiviston Autolta. Kesäisin äärettömän hyvä ilmastointi busseissa. Kyllä kelpaa matkustaa. Haloo, LSL. Tasapuolista matkustamista, kiitos.

Älkää ihmiset laittako hajusteita itseenne ja vaatteisiinne, kun menette kylään tai bussiin!