Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

ESS:n kesätoimittaja ja -kuvaaja etsivät päijäthämäläisiä saunojia ja saunoja – olisiko sinun lauteillasi tilaa?

Näppis | Nastolan palveluiden alasajo jatkuu. Lempi-liikennepalvelu ei koske meitä.

Nastolan palveluiden alasajo jatkuu. Lempi-liikennepalvelu ei koske meitä. Tänne Itä-Lahteen esim. Koiskalantielle ei vieläkään saa kyytiä. Täällä on paljon asutusta ja pitkä matka pysäkille. Tasa-arvoinen kohtelu olisi tarpeen.

Millainen ihminen kalastaa ja heittää saaliin takaisin järveen, kenties kitumaan ja kun viehe jää kiinni vaikkapa risuun, jättää leikin siimoineen päivineen? Opettakaa lapsia vastuullisuuteen ja kunnioitukseen luontoa kohtaan.

Loistavaa, että koiran irtipidosta on Paimelassa sakotettu. Vielä voi viranomaisiin luottaa.

Nyt on saatu hyvä esimerkki siitä, miten käy VTV:n pääjohtajalle, kun valta sokaisee ja henkilö käyttää asemassaan väärin yhteiskunnan varoja. Samanlaisen tutkinnan voi aloittaa muissakin valtion laitoksissa ja virkakoneistossa sekä kunnissa ja niiden omistamissa yrityksissä, unohtamatta niihin kytköksissä olevia poliitikkoja. Millaisia matkoja ja turhaa matkustamista niistä paljastuisikaan.

Ylen Riku Salminen paras urheilutoimittaja. Nuori, hauska ja monipuolinen tietotaito eri lajeista! Houstaa studiot ammattitaidolla. Pisteet myös AJ Sipilälle!

Armas taas, tuo Lahden oma koronalinko. Varsin välinpitämätöntä menoa johdolta.

Oletteko hollolalaiset huomanneet, että kuntakeskuksessa ja lähialueilla on käynnissä melkoinen töhrybuumi? Pikku-Tilkin jumppalintukin oli juhannuksena sotkettu.

Loistavaa, Matti Eve! Nopea, halpa ja joustava kokeilu Lahden katujen muuttamiseen!

Kiitos, Sami Korkiakoski, Pride-viikkoa koskevasta kirjoituksesta 30.6. lehdessä. Kirjoitit kauniisti ja asiallisesti ihmisen oikeudesta tulla rakastetuksi omana luojan luomana itsenään, ilman tuomitsevia asenteita.

Lahden persut pettivät lahtelaiset ennen kuin edes uusi valtuustokausi ehti käyntiin lyöttäytymällä kokoomuksen ja demareiden mukaan pitämään omia pallejaan kiinni. Mikä valtapuolue ajattelee tässä tilanteessa lahtelaisten etua eikä omaa palliaan?

Hyvä juttu ökyrikkaista 1.7. Huumorihan se on maailman kaunein kukka sanotaan.

Kiitos mieshenkilölle autettuasi auto-ongelmassa Levon hautausmaalla.

Paremmin ei terveydenhuolto voisi toimia. Kiitos nuori pääterveysaseman mieslääkäri.

Nyt loppuivat EM-jalkapallon katselut. Nykyjalkapallosta on tullut väkivaltaista ja vastustajan vahingoittamista. Ei kiinnosta. Sitten vielä nämä vastuuttomat koronan levittäjät.

Loistava kirjoitus Matti Eveltä teiden kaventamisesta. Kannattaa kokeilla ensin kumipoliisien avulla ja tutkia, miten vihreäksi se tie tulee kaventamalla. Luulen, että autoilijoiden pinna kiristyy, ruuhkaa tulee ja vaaralliset tilanteet lisääntyvät. Pidetään tiet auki ja leveänä!

Luonnon tasapainoa ei järkytä mikään eläin eikä kasvi. Ainoastaan ihminen.

Kyllä siellä juttuja riittää, kun kuukauteen ei julkaistu lukijan sanassa kuin vaalimainoksia!

Ei ihme, että korona leviää. LHS bussi, 11 matkustajaa 3:lla maski. Nyt loppu bussin käyttö. Outoa porukkaa lahtelaiset.

Kysymys potkulautailijoille: onko vastuuvakuutus? Mitä sitten, jos ajatte takaapäin jalankulkijan kumoon? Voi tulla kalliiksi.

Tatuointia ei ole kaikilla ihmisillä. Joissakin ammateissa ne on kielletty.

Ravintolat ja yökerhot heti kiinni. Siellä korona leviää.

Mytäjäisen rannalle tukevampaa auktoriteettia. Uimavalvojat täystyöllistettyjä hyppytornin seuraamisessa. Huoltorakennus vaarassa. Aikuiset, herätkää, välittäkää, rakastakaa ja hakekaa joskus yllätyksenä kotiin. Minäkin rakastan ja ymmärtän lapsosia.

Kiitos teille lapset ja eläinsuojeluvalvoja, kun juhannusaattona puutuitte lokinpoikasen julmaan kohteluun. Green City myös eläimille. Aattelepa ite!

Taitettu indeksi pitäisi ottaa eduskunnassa taas esille. Verotus on myös kohtuuton eläkeläisille. Maksamme suuremman veroprosentin kuin palkansaajat. Eläkeläispuoluetta tarvittaisiin seuraaviin vaaleihin.

Matti Evellä loistava ehdotus katusuunnittelijoille: testataan ensin keveillä ratkaisuilla ennen kuin katuja muokataan koneilla. Lahden uudet päättäjät ottaa tästä toivottavasti kopin.

Ehdottomasti paras ympäristöteko, ettei hanki lapsia ollenkaan, siis vapaaehtoinen lapsettomuus!

Vammaiskauhua J:kylästä. Kaupunki yhtä kävelykeskustaa. Taksit eivät saa ajaa parkkiluolastoon, josta pääsisi hotelliin. Museoissa ym hissit suljettu.

Näitä yli-viikareita löytyy varmasti muualtakin.

Joka talossa on oman elämänsä ullataalasmaat. He kyttäävät. Juoruavat. Puhuvat selkäsi takana. He ovat juuri siellä, minne kuuluvatkin. Selkäsi takana. Tsemppiä.

Kauppojen kassajonoilla lattioissa merkitty turvavälit 2 m. Kun laitat ostoksiasi kassahihnalle, niskassasi kiirehtii jo joku laittaen sekaan omat ostoksensa. Kassa näpyttää kaikkia jo samaan laskuun. Toiminnan turvaa puomi, jonka nostaen kassa päästää yhden henkilön tai yhteisostajaryhmän kerrallaan maksulinjalle. Kaikkiin ohjeet eivät tehoa!

Nyt onkin kritiikki silmänkäännön omaisesti käännetty näytteenottoon, siis terv.hoitohenkilöstöön. Heillä on kädet täynnä töitä ilman näitä Venäjän koronakamikatzejakin.

"Asiantuntijoiden" kommentit koronasta. Ei hätää mitään, vaikka tartunnat taas nousussa. Naivistista puhetta. Aatteleppa ite. T. "Jope"

Mitä virkaa on työministerillä? Kyselytunnilla työllisyysasia, Saarikko paasaa ja muut, ei itse työministeri Haatainen.

Milloin Asikkalan kunta juhlii yhteiskoulun Vanhan osan 90-vuotistaivalta? Kulttuurirakennus valmistui syysk. 1931.

Katsoessa Dianan juuri julkistettua patsasta tulee mieleen Lahden tuleva uusi evakkopatsas! Sellainen vastustus kun siitä tuli....

On todella huolestuttavaa näin korona-aikana ihmisten välinpitämättömyys suositeltujen sääntöjen suhteen. Terveys on todella tärkeää. Sen pitäisi olla nyt etusijalla.

Meillä on rintamamiestalo, jonka pohjakerroksessa lämpötila on 10 astetta. Eikä tarvi lämmittää, avaa vaan ikkunan. Niin makaa kuin petaa, eikä oo hiki.

Aikuiset miehet, ilmeisen joutilaat, ilakoivat kaksi miestä yhdellä sähköpotkulaudalla: bussien odottajat ja toriasiakkaat vaarassa. Eikö ole sääntöjä?

Ihmetellä täytyy, miten yksioikoisesti monet mm. Etelä-Suomen Sanomat käsittelee ja oikoo Otkesin raporttia korona-ajan toimista. Otetaan helpoin johtopäätös, "Kyllä nyrkki olisi ollut tarpeen." Ei vaivauduta perehtymään raportin korjausehdotuksiin. Siellä ei puhuta nyrkistä mitään, sekavan säädösviidakon perkaamisesta. Ei esitetä, että presidentti pitäisi ottaa asioita päättämään.

Hoitajapula uuvuttaa Päijät-Hämeessä. Yhtymän henkilöstöjohtaja pyörii ongelman ympärillä, mutta ei sanallakaan mainitse huonoa palkkaa ongelmana!