Näppis: Miksei asukkaat itse voisi poistaa oman alueensa lupiinit?

Lupiinijuttu!? Nyt näyttää siltä, että nuoriso kerää ansiokkaasti, Lionsien ohjaamana lupiineja muovisäkkeihin eri puolella Lahtea. Kysymys! Miksei asukkaat itse voisi poistaa oman alueensa lupiinit?

Toivottavasti kaikki kansanedustajat eivät luule, että pandemia on ohi, kuten edustaja Heinonen. Lisäksi on hyvä muistaa, että ne, joilla on jo entuudestaan rahaa, ovat takoneet sitä vielä enemmän kuin aikaisemmin. Eli ne, joiden olisi pitänyt osallistua talkoisiin, ettei valtio tarvi maksaa kaikkea. Edelleen Heinoselle tiedoksi.

Katsokaas vähän, miten ajelette niillä laudoilla jalkakäytävillä. Siellä liikkuu muitakin. Useita vaaratilanteita nähty mm. suojatiellä.

Uusi Lempi-palv.liikenne ei korvaa menetettyä Helmi-taksia, joka kuskasi mummoja ovelta ovelle. Ei hyvä.

Tonttilassa huolto toimii ammattimaisesti, ilo seurata työtä.

YAMK-tutkinto pätevöittää toimimaan asiantuntijana työelämän eri sektoreilla. Hetkinen, eihän tämä näin voi mennä! Jokuhan valisti meitä tovi sitten täällä Näppiksessä, että asiantuntijoita valmistuu vain yliopistoista.

Koskahan vesipullorekat starttaa Metsäpietilässä?

Eikö LSL saa Koiviston Autoa kuriin? Jatkuvasti Kabusseja linjalla ilman ilmastointia! T. Siirryn kävely linjalle, enkä maksa saunassa olosta

T. Nieminen: älä tule Akuuttiin, mutta hoida osuutesi talkoista miehittämällä henkilökunta kuorman mukaan. Avi arvioi sitten loppuviimein.

Mansikan myynti siirtynyt marketin hämärään sisätilaan. Saimme homeisia marjoja. Saimme onneksi rahat takaisin. Ollaan tarkkana.

Kohta irtisanottu käryttää jonkun toisen "sulle-mulle"-piiriläisen?

Kyllä on törkeetä, taas vietiin Pursimiehenkatu 4 kauniit oranssit kukkaruukut oven pielestä.

Olipa kiva käydä Levon hautausmaalla. Kukat trimmeröity poikki! Älä trimmeröi, jos et osaa. Kiitos!

H:linnan Goodmanissa Hesessä kortilla maks. minua käskettiin sanomaan ääneen hetu. Sanoin ei käy. Piti sitten näyttää henkkari "vanhuuden vuoksi".

Nyt kannattaa talon myyntiä siirtää, muutaman vuoden kuluttua siitä saa tuplahinnan. Kaupungit alkaa olla yksiä hornankattiloita, kansa pakenee maaseudulle ja tarvii asuntoja.

Laitatko osoitteen niin voin palauttaa Hollolaan tien viereen jättämäsi talvivaatteet. Eivät olleet kellekään sopivia. Laitan pari pipoa lisäksi mukaan niin ei pääsi palellu enempää.

Sain kesämökilleni yllätysvieraita. Toivat tuliaisiksi punaisen hyönteishotellin. Wau mikä lahja. Ei aina tarvitse tuoda kahvipakettia.

Hirveä haloo Messilän juhannuskokosta. Seuraavaksi kai valitetaan, että Pikku-Veskun puistossa on Ramirentin aitoja. Ne on kuulema jotain tapahtumaa varten.

Mielenkiintoinen koiraohjelma Yle Puheessa: Maailmassa 900 miljoonaa koiraa ja niistä 300 miljoonaa ilman isäntää tai emäntää eli 300 miljoonaa kulkukoiraa! Mutta meillä Paimelassa koiran irtipidosta saa 240 e sakkoa jopa kaksi kertaa! Tämä maa on vain kieltojen, määräysten ja tiukkapipoisten maa! Meneekö kulmilla liian hyvin, kun jatkuvaa narinaa?

Tilastojen mukaan Suomessa 100 vuoden ajalle 11 helle päivää vuodessa, toki viime vuosina enemmänkin! 15–20 päivän takia ei kannata jäähdytystä rakentaa joka bussiin! Sataa se räntääkin vielä!

Potkupallo. Suomen vaarallisin urheilulaji?

Ei sitä Padasjoen Kankaantien reunoja tartte tulla vielä raivaamaan, siinä kukkii monen monta erilaista kukkaa. Antaa niitten kukkia vaan, ei tarvi aina olla kiire raivaustöihin.

Lahden politiikkaan on tullut pysyvästi ilmiö nimeltä leipäpappeus. Siinä pedataan itselle hyvät ansiot kunnan luottamustoimissa ja varmistellaan itselle jatkuvaa kansanedustajapaikkaa.

JP, onneksi huomasit porukkasi persujen olevan normaaleja poliitikkoja, pauhaamisesta huolimatta. Oikealla kun on, valta pitää saada. Edellisistä eduskuntavaaleista alkaen ihmellytkin gallupeja. Eivät ole mikään köyhänturvapuolue.

Ahtialassa orava jäänyt kaulasta kiinni mansikkaverkkoon. Olen ymmärtänyt, että verkot on olleet kiellettyjä vuosia, koska mm, siilitkin jäävät kiinni niihin. Miksi ei harsoa käytetä? Marjat kypsyvät hyvin myös harson alla ja mm. linnun uloste jää harson pintaan.

Mahtava aamu polttaa parvekkeella norttia.

Kommentoi

Uutiskirje

Tilaa ESS.fi-uutiskirje, saat Päijät-Hämeen ajankohtaiset ja kiinnostavimmat uutiset sähköpostiisi kahdesti päivässä arkisin ja kerran päivässä viikonloppuisin.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut