Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Mikä on sähkön tuntihinta nyt? Seuraa tästä

Näppis | Olisiko aika muistaa niitä omaisia siellä hoitokodeissa

Nyt kun corona alkaa helpottaa eikä ole joulu, uusivuosi, pääsiäinen tai muukaan tekosyy. Olisiko aika muistaa niitä omaisia siellä hoitokodeissa, soittamalla ja ennen kaikkea käymällä edes pienen aikaa?

Kun vastuuhenkilöt (poliitikot ja virkamiehet) sallivat joukkoturismin Pietarin EM-kisoihin, heidän vastuulleen kuuluu myös palaajien vastaanotto tarkastuksineen kaikkineen. Jos sormella osoitetaan pitää osoittaa oikeaan suuntaan.

"Mummo ylittää suojatietä", ylitätkö Sinä siltaa vaiko jokea? Yliviisastelija

Voi voi, minkälaisia valtionvaraintarkastajia, kuin tämä Tytti Yliviikari. Kun kuulustellaan, lausuu vain runoja.

Oli tiedossa, että Suomen jalkapalloilu jää EM-kisoissa vain muutamaan otteluun. Silti valtiovalta päästi suomalaisia Pietariin. Nyt kärsii ylirasittunut hoitohenkilöstö ja koko kansa.

Pietarin kävijät, äly hoi, ymmärrys älä jätä. t. Ei ymmärrä

Näille edesvastuuttomille potkupallofaneilleko Lahden pitäisi rakentaa uusi katsomorakennus kisapuistoon? Ei tarvitse. Tehdään mieluimmin tekojäärata, josta enemmistö lahtelaisista voi nauttia.

Yle urheilu, se kenestä toinen pitää, toinen vaihtaa kanavaa, ettei ala päätä särkeä. Vanha sääntö tavallaan. Toinen pitää isästä ja toinen pojasta tms. Inhoan itseään humoristina pitäviä. Yle on muutenkin "luovuttanut" vähitellen parhaat toimittajat n. yleisesti MTV:lle. Sääli, esim. politiikasta Jan Anderssonin.

Savuton työpaikka on ollut arkea jo kauan monille, savuton koti sen sijaan haave monille vuokralla asuvalle. Parveketupakointi historiaan kaikissa taloissa.

Maito on jo kaatunut, äkkiä joka nuppi pyyhkimään!

No ei ihme että demarit ja kokoomus haluavat pitää palleistaan kiinni, vaikka lahtelaiset selvästi ilmaisivat mielipiteensä vaaleissa, mitä mieltä ollaan tästä sympioosista.

Yksityistämisen syy on yksinkertaisesti se, että porvaristolle on keksittävä uusia elinkeinoja menetettyjen tilalle, jotta heidän elintasonsa pysyisi ennallaan, jopa nousten yhteiskunnan kustannuksella, eduskunnan ja hallituksen hyväksynnällä.

Luottamus menneen ajan sotateknologiaan (Hornetin) uskomattoman "uskonnollisen" vahvaa.

Kolavalla ja Hollolaan ehkä tulevalla jäteasemalle on suuri ero. Rakennusjäte on aivan eri asia, kuin yhdyskunta/sekajäte. Olenko ymmärtänyt väärin. Rakennus (mm. betonijäte odottaa jälkikäsittelyä/keksintöä). Lopullinen kaatopaikkajätekin vähenee koko ajan = hyötykäyttö. T. Tavallinen tallaaja

Nykyisin hävittäjätkin voidaan hakkeroida ja niiden järjestelmäpäivitykset maksavat n. 100 000 dollaria vuosittain. Mm. USA on panostamassa lennokkeihin ja droneihin!

Mitä liikennesääntöjä sähköpotkulautoihin sovelletaan? Polkupyörän, jalankulkijan vai mopon?