Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Mikä on sähkön tuntihinta nyt? Seuraa tästä

Näppis | Olisiko mitää järkeä, et eri puolille Lahtea laitettaisiin kontteja, minne voisi pudottaa tyhjät tölkit ja pullot

Olisiko mitää järkeä, et eri puolille Lahtea laitettaisiin kontteja, minne voisi pudottaa tyhjät tölkit ja pullot. Näistä rahoista annettaisiin rahaa niille, jotka todella sitä tarvitsee. Tämä raha jäisi Lahteen ja joku taho voisi jakaa sitä. Toivottavasti tämä toteutuisi, rahaa kertyisi kaikkien ihmisten toimesta.

Mikä yamk-tutkinto pätevöittää esimerkiksi arkkitehdin, papin, lakimiehen, opettajan, diplomi-insinöörin, fyysikon, psykologin, lääketieteen kandidaatin tai sosiaalityöntekijän virkaan?

Tappavat koronatuliaiset Pietarista osoittavat, ettei hallituksella eikä terveyshuollon johdolla ole osaamista eikä vastuuntuntoa estää tartuntojen vyörymistä rajojen yli Suomeen. Myös rajavartiolaitos laiminlöi tehtävänsä ja vastuunsa. Kisaturistit rillustelivat ravintoloissa, joissa erityinen tartuntavaara. Tehtävänsä laiminlyöneille kenkää ja tartunnan tuoneet suljettava eritykseen.

Vesijärvi täynnä pikkukalaa, petokalat puuttuu? Hoitokalastus ok?

Miten on mahdollista että Hollolassa rannalla poltettiin juhannuskokko, vaikka polttaminen oli Päijät-Hämeessä kielletty, lupaa ei ollut edes erityisluvalla.

Sähköpotkulaudat varmaankin kielletään tässä kieltojen ja määräysten luvatussa maassa! Mainio laite näin eläkeläisellekin!

Juorukellon kalkatus kuuluu ja se tiedetään. Pahankellon pauhina kuuluu kauemmaksi. Kirkonkellojen soittoa mielellään kuuntelee.

Lahti Aquan liikevaihto 32 miljoonaa, tulos 1 miljoonaa ja viemäriverkkojen saneeraamiseen käytetty 3,5 miljoonaa. Puheenjohtaja Lempinen kerro mihin rahat käytettiin.

Loppuisi korona, että Jumalanpalveluksissa säestettäisiin kaikenlaisten kilistimien sijasta virsiä uruilla.

Kun raja tukkeutui Venäjältä palaavista, olisi heidät voinut päästää rajan yli, ohjata lähimpään tyhjään esim koulurakennuksen odottamaan näytteenottajia. Henkilöstölle hälyraha 150 e ja normipalkka. Olisi luultavasti tullut halvemmaksi yhteiskunnalle ja säästänyt monelta turhalta kärsimykseltä.

Jo oli juhannusyö. Iltayön muodollisemman metelöinnin jälkeen seurasi aamuyön varsinainen esitys, jolloin miehet tappelivat karjuen naisten kirkunan säestämänä. Tämä lisää kyläläisten yhteisöllisyyttä. Kaikki valvoivat tasapuolisesti, niin lapset kuin vanhuksetkin.

T. Nieminen, Akuutissa mediaali jonotusaika 7 h ja jos osastotarvetta niin aika on tuplattava. Ei se ongelma ole väistynyt, vaikka niin kerrot mediassa. Ole hyvä ja käy vaikka joku viikonloppuyö tekemässä oikeita töitä rivissä.

Onko Lahesta 13.04 G-juna haettu Pieksämäen romuvarastolta, kun ovet ei auvennu Järvelän eikä Lappilankaan asemalla ennen kun juna lähti.

En lainkaan ihmettele, kun sanotaan, että maapallo hukkuu muoviin! Olen katsellut noita ohjelmia Food Factory, niin aivan mieletöntä se muovin määrä mitä niissä käytetään! Tarvitseeko maailma todella kaikkia noita tuotteita? Ja minne se kaikki muovi lopulta päätyy? Meriin..

Antoiko Orimattilan kaupunki yleisen huviluvan S-marketin parkkipaikalle. Kuulosti ainaki siltä ja jälkikin näyttää siltä.

Jos ajatellaan maalaisjärjellä, Jumala on olemassa tai ei olemassa? Siis fifty-fifty, niin ateistien pitäisi vaatia medioilta saman verran näkyvyyttä, kuin uskovaiset saavat, eikö vain?

Millä ovat tiedotusvälineet täytetty? Vastaus on, superlatiiveilla.

Vääksyssä rottaongelma, koskahan päättäjät ottaisi tosissaan? Menee idyllisen kylän maine.

Kun superlatiivit ovat kärsineet inflaation, voitaisiinko ottaa käyttöön ylisanojen ylin eli hyperlatiivi?

Voi ei, juopot istuu etupihalla aamusta iltaan. Eikö talossa mitään kuria heille?

Luonnon tasapaino on pahoin järkkynyt, kun on suojeltu eläimiä, joilla ei ole luontaisia vihollisia: ylisuuret naakkaparvet ja oravapopulaatiot tappavat hyödyllisten, tuhohyönteisiä ja hyttysiä syövien pikkulintujen pesäpoikaset, supikoirat ja kissat saalistavat metsäkanalintujenkin poikasia.

Kiitos jalkapalloturistit. Teidän takia kesä on pilalla.

Todella ihmettelen EM-kisojen selostajien Puskas-areenan umpitäyden katsomon hikitiiviin tunnelman ylistämistä. Ai niin. Olenpas tietämätön. Eihän siellä ole mitään pandemiaa olemassakaan, kun kaikkien suurpustien valitsema arvoitettu Viktor-setä kansalleen niin vakuuttavasti vakuuttaa.

Käsittämättömän uskomatonta , että Suomestakin löytyy ihmisiä, jotka menevät Venäjälle örveltämään ja hakemaan sieltä ehdoin tahdoin Coronan, ja tartuttavat sen sitten täällä, ilman minkäänlaista vastuuta, juuri kun ollaan saamassa tartunnat kuriin. Ymmärrys hoi! Äly älä jätä.

Paljonko kaupunki veloittaa Tier sähköpotkulautojen pysäköinnistä jalkakäytävillä? Autoilijat maksavat parkkimaksun. Näille potkulaudoille tulee määrätä parkkialueet.

Minkä takia vuokrattavat sähköpotkulaudat saavat ajella jalkakäytävillä ja ihan missä vain. Niillä ajellaan kaksi päällä ja vielä humalassa. Jätetään ihan mihin vain. Jotain rotia pitäisi tähän saada.

Urheilusakki osoitti vastuuttomuutensa Pietarin futisreissulta tultuansa. Levitettiin baareissa ja festareilla kotiin tultua koronaa, karanteeneista viis veisattiin. Uskomatonta touhua!

Onko Lukijoiden aukeaman puuttuminen maanantain lehdistä ESS:n "uusi normaali"? Etenkin paperilehden tilaajat saavat muutenkin liian vähän vastinetta kalliille tilausmaksulle. Paperilehtiä eniten lukevat ja pyhinäkin lukisivat digiloikkaamattomat ikäihmiset, monikymmenvuotiset ESS:n tilaajat. [Toimitus vastaa: Mielipidekirjoittajat lienevät kesälomilla, joten toisinaan sivuja joudutaan jättämään pois.]