Näppis: Kiitos potkupallofaneille Venäjän tuliaisista

Kiitos potkupallofaneille Venäjän tuliaisista. Kohta taas kaikki on kiinni, teidän tuoman todella tarttuvan variantin takia. On se sitten mukavaa, kun edelleen täytyy pelätä ihmisiä, tarttumisvaaran vuoksi.

Koitas myydä jätteitäs jollekin he he. Paras olisi kierrätysmaksu tuotteen hintaan, kuten renkailla ja öljyillä. Maksat joka tapauksessa.

Ei Seija Aakalan kommentit Salpakankaan terveysaseman tilanteeseen paljon auta. Ronkainenkin äänesti Mehiläisen enemmistön puolesta, ja nyt mm. Lahti saa kärsiä. Lääkäreitä on jos on. Seuraava sopimus, mukana jo Hollolankin. Että semmosta.

Kyllä koiriakin on ilo katsella, kun ne ulkoilee hallitusti. Jos haluatte vaihtelua, ulkoilkaa iltaisin Niemessä. Siellä ulkoilutetaan kissaa, joka tervehtii koirat ja ihmiset.

Reima Rintamäki, mene Aleksin ja Veskun risteykseen, ole siinä 5 minuuttia ja laske montako autoa ja jalankulkijaa menee päin punaisia.

Asikkalan Värlammin palo kesähakkuiden ansiota. Moto kaatoi seudun kauneimman ja ainoan ikimetsän! Oliko maastoon jäänyt polttoainekanisteri? Kesähakkuille totaalikielto, tuhoavat kaiken maastossa: kasvit, linnunpesät ym.

Unohdetaan se Kytölä. Kartalla tämä on edelleen Järventaus. Se on vaan kaavoittajille liian vaikea sana taivuteltavaksi

Joku toinenkin on huomannut lupiinien leviämisen metsän puolelle. Jos asialle ei tehdä mitään, niin marjat ja sienet häviää. Pelloilta ja tienvarsilta voidaan hävittää niittämällä, mutta metsästä se on toivoton tapaus.

Viherpiiperöiden pitäisi järkiintyä ja miettiä suojelun haittavaikutuksiakin. Suojelusta voi olla joskus enemmän haittaa kuin hyötyä esim. valkoposkihanhet ja merimetsot.

Puhdas vesi on eräs arvokkaimmista luonnonvaroista. Suomessa sitä on. Kuitenkin sitä luovutetaan ulkomaiseen bisneskäyttöön pullotettavaksi hyödyntämättä itse tätä mahdollisuutta. Omilla tuloilla voitaisiin kattaa verkostojen kunnossapito. Puhdasta vettä sataa, maaperä suodattaa, myytävää riittää.

Lahdessa lämpöä kolmekymmentä, niin Koiviston Auto ajaa paikallisliikennettä ilman ilmastointia olevilla Kabusseille! Järki käteen! Kannattaisi uusi Toimitusjohtaja ajamaan itse. T. Vuosi 2021

Näppiksen viestissä oli, että amk ja ylempi amk-tutkinto ovat tasavertaisia yliopistotutkintojen kanssa. Olen suorittanut molemmat tasot ja olen täysin eri mieltä. Yliopistotutkinto on laadultaan, vaativuudeltaan ja sisällöltään paljon tasokkaampi kuin amk- tutkinto. Ei voi puhua samana päivänä.

Pientareet taas niitetty, jäljellä vain kellastunut sänki sen sijaan, että saisimme ihailla päivänkakkaroita, puna-apiloita ja jossain vielä "kissankellojakin"!

Iso käsi Ylen nuorelle ja tarmokkaalle urheilutoimittajalle Riku Salmiselle. Kaikki hoituu niin MM-hiihdot kuin EM-futis. Ilo kuunnella ja katsoa!

Pienet on murheet, jos toisten grillaaminenkin ongelma.

"Mummo jäi auton alle ylitettyään suojatietä." Kyllä mummo ylitti ajorataa! Milloin lehden toimittajat ymmärtävät!

Rahansiirtoa vähävaraisilta varakkaille nämä uudet perusmaksut vesi, jäte samoin sähkö, ajoneuvovero ja monet monet muut. Maksuissa pitäisi mennä siihen, että joka käyttää hän myös maksaa. Mm. nämä perusmaksut ovat juuri toisinpäin.

Olen auttanut useampaakin näkövammaista Lahden Sokoksen uusissa hisseissä, kun ei ole ääni-ilmoitusta kerroksista. Myös kerrosnappulat liian himmeitä.

Helsingin Sanomat = Sateenkaari Sanomat, se siitä vapaasta tiedonvälityksestä, lopetin Hesarin tilauksesta.

Voi hyvä lehden toimitus, odotin niin, että etusivulla olisi ollut joku kaunis luontokuva, juhannustoivotusten kera, niin kuin ennen vanhaan. Mutta ei, ainoastaan digipuolella oli toivotus. Kaikilla ei kuitenkaan ole tunnuksia, saati nettiä.

Onko hyttysiä liikaa, eli onko lintuja liikaa, eli onko luontoa liikaa, eli – viimein – onko ihmisiä liikaa? Monet hyönteisetkin pölyttävät tai ovat muuten hyödyksi luonnon ekosysteemille. Myrkyt ei!

Annan neuvon. Krimi on Venäjän. Olkaa järkeviä. Venäjän puolustuspoliittinen vainoharhaisuus on tuttua jo meillekin 80 vuotta sitten. Kaupallinen ja poliittinen yhteistyö on rauhan tae.

Kiitos teille Huuhkaja-fanit, saitte Pietarista tuotua koronan taas jylläämään! Kiitos, kiitos teille typerykset!

Lompakoillemme hamuavien käsien määrä on lisääntynyt tuntuvasti. Ainoa reilu uusi vero on koiravero. Sen kustantavat ne, jotka tietoisesti aiheuttavat likaisuutta ja äänisaastetta.

Suuret kiitokset Lahden ympäristövalvojalle, kun puuttui tanssijan toimintaan Ritaniemen luonnonsuojelualueella.

Ammattikorkeassa opiskellaan ammattiaineita ja tehdään soveltavaa tutkimusta. Yliopistossa opiskellaan asiakokonaisuuksia, joita voi hyödyntää monissa työtehtävissä, ja kehitetään teoriapohjaa käytännön sovelluksille.

Yamk-sosionomi tai sosiaaliohjaaja eivät vastaa sosiaalityöntekijää. Ammattiopettaja ei voi työskennellä maisteritason viroissa.

Kuka "suunnitteli" Ylen Olohuone Lahdessa -ohjelman?

Kommentoi

Uutiskirje

Tilaa ESS.fi-uutiskirje, saat Päijät-Hämeen ajankohtaiset ja kiinnostavimmat uutiset sähköpostiisi kahdesti päivässä arkisin ja kerran päivässä viikonloppuisin.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut