Näppis: Keitä kaikkia Vesijärven 3 saaliskalan vuorokausiraja koskee?

Voisiko joku esim P-H Kalatalouskeskuksesta selventää, keitä kaikkia Vesijärven 3 saaliskalan vuorokausiraja koskee? Ainoastaan vetouistelijoitako?

80:n lätkä takaisin!

Onkohan Kepu ottanut huomioon sen mahdollisuuden, että soten maakuntamalli siirtää vallan maakuntien keskuskaupungeille ja mitkä sen vaikutukset ovat kepulle?

Terveysveroa suunnitellaan. Sokeri, ehkä myös suola ja rasva, laitettaisiin verolle valtion verotulojen kartuttamiseksi. Veron piiriin tulisi myös mm. kahviloissa, ravintoloissa ja julkisissa ruokapalveluissa tarjottu ruoka. Mallina käytetään Unkarin terveysverotusta. On helpompiakin tapoja lisätä valtion verotuloja: palautetaan koiravero!

Maailma on valitettavasti raadollinen ja suomalaisetkin ovat kautta vuosisatojen kärsineet suunnattomasti ulkoisesta väkivallasta. Uhka ei ole mihinkään hävinnyt ja vahva oma armeija on edelleen paras rauhan tae. Rauhantila on kaiken perusta ja realismi viisauden alku.

Suomi on konu maa. Kansalaisten mielestä mm. valkoposkihanhia, valkohäntä- ja metsäkauriita, lokkeja, puutiaisia, kyykäärmeitä, ahmoja ja susia on liikaa. Todellisuudessa vain lemmikkikoiria, ehkä tosin myös kauriita, on häiritsevässä määrin liikaa. Valtion verokertymän kohentamiseksi etsitään koko ajan uusia verotettavia kohteita. Koiravero on helppo palauttaa. Myös lemmikkien ravintoa tulisi verottaa enemmän.

Leena Pasaselle ja Ilse-Maria Östermanille tiedoksi: missään työterveydessä ei ole varmaankaan sopimusta, että työfysioterapeutilla saisi käydä vain kaksi kertaa ja ammattinimikettä työpsykiatri ei olemassakaan: työterveyspsykologeja on työterveydessä. Terveystarkastuksiin ja vastaanotoille voi tulla tarvittaessa. Ottakaa asioista selvää ennen kannanottojanne.

Miksi sanomalehti on nykyjään täynnä isojen kauppojen mainoksia. Tästäkö me tilaajat maksetaan.

Padasjoella pyydettiin ehdotuksia kuntaviirin toteutukseen ja nyt viiri on valmis ja juhlatkin pidetty. Olen ihmetellyt miksi viirin voittajasuunnittelijan nimeä ei ole mainittu kertaakaan paikallisessa lehdessä.

Miksi lähes kielitaidottomat saavat Lahdessa osallistua hoitotyöhön?

Kyllä ei järkeä ole paljoa. Hirveä kuumuus kerrostalossa. Illalla saa viileämpää parvekkeelta, mutta naapuri grillaa ruokaa parvekkeella. Ei voi tuulettaa, kun tukehtuu kuumuuteen, ja ruoan käry mun asunnossa..

No niin seuraava vaaliteema, jolla pääsee Lahden kaupungin valtuustoon on se, että hävitetään kaikki tervapääskyt Lahdesta.

Halvalla menee. Attendonkin palkat pienempiä kuin kuntayhtymän. Onko nykyinen tj ajamassa loputkin toiminnot, leikkausta, synnytyksistä yms alkaen yksityiselle. Siltä näyttää ja tähän asti kokoomuksen ja perussuomalaisten edustajat ovat myötäilleet. Maakuntavaltuusto tekee ohjeen mukaan jatkossa, joten ei myyntiä terveyden kustannuksella. Jälkikitinä ei auta.

Kyllä ollaan huolimattomia taudin suhteen. Tietäähän maallikkokin, että kotiin tullaan, kun kisat loppuu. Siihen valmistutaan ja porukkaa hankitaan töihin tai kaikki karanteeniin. Taas tulee tautia. Parempi pitää tauti rajan takana, missä sitä on todella paljon.

Vanhana ukkona olen hämmästynyt miten hyvin nämä nuoret naiset on hallitusta johtaneet.

Kommentoi

Uutiskirje

Tilaa ESS.fi-uutiskirje, saat Päijät-Hämeen ajankohtaiset ja kiinnostavimmat uutiset sähköpostiisi kahdesti päivässä arkisin ja kerran päivässä viikonloppuisin.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut