Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Mikä on sähkön tuntihinta nyt? Seuraa tästä

Näppis | Meille kotitalouksille kuuluu korvaus kaikesta jätteestä, jonka energiayhtiöt meiltä keräävät

Meille kotitalouksille kuuluu korvaus kaikesta jätteestä, jonka energiayhtiöt meiltä keräävät ja vielä velottavat meiltä. Olemme siitä jo maksaneet ostaessa. Nyt rahavirta toisinpäin!

Mitä esimies pelkää, kun systemaattisesti etsii virheitä vain eräältä. Sivusta seurattuna sairasta! Onko häneltä ammattitaito hukassa, vai mistä on kyse.

Kaupungilla huhutaan myös, että vaaleissa paikkoja menettäneet puolueet kertovat itse asiassa voittaneensa. Matematiikan kyvyt eivät vakuuta myöskään valtakunnan politiikassa.

Ympäristökaupunki säilöö hiekoitushiekat valmiiksi ensi talvea varten jalkakäytävillä, suojatie-ajoratakohdissa ja risteysalueilla. Säästöä vai ala-arvoista työnjälkeä?

Lahti-Piste-palvelutori, kiitos! Oli pieni ongelma venepaikassa. Asia otettiin työn alle ja hoidettiin pois heti. Loistavaa asennetta työntekoon. Kiitos!

Palkkaamalla ulkolaisen työntekijän samalla autat sen maan hyvinvointia ja taloutta.

Virkoja lisää elinvoimajohtaja. Eikö läppärin kantajia ole muutenkin jo tarpeeksi?

Minkähänlaista se paljon puhuttu varhaiskasvatus oikein on, kun alaikäisten mielenterveyspalvelut ovat ruuhkautuneet?

Kaikki työnantajat eivät arvosta työkokemusta ja ammattitaitoa, vain ikä ratkaisee palkataanko vai ei.

Tupakan ja kannabiksen käryttelijöille tulisi olla oma paikkansa uimarannalla.

Lähi R-kioskiin on vaihtunut yrittäjä, siitäkö syystä katalogit eivät tule perille. Paperilaskukin jäi matkalle. Postinen tulee joka maanantai.

Lupiini on paljon isompi ongelma kuin kurtturuusu. Lupiini on vallannut jo lähes kaikki tienvarret ja leviää jo pelloille ja metsiin eikä torjuntaa näy.

Eikö tuhansien järvien maassa saada järjestettyä uimakouluja järven rantaan? Pitääkö aina olla halli sitäkin varten. Aiemmin vanhemmat opettivat lapsensa uimaan, kuten minäkin olen tehnyt ja minut aikanaan opetettu. Jättävätkö vanhemmat tämänkin asian muiden hoidettavaksi? Kysyn vaan ja ihmettelen suuresti. Seija A

Hei, onko pakko lähteä vauvan kanssa tällä helteellä? Vaunujen lämpö nousee korkeaksi. Samoin koirat, ei ne jaksa ulkoilla. Omistaja ajaa pyörällä, missä on järjen hiven!

Olisi mielenkiintoista tietää, mikä oli se logiikka, jolla koronavirustasoja nimettiin.

Kunnaksen ylinopeutta pörräävät mopo- ja kevaripojat häiritsevät melkoisesti.

Persuja on sanottu räksyttäjiksi, mutta kun lukee somen kommentteja, se räksytys tulee kyllä ihan muualta. Mikä siinä on, että kun "on oikeassa", niin voi itse tehdä kirkkain silmin saman, mistä muita syyttää?

Eikö kaupunki voisi järjestää lisää vessoja satamaan, kun nuoriso käy tarpeillaan lähitalojen pihoissa!

Mies, joka tietää, mitä elämältään tahtoo, uskaltaa tehdä myös kompromisseja ja pyytää anteeksi. Tämä on rakkautta. Pikkumies, joka satuttaa muita, on epärehellinen ja jatkaa, vaikka ei pitäisi. Kiusaajia on oppilaissa kuin myös rehtoreissa. Heikko itsetunto? Joutunut itse päähän potkituksi?

Ei ikinä koiria ruokakauppaan! Mitä jos koira pääsee irti? Huh? Prismat, älkäätte te ainakaan salli koiria myymälöihinne. Pls.

Holman liikenneympyrä on mielestäni todella kaunis luonnontilaisena. Ei kaikkea tarvitse kyniä. Surettaa, kun kukkivat pientareet niitetään.

Vartiainen hei, hävittäjiä ei osteta ilmataistelua varten. Niistä tulee puolustusjärjestelmän keskeinen johtoalusta ja torjunta-aseistuksen kuljetuslavetti. Ne on tarkoitettu nykytiedoilla vastaamaan Putinin Venäjän mahdolliseen aggressioon. Muista esimerkiksi Ukraina!