Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Mikä on sähkön tuntihinta nyt? Seuraa tästä

Näppis | Satamaan sopisi hyvin pullomuseo

Satamaan sopisi hyvin pullomuseo.

Kiitos hanhiaidoista, nyt voi Proomukadun rannalla uida, mutta miten saada koirat pois rannalta. Välinpitämättömät omistajat eivät tottele kieltokylttiä.

Voi kun me kaikki eläisimme oman näköistä elämää. Olet sitten introvertti, ekstrovertti tai siltä väliltä. Nauti elämästä.

Hanhenkakasta olutta. Ympäristökaupunki Lahden ensimmäinen järkevä teko.

Miksi ilmastonmuutoksesta on tehty poliittinen asia ja ainoastaan vasemmistopuolueet sen tunnustavat. Asuvatko oikeistoihmiset eri planeetalla?

Asuminen-lehdessä monta sivua kiinteistövälittäjien kuvia. Eikö ole mitään myytävää?

Rami Lehto voi ainoana nykypuolueista pitää Suomen pelipaitaa, muut puolueet kuin perussuomalaiset ovat myyneet Suomen!

Kiitos Etlarin irtolehtipainoksista, kun ei ole turhia nidoksia. Selailu kehittää sorminäppäryyttä!

Miksi kenelläkään ei ole suloista pientä possua lemmikkinä. Olisi mukava nähdä tuolla kadulla taluttamassa sitä. Tylsiä nuo haukkuvat koirat, jotka ei tuota iloa muulle kun isännälleen.

Seija Aakala oli huolissaan Hollolan pankkipalveluista. Voisiko joku joka on huolissaan terveydenhuollosta tehdä adressin Salpakankaan terveysaseman jatkumisesta ennallaan. Työntekijät eivät halua Harjua eikä taatusti potilaat, joille tarjotaan pelkkää digiä ja etävastaanottoa.

Miksi joku ottaa koiran ja sitten paiskoo ja hakkaa sitä? Seurauksena mitätön sakko. Voi itku!

Miksi olet muuttanut kaupunkiin asumaan, jos et kestä liikenteen ääniä. Ei Liisua tarvita.

Miksi hyvämaineiset leipomot pilaavat tuotteensa käyttämällä palmuöljyä? Herkullinen ulkonäkö, mutta tympeä maku! Aidot raaka-aineet kunniaan!

Hih. Eikö sitä sanota, että se koira älähtää, johon kalikka ensin kalahtaa?

Kun Hämeenmaa sillallaan slummiuttaa Aleksin, voisi se hyvän tahdon eleenä maksaa kevytsillan sairaalanmäen pysäkiltä Harjun terveyteen.

Lahtelaisille autoilijoille kiitokset pyöräilijöiden huomioon ottamisista t: pyöräilijä vm –54

En meinannut minäkään uskoa, että saako luonnonsuojelualueella järjestää tanssiesityksiä? Hohoi, eikö kukaan piittaa? Se ei ole suojelualue turhaan!

Lahden radion toimittajien puhe on kaameaa kuultavaa! Onko se jotain katuslangia vai mitä mongerrusta? Julkisen palvelun tehtävässä pitäisi osata edes puhua oikeaa suomea!

Eikö Elokapina vois mennä Mannerheimintielle loka-marraskuussa telttailemaan?

Kyllä alkaa pohjoisen rannan mökit kiinnostaa ostajia näillä keleillä. Ja tämä on vasta alkua...

Sisäministeri on hiljaa, vaikka Elokapina valtaa tärkeitä väyliä. Suomi on tiukimmin ja suorastaan liian nopealla aikataululla valjastettu ilmastonsuojeluun. Mitä vielä halutaan? Unohdetaanko koko eläminen, ettei saastuteta. Mielenosoittajat voisivat suunnata toimintansa Etelä-Amerikkaan ja Kaukoitään. Suomi on väärä paikka. Sisäministeri ei voi piiloutua idealismin taakse. Jos piiloutuu, väärä henkilö tehtävään.

Kiitos, Yle! Olipa hienoa mainosta ympäristöpääkaupunki Lahdelle Ylen Olohuoneessa viime lauantaina: Täällä elellään vielä '80-luvulla!

Roskaaminen! Lisää poliiseja ja roskien kerääjiä? Eihän tähän mitkään verorahat riitä. Asennekasvatus, toisistamme ja luonnosta välittäminen ei enää tärkeää.

Ilahduin suuresti su 13.6. luettuani P. Pasasen kirjoituksen Mielipide palstalta. Olen täysin samaa mieltä vaeltamisesta ja kalastuksesta.