Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Mikä on sähkön tuntihinta nyt? Seuraa tästä

Näppis | Rankan koronatalven jälkeen katsokaa luontoa

Rankan koronatalven jälkeen katsokaa luontoa. Se on täynnä ihania kukkivia niittykukkia. Tuntuu, että teiden reunat ihan hehkuvat eri väreissä.

Suomalaiset haluavat työtä ja yksityistä yritystoimintaa sekä alempia veroja. Äänestäjät ovat näin päättäneet! Hyvinvoiva Suomi, vai kuinka?

Jääkiekko on jalkapalloon verraten pieni peli.

Veskun ja Hämeenkadun risteyksestä alaspäin Aleksin kohdalle, tulee mieleen kuin olisi tullut vanhaan rauniokaupunkiin itänaapurissa. Ei hyvältä näytä Green City!

Kyllä tiedetään, ettei Lahti mitään anna Nastolalle, viime vuonna sentään 2 kertaa leikattiin ojan pientareet, nyt ei enää yhtäkään. Voi verrata terveyskeskuslupaukseen.

Kirkkotiellähän on turvassa kuin vauva pinnasängyssä. Tulepa pyöräilemään S-kankaalta Järvelään, silloin tiedät, mitä on turvattomuus pyöräilyssä....vieläkin hengissä.

Mahtavaa PHHYKY! Ateriapalvelut Attendolle! Hoivakodissa hinta korkea, ruoka kehnoa! Olen pettynyt!

Kuka omistaa attendon? Hyky kilpailutti ruokapalvelunsa. Attendo voitti sen. Nyt menee veronmaksajien rahat tästä maasta pois. Onko hykyn hallitus menettänyt lopullisesti järkensä. Ymmärrättekö, mitä olette tehneet?

Hohoi Lahden talot! Patomäen Vihantakatu 1, pihan läpiajoliikenne jatkuvaa ja nopeudet korkeat. Vaarallisia tilanteita päivittäin, kun pienet lapset leikkivät pihalla. Pitääkö odottaa, että tapahtuu vakava onnettomuus? Tarvitaan välittömästi liikennemerkkejä varoittamaan lapsista ja valvontaa rajoittamaan rallia!

Googlasin rak. ja ymp. lautakunnan jäsenet. En äänestänyt. Hämmästyttää ja kummastuttaa tämä vaikutusvaltainen Tapanilan nimby-yhteisö.

Taisi kalikka kalahtaa kun lek puheenjohtaja rupesi heti selittelemään somessa.

Pyöräilijät. Onko täysin mahdoton ajatus näyttää käsimerkkiä, kun olette kääntymässä jonnekin? Helpottaisi väistämistä siellä, missä teitä pitää väistää ja varsinkin siellä, missä kaahaatte suojatielle tai muuten eteen, vaikka olette itse väistämisvelvollisia.

Voi hyvät hyssykät! Antakaa ihmisten syödä, mitä syövät ilman tuomioita ja haukkumista. Jokaisella on omat aivot, elämänkokemusta ja tietoa terveysasioista, muillakin kuin terveydenhuollon henkilöstöllä.

Muutenkaan ei kannattaisi puuttua niin paljon toisten asioihin. Ole itse mielestäsi vaikka maailman napa joka asiassa, mutta anna muidenkin elää ja olla olemassa sellaisina kuin ovat.

Pyydämme sinulta "paremmin tietävä" apua, jos sitä tarvitsemme.

Näppiksessä ei julkaista mitään, missä moititaan julkisen terveydenhuollon verorahojen tuhlausta tai tehottomuutta. [Toimitus vastaa: Tätä aihetta ei ole millään tavalla suljettu pois Näppiksistä.]

Millainen ihminen valittaa jatkuvasti kyläilyistä?

Vanhustenhoidon lakisuunnitelma ei tule toteutumaan, koska hoitohenkilökuntaa ei ole riittävästi edes tällä hetkelläkään.

Die Welt uutisoi 17.6: "Vasemmistoradikaalit kävivät katoilta heitetyillä katukivillä ja muilla esineillä Berliinissä Rigaer Strassella poliisin kimppuun. Noin 60 poliisia loukkaantui." Suomen media? Hiljaisuus.

Kaupungilla puhutaan, että sivistyspuolueet hävisivät kuntavaalit.

Lahtelainen lensi Euroopan ennätyksen varjoliitimellä. Hienoa! Yleisönä taivaan linnut näyttämässä reittiä ja huutamassa kannustushuutoja.

Todella välinpitämätöntä toimintaa, kun pitää luonnonsuojelualueella järjestää tanssitapahtuma lintujen pesimärauhan aikana. Eikö taiteilijalla ole mitään kunnioitusta luontoa kohtaan.

Muistathan, liikenneinsinööri, sisällyttää siihen lupaamaasi ohjeistukseen pyöräily-ympyrässä ajosta myös liikennemerkkien selitykset. Nyt ympyrässä ja sen välittömässä läheisyydessä noin 50 liikennemerkkiä katumerkintöjen lisäksi ja sama vanha meno jatkuu niin pyörillä kuin nyt myös sähköpotkulaudoillakin. Kannattaa tutustua asiaan paikan päällä.

Olen myös kummastellut THL:n sanavalintaa koronan yhteydessä. Lääketiede heillä hyvin hanskassa, mutta äidinkielessä vähän haparointia!

Täällä usein haukutaan ihmisiä mutta minä haluan kiittää, sinua myyjä Järvelän R-kioskilta. Pelastit päiväni iloisuudellasi ja rempseällä olemuksellasi. Aurinkoa elämääsi. T. Junalipun+jätskin ostaja Lahdesta

Hykyn ateriapalv. siirto oli alku kaiken soten siirrolle. Ei taida paljoa vaikuttaa kok. pj. Orpon kehu julkisesta terveydenhuollosta. Vanhukset on myyty, neuvolat seuraava, suurin osa pienistä leikkauksista, ja se jatkuu ja alkaa syksyllä. Kokoomus luvannut, kylmää ja sijoittajat kiittää. Pääsispä äkkiä tuhkattavaksi.

Kiitos ihanat Avainsäätiön ruutuystävä-naiset. Niin kivasti päästy kesään teidän juttuseuran avulla. Syksyllä taas kuvapuheluiden merkeissä nähdään.