Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Tuliko kotiseudun uutiset luettua viime viikolla? Testaa tietosi uutisvisassa

Näppis | Viimeiset 2 tuntia on ihan tyhjäkäyntiä, hämäläisetkin ovat jo ehtineet asian hoitaa

Vaalipäivän äänestysaikaa olisi syytä lyhentää siten, että vaalihuoneistot suljetaan klo 18.00. Viimeiset 2 tuntia on ihan tyhjäkäyntiä, hämäläisetkin ovat jo ehtineet asian hoitaa.

Vaalien voittaja ylivoimaisesti taas kerran Nukkuvien Puolue!

Hautausmaanhoitajat, voitteko ystävällisesti "perata" hautakivirivien välissä olevat pensaat, kiitos. Oksat tulevat hautakivien sekä istutusten päälle. Aurinkoista kesää!

Tehkää enemmän lapsia, niin saatte koulut säilytettyä.

Hyttysiä on ilma sakeanaan, ja tuhohyönteiset juhlivat. Hillittömästi lisääntyneet naakat, harakat, oravat ja kissatkin ovat tappaneet linnunpoikaset.

Ei näytä oman kylän ehdokas kelpaavan kuntavaaleissa.

Ammattilainen ei ole sama kuin asiantuntija, vaikka osaisi työnsä erittäin hyvin. Asiantuntija on akateemisesti koulutettu, teoreettiseen ja abstraktiin ajatteluun kykenevä. Erityisasiantuntija hallitsee jonkin erityisalueen erityisen hyvin. Taatusti palkka ylittää kolme tonnia. Hoitaja on ammattilainen.

Jos haluat lakkauttaa kouluja. Opettajat ei joudu pois, syöjä- ja oppilasmäärä sama. Talvella rakennuksessa lämmöt päällä, ettei homehdu. Oppilaita kuljetetaan busseilla ja takseilla pitkiä matkoja. Kerropas minulle, mistä ne säästöt tulee lakkautuksen myötä?

Ihanat kesän tuoksut pihlajan kukista? Nehän haisevat p-skalle, koska tarkoitus on houkutella pölyttäjiksi kärpäsiä.

Nyt kippolat ja tapahtumat normaaleihin aukioloihin tanssien ja laulaen, tartunnat alueella käytännössä 0. Keskustassakin turvallisempaa, kun on iloista kulkijaa liikkeellä myös öisin.

Toivottavasti vihreiden ja myös sosdem vaalitappio Lahdessa tarkoittaa paluuta tolkun linjalle katu- ja liikenneasioissa. Lopetetaan turhat katujen kavennukset, pyörätieympyrät, Liisu hullutus jne.

Kiitos sinulle, joka kirjoitit bussista 21. Olen samaa mieltä ja moni täällä Riihelässä. Luultiin, että bussi on meitä matkustajia varten. Paljon bussia käyttävä

Kun poistut autollasi Kärpäsen nakkarilta tunnethan liikennesäännöt? Et voi ajaa kohti vastaantulevaa liikennettä!

Ja niinhän siinä kävi, että minun tehtäväni ei ole huolehtia kunnasta, kun kunnan tehtävä ei ole huolehtia minusta. Kansalaiset eivät halunneet kaiken kattavaa holhousyhteiskuntaa.

Lahdessa on hyviä jalkapallotuomareita, mutta kerhon hallitus pilaa sen toiminnan luokituksilla. Ole mielin kielin, niin pärjäät paremmin, näin Lahdessa.

Hollola ei ole hyvinvointikunta, koska lääkärille pääsy kestää minimissään 4 viikkoa. Ei siis ihme, että väki vähenee. Uusi valtuusto tuokoon parannuksen.

Miten voi olla mahd., et rakennus- ym. työkustannukset ylittyvät usein yli kaksinkertaisiksi? Tarjouspyyntökyvyttömyys, arviointi, välinpitämättömyys, ei joudu vastuuseen. Älkää enää ihmetelkö, ettei äänestetä.

Hallituspuolueet saivat yhteensä 56,1 prosenttia äänistä, viime eduskuntavaaleissa 55,7. Yhteen laskettu kannatus nousi.

Kuka kertoisi, miten Akuutista saisi apua, kun kukaan ei vastaa eikä takaisinsoittoa tule. Ei eläkeläisellä ole varaa mennä Terveystaloon. Apua.

Lahden punavihreä blokki sai kuntavaaleissa kunnolla siipeensä. Nyt on vaalien voittajilla tilaisuus päivittää Liisu-liikennesuunnitelma lupauksienne mukaisesti.

Allergiat ovat lisääntyneet. Kouluja puretaan allergiaoireisten vuoksi. Työpaikoille ei saa viedä lemmikkikoiria. Nyt vaaditaan koirille pääsyä ruokakauppoihin! Paljon tärkeämpää olisi palauttaa koiravero ja pysäyttää laiton sairaitten koirien maahantuonti.

Sähköpotkulautailijat! Pysäköikää seinän viereen, jalkakäytävän reunaan! Ei jalkakäytävälle! Saimaankadun ylämäessä vähän vinottain. Miten kävelijät ja pyöräilijät enää mahtuvat? Oppikaa huomioimaan muitakin!

Äänestäjille riittää kunnallisvaaleissa, että ehdokas on kansanedustajan mandaatilla tuppisuu eduskunnassa ja kerännyt hyviä kokouspalkkioita Lahdessa. Äänestäjät on aina oik...eiku höynäytettävissä.

Lahden protestiäänestäjät antoivat äänensä leipäpapeille, jotka ovat nauttivat valtion ja kunnan lukuisista eduista. Riittää pari kärjekästä kolumnikirjoitusta aina ennen vaaleja.

Lotilan koulun ja muutkin kaupungin kuntosalit auki ja sassiin! Yksityiset salit avasivat jo huhtikuussa.

Uskollinen ja luotettava ystävä on kultaakin kalliimpi. Ole onnellinen, jos sinulla on sellainen tai sellaisia.

Juhannuksen lähestyessä ajattelen heitä, jotka ovat jäämässä yksin viettämään keskikesän juhlaa. Onko niin, ettei vaari tai mummo enää mahdukaan nuorempien joukkoon vaikkapa kesäpaikkaan, joka on ollut rakas ja jossa aikanaan lapsien lapset saivat usein kesäpäiviä viettää. On surullista, jos vanhukset unohdetaan usein yksin ikään kuin eivät kuuluisi joukkoon! Hyvää juhannusta!

Onpa Herrasmanni epäsiisti. On jos jonkin moisia virityksiä, mutta esim. veden tilaa ei saada selvästi esille.

Jalkapallossa yksi selostaja. Kiitos! Studiossa tarpeeksi asiatuntijoita.

Onkohan se sama arkkitehti suunnitellut matkakeskuksen, pyöräilijöiden kiertoliittymän ja Liisun? Ei hyvältä vaikuta!

Kuka pistäisi Metsätien endurokeulijat, mönkkäri- ja muut kaahailijat kuriin? Alkaa olla riskipeliä pyrkiä portista kadulle.

Vainoaminen on rikos.

Kuten Eerikäinen sanoi, yhteistyö puolueiden (kok/demarit edistänyt Tampereen kehittymistä. Mutta meillä halutaan tapella, olla kaikessa vastahankaan. Äänestäjiä ei meillä kuunnella ,ei edes hykyn asioissa. Pyöräteitä kyllä riittää katujen kaventuessa.

Kiitos, Kai Henttonen, (ESS 15.6.) hyvä kirjoitus nimby-ilmiöstä. Toivottavasti uusi valtuusto toimii inhimillisemmin.

v. 2023 budjetti lopullisesti näyttää, ketä tuli äänestettyä. Mikään ei edisty, säästetään, leikataan. Kaikki eivät saa palveluita tasa-arvoisesti. Yksityistetään lisää, sijoittajat hieroo jo käsiään. Ei sitten valiteta, valitsemamme tekevät mitä lystäävät ja kinaavat, asiat siirtyy.

Orpo on hokenut vuosien ajan, kun saamme työllisyyttä. On ulkomaalaisia monia tuhansia, suomalaisia kortistossa tuhansia.

Taloyhtiön hallitus voi päättää huoltoyhtiön valinnasta. Päätettäväksi voi osakas tuoda asian myös yhtiökokoukseen. Yhtiökokoukseen kannattaa osallistua. Hallitukseenkin kannattaa pyrkiä.

Kiitos kommentistasi, Kai Henttonen! Et häpeä yksin.