Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Mikä on sähkön tuntihinta nyt? Seuraa tästä

Näppis | Sitä saa mitä tilaa, turha valittaa vaalien jälkeen Lahden päättäjistä

Sitä saa mitä tilaa, turha valittaa vaalien jälkeen Lahden päättäjistä. Sillä itsehän me äänestettiin heidät päättämään meidän asioista.

Kerrankin Suomen faniporukka osasi käyttäytyä. Tanskan ulkoministerikin ylisti faneja. Hyvä Suomi, pelaajat ja katsomon fanit!

Ruoriniemessä ollaan tosi iloisia, kun hanhia ei näy. Nurmikoiden leikkuussa säästetään ja nurmet on paljon kauniimpia leikkaamattomana, koska luonnonkukat kukkii valtoimenaan bulevardin vierellä. Taloyhtiöiden nurmi on jyrsitty 10-milliseksi. Hauska verrata kumpi lopulta on kauniimpi. Nurmet leikataan loppukesästä kun hanhiongelma helpottaa.

Hurraa. Entinen tehdastyöläisten kaupunki sai porvarienemmistöisen (kok, ps, kd, kesk) valtuuston. Kallista yksityistä palvelua ostetaan paljon, tarkoittaa, että käy kuin Harjun terv. Juu rahalla hoituu. Liisua pukkaa. Tilaus on, onko se?

Lounassetelistä maksetaan veroa vain osasta arvoa. Hyöty vuodessa on useimmiten 500–600 euroa.

13.6 Pekka Pasanen, suuri kiitos! Kirjoitit täyttä asiaa mielipidepalstalla. Lapissa usein kulkeneena raivostun näille kasatuille kivikasoille ja kaadan jokaisen, jonka löydän. Liikkukaa luonnossa, mutta älkää jättäkö sinne jälkeäkään!

Sinä, joka otit luvatta rivitalon pihasta kauniin särkyneen sydämen. Nyt ois hyvä korjata virhe ja käydä taimitarhalla uuden ostossa. Lannoita ja hyvää mustaa multaa juurelle. Iloista kesää sinullekin ja meille ilo takaisin.

Sinä, joka varastat kukkia pihoista ja vaihdat kukkia hautausmaalla olis aika lopettaa. Taimitarhalta saa edullisesti mitä tarvit. Jätä toisten kasvit rauhaan!

Aikoinaan taloyhtiö otti halvimman tarjouksen huoltotoimesta. Olisi kannattanut maksaa vaikka enemmän olisi saanut rahalle vastinetta. Pieni kuppikunta senkin asian päätti ennen yhtiökokousta.

Olen onnellinen, on katto pään päällä, on leipää kaapissa, on rakkaat lähellä ja vielä työpaikkakin. Mitään muuta en kaipaa, olen onnellinen!

ESS 12.6. Hyvä kirjoitus Rami Lehto. Olet ihan oikeassa. Kun vaan nuo päättäjät sen tajuaisivat. Kiitos Rami.

Mikä ihme siinä on, että kirkkoja ei saada auki? Kyllä kapakat oli tärkeitä. Kirkkoihin tuskin tungosta tulisi. Olisi mukava katsella tv:stä ihan oikeat kirkonmenot, kuin ennenkin.

Suomessa on 15 vuoden kuluttua valtavasti sähköautoja, joita kukaa ei halua. Suomen pitäisi nyt panostaa puhtaisiin vetyautoihin ja jakeluverkostoon.

Kyllä Mytäjäiseen varmaan ruoppaajia löytyy, jos kaupunki rahoittaa tämän suositun uimapaikan hoitoa. Edes ruohikkoa ei leikata tänä kesänä.

Kun ajelin eka kertaa Lahteen 1966, täällä oli upeat, leveät kadut. Kyllä ei oo enää. Pääkatu kuin perunapelto.

Ostitko saksalaisen mini-ilmanviilentimen? Luitko käyttöohjeen? Suodattimen käyttöikä 6 kk. Suodattimia ei verkosta saatavilla! No toimihan sit tuuletin.

On täysin luonnollista, että terveydenhuollossa syntyy säästöjä, kun sairastuneita ei päästetä tutkimuksiin. Jos diagnoosin teko venyy päivystykseen asti, on hoidot jo huomattavasti kalliimpia. Jos ylipäänsä poliitikoilla on sydän, niin yhtäkään kaveria ei pidä jättää.

Hollolan hautausmaan hoidon taso on laskenut ikävästi. Hoitohautojen kukkia tuskin löytää heinän seasta. Jopa nokkoset saa rehottaa rauhassa.

Eikö jo nyt voisi tv-haastatteluissa jättää maskin pois. Mikki on parin metrin pituinen, täyttänee suosituksen. Puhe on onnetonta söpötystä maskin takaa.

Kauhistuttavaa katseltavaa ovat TV:ssä esiintyvät miehet kädet taskuissa! Epävarmuuden merkki sanovat psykologit ja esiintymisen taitoja kouluttavat.

Likolammen uimarannalla koirien ulkoiluttajia ja uittajia. Tauluihin kullekin polulle laitettava kiellot.

Kokoomuslaiset ovat fiksua porukkaa ja ymmärtävät äänestyksen merkityksen. Tulos olisi toisenlainen, jos äänestysprosentti olisi korkeampi.

Heinäsuontien mutkat oikonut on pöllyttänyt kasapäin kiviä uudelle asfaltille. Käypä harjaamassa kivet pois, jotteivät esim. motoristit kaadu ja kuole.

Katumestari ei uutta siltaremonttia ennen kuin Mukkulan silta valmis, että päästään torille ostamaan uusia perunoita, marjoja ym. Liisuako yrität ajaa eteenpäin? Hopi hopi

Koko maan äänet laskettu, ja niin siinä kävi, että hallituspuolueet yhtä lukuun ottamatta suurimmat häviäjät. Tämä siitä hallituksen luottamuksesta.

Samoja naamoja Lahden valtuustoon.