Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Mikä on sähkön tuntihinta nyt? Seuraa tästä

Näppis | Alaikäisten perustason mielenterveyspalvelut ruuhkautuvat, koska neuropsykiatrista hoitopolkua ei ole

Alaikäisten perustason mielenterveyspalvelut ruuhkautuvat, koska neuropsykiatrista hoitopolkua ei ole, eivätkä nepsyoireiset pääse tarvitsemiinsa tutkimuksiin ja oikeanlaiseen hoitoon.

Uuden valtuuston ensimmäinen tehtävä olisi tutustumiskäynti KymiRingin työmaalle. Siellä uusi toimitusjohtaja voisi kertoa, mitä Lahden miljoonasijoituksista ei voi liikesalaisuuksiin vedoten kertoa! Matkaan ei välttämättä tarvitsisi lähteä polkupyörillä, koska sinne ei ole älypyörätietä!

Lahden pysäköinti haluaa Keskussairaalan maa-alueet rakentaakseen parkkipaikkoja, jotta saavat revittyä kovia parkkimaksuja. Keskussairaalassa käy noin 200 000 asiakasta vuodessa ja kasvu varmasti jatkuu. Henkilökunnalta revitään myös kovia parkkimaksuja. Miksi Keskussairaala ei itse ota näitä hoitaakseen? Hiekotus saattaisi olla parempi talvisin kuin Lahden pysäköinnin hoitamana. Puomeissa koko ajan myös vikaa.

Kiitos pyöräilevälle pariskunnalle ke 9.6. leikkimielisestä pyöräkisasta Kukkila-Kilpiäinen-Mukkula välillä. Terv. kaksi pyöräilijää

Hämeenkadun autiokerrostalon omistaja varmaan naureskelee Lahdelle. Purkaa ei voi ja siistimiskehotukset menee kuuroille korville? Löytyykö kaupunkimme päättäjiltä suurta tahtotilaa viedä asiaa maaliin? Tuo rumilus pitää hävittää. Ei vuositolkulla voi vain odotella.

Lahdenhan piti olla ympäristökaupunki, mutta ei kohta enää kuulu peiponlaulua pihakoivussa, kun puut talojen läheltä ja kunnan metsistä hakataan hakkeeksi.

Hollolan OP teki ensin palvelun hankalaksi ja sitten lopettaa, kun asiakkaat vähenee.

Viron pääministerin puolue on oikeistoliberaalinen. Hänen ns. kirjeensä Sanna Marinille juuri ennen vaaleja, on tilattu yritys vaikuttaa ihmisten äänestyspäätöksiin.

Onko Etlarista tullut persusanomat? Päivä ennen vaaleja ennakoidaan puolueelle suurvoittoa ja annetaan Rami Lehdon postata täysillä puolueensa propagandaa. Harvinaisen harkitsematonta?

En ymmärrä, miksi ihmiset vieläkin huutaa puhelimeen, niin että kaikki naapurit kuulee mitä puhutaan. Naapurin sexielämä, juominen, vieraat ja lemmikkieläimet ovat suuri huoli. Ehkä heillä itsellä ei ole elämää, jota pitää setviä muille.

Olipa ihana, lämminhenkinen kirjoitus Eeva Turusesta.

Lappilaisena ihmettelen Nastolan vikinää 20 km matkasta palveluihin. Aina palvelut ei ole nurkalla, mutta pärjättävä on. Nuoret auttaa netin kans ja jos heitä ei ole, etsi apua. Olkaamme kiitollisia kaikesta, mitä meillä nyt jo on. Hyvää kesää.

NA (Nimettömät Narkomaanit) voi auttaa, jos haluaa päästä irti huumeista.

Lounassetelillä maksettu ateria ei ole verovapaa, vaan jokainen maksaa edusta veron oman veroprosenttinsa mukaisesti. Lisäksi työnantaja maksaa edusta lakisääteiset vakuutusmaksut.

Voiko jalkapalloselostaja toimia noin. Hokee, jos toista hoidetaan, että voi voi kun emme näe, mitä siellä tehdään. Olisi edes hiljaa.

Nyt realismia parketin suojaukseen ikkunanvaihdossa: matto, muovi ja 2 x suojapahvi. Jokaisessa huoneessa reikiä pahvien läpi, ilman mattoa parkettiin!