Näppis | Miksi Päijät-Hämeen ravintolarajoitukset säilyvät ja Uudenmaan ei?

Miksi Päijät-Hämeen ravintolarajoitukset säilyvät ja Uudenmaan ei? Nimimerkki Huuhkaja fani

Tuomas Sorsa (ps.): Totuus on, että 3 000 euron palkkaraja jää useilta erityisasiantuntijoilta (esim. hoitoala) saavuttamatta ihan täällä koto-Suomessamme. Ei siis ole "raja eikä mikään" heille.

Jalkaranta/Möysä, Tapanilakoti/ViadiaJelppi, samanlaiset kaavat, vastaavat toiminnot, asukkaiden vastustukset toiminnoille, SPR/PHYKY toimijoina, erilaiset päätökset rakennuslautakunnassa, mihin perustuu?

Nyt selvisi! Kaupunkia johdetaan kaavatoimiston kautta. Kadut kavennetaan, bussireitit järjestellään, älyttömät pyörätiet rakennetaan, ihmisiä sijoitetaan (Lahden talot), keskusta näivetytetään, isoja kauppayhtymiä suositaan, jne. Nyt Tapanilassa on ihmisiä on asemakaavallisesti väärässä paikassa, sakon uhalla. Missä järki ja oikeudenmukaisuus?

Kyllä lounasseteleistä maksetaan aina vero. Pääministeri oli poikkeus.

Kerrankin selkeä ohje ESS uutissovelluksen lataamiseksi. Minäkin "pönttö" 71 v. osasin sen.

Lahden kaupungilla tuntuu olevan ihan oma matematiikka. Sen vuoksi kaupunki elää kuin miljardööri viimeistä päiväänsä. Eikö muuten kaupunginjohtajan viran määräaikakin ala jo lähestyä?

Voisko Väinö Hovilan Puistotielle ja Kisapuistoon laittaa penkkejä, jotta me vanhukset voisimme kävelyllä lepuuttaa jalkoja?

Merkillisiä ehdokkaita kuntavaaleissa. Yksillä sydän väärällä puolella ja sinistä verta väristä päätellen (aatelisia?). Toiset taas haluavat Suomen takaisin, agenda viittaa 1930-luvulle. Voi meitä.

Miksi Hartolan vieraskielisen väestön ennakoidaan lisääntyvän suhteessa enemmän kuin muissa Päijät-Hämeen kunnissa?

Isku-areenan puolen miljoonan euron pyöräkiertoliittymä on tyypillistä vihervasemmistolaista rahan holtitonta levittelyä, joka on pois vaikkapa vanhusten hoidosta.

Laittakaa tupakointikiellot Lahdessa katetuille pylväiden reunustamille kadunpätkille. Astmaatikoille ne ovat henkeä ahdistavia kun savu ei liiku pois.

Miksi Suomen valtion johto ei ole protestoinut sitä, että Suomi kuuluu Venäjän etupiiriin?

Kävelkää, jos ette pysty ajamaan Suomen teillä!

Tarvitaanko Nastolaan uusi rakennus terveysasemaa varten, eikö vois käyttää Rakokiven tyhjiä liikehuoneistoja?

On sellainen tunne, että voittaa vaalit kuka vain, tavallinen veronmaksaja häviää joka tapauksessa.

Mytäjäinen senkun rehevöityy vuosi vuodelta, onkohan ne takavuosien ruoppaajat jo kuolleet?

Ilmaista lounasta ei ole! Lounasseteleistä menee palkasta verotusarvo.

Kun valta vaihtuu, viimeistään 2:n vuoden päästä, vihervasemmisto voisi sitten olla huomauttelematta muita samoista asioista mitä nyt puolustelevat.

Hienosti on aidattu Ruoriniemi. Ei hanhet tule kulkuväylille. Taisi Lahen kaupungin rahat mennä aitoihin. Ps. Nyt ei ole kaupungilla ole varaa leikata nurmikoita siellä. Voikukat rehottaa ja nurmi on pitkää. Asukkaiden pitää maksaa joku hoitamaan viheralueet.

Iso särkynyt sydän rivitalon pihasta poistunut juurineen ihmeellisesti. Olisi sen saanut puutarhastakin. Ehdin kyllä katsella sitä jo 16 vuotta. Ikävä kuitenkin.

Jonkin aikaa sitten Lahteen muuttaneena keskustan turvattomuus jo ihan alkuillasta hämmentää. Ja myös se, että poliisia näkee keskustan katukuvassa todella harvakseltaan. Rauhoittaisiko jo pelkkä poliisin läsnäolo tilannetta? Aiemmissa kotikaupungeissa poliisin partiointi keskustassa oli paljon näkyvämpää.

Nyt nähtiin, että oikeisto halusi SPR:n Tapanilan yksikön pois Lahden kultahammasrannikolta.

Minä alan kanssa ravistelee täältä yläkerran parvekkeelta pölyhuiskaa ni alkaa isännöitsijä soitella heti.

Mieluummin ylimielinen kuin matalamielinen!

Vesijärvellä jenkkiveneet rikkoo vesistön rauhaa. Pakoäänet ovat aivan liian kovat. Moottorin äänet kuuluvat satamaan Enonsaaresta saakka. Ei tainneet veneen ostajat tietää veneen melutasoa.

Nyt on taas joku haluamassa pyöräpuistoa Lahteen. Uskomattomia ehdotuksia jatkuvasti ja suuri osa hulluuksia jo toteutettu. Lopettakaa jo rahan tuhlaus kaiken maailman turhuuksiin.

Pieniä ovat Sanna Marinin saamat ruokarahat Tuija Nurmen sopeutumiseläkkeen rinnalla. Ja työssäkäyvä lääkäri vielä! Eikö lääkärin pitäisi huolehtia sairaiden ja vähäosaisten elämän parantamisesta?

Minun ehdokas on se, joka puolustaa lähiöitä ja niiden elinvoimaa! Ei ole löytynyt vielä? Puhutaan vain jostain hanhista ja pyöräteistä?

Jos halutaan säilyttää kouluja, eikö näiden päähän mahdu, ei ole koululaisia tarpeeksi. Vähän niin kuin pistät taksin ajelemaan tyhjänä. Kalliiksi tulee.

Hei autoilijat, etenkin maantiellä jonossa ajavat, vilkaiskaapa välillä taustapeiliin. Takana voi tulla hälytysajoneuvo, jolla on kiire ja tarvii tilaa.

Vaalitentissä puoluejohtajat kuin pikkulapsia! Huutavat toisten puheenvuorojen päälle, eivät kuuntele, mitä kysytään ja vastaavat vain aina samoja omia vaaliteemojaan! Ja näiden henkilöiden pitäisi olla vastuullisia meidän asioiden hoitajia?!

Parkkipaikasta tullut p-ralli ja snäkädi paikka. Nuorien täytyis ymmärtää, mutta voiskos ne useat autot sammuttaa. Tyhjäkäynnistä on laki, mutta kakkelit siitä. Tajutkaa itte, pleace. Massamuuttoko meillä edessä.

Mitkä ihanat juhannustuoksut, kun pihlaja kukkii ja naapurin syreenit. Vielä päivänlilja seinustalla, pienestä taimesta kasvanut!

Toivottavasti vaalien jälkeen on Lahdessa päättäjät, jotka laittavat joukkoliikenteen kuntoon. Loppuu nykyinen eipäs-juupas-virhe-puute-muutos-korjaus-linja, joka nyt toistuu niin aikatauluissa kuin linjojen muokkaamisessa.

Edelleen busseista. Linja 21 kulki kätevästi matkakeskukseen, pääsi juniin ja pikavuoroihin ja illalla asemalta kotiin. Paavolan marketteihin suoraan ja takaisin yhdellä bussilla, jos vaikka mukana puutarhamyymälästä ostoksia tai painava paketti postista. Mutta tarkoitus ei ilmeisesti olekaan matkustajien palveleminen.

Kuinkahan kauan vaalien jälkeen saadaan ehdokkaita "ihailla" katujen varsilla?

Hollolan Osuuspankin konttorin sulkemiseen liittyen. Ei konttoripalveluita saa Lahdestakaan. Yrittäessäni varata aikaa konttorikäynnille vaihtoehdot olivat Heinola, Sysmä, Padasjoki ja Joutsa.

Etusivulla nyt

Luetuimmat

Mistä tänään puhutaan?

Tilaa ESS.fi-uutiskirje, saat Päijät-Hämeen ajankohtaiset ja kiinnostavimmat uutiset sähköpostiisi kahdesti päivässä arkisin ja kerran päivässä viikonloppuisin.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut