Näppis: Miksi keskellä Kunnasta sijaitsee Myllypohjan koulu?

Miksi keskellä Kunnasta sijaitsee Myllypohjan koulu? Missä luvattu nimikilpailu oli?

Hyvin joudat kotonas syömään, jos et eläimistä pidä.

Koirien taluttajat, ette tajua, mikä on tien oikea laita. Kun teette näin, olette liikenteen häiriköitä.

Svinhufvudinkadun uusi kiertoliittymän arvio oli 200 000 e ja maksoi kuitenkin 500 000 e. Nyt arvioijat, tekijät vastuuseen kuluista! Jatkuvasti tie- ja rakennuskulut reilusti isommat kuin arviot ja suunnitelmat. Näin ei saa jatkua! Rahaa tarvitaan tärkeämpiinkin kohteisiin Lahdessa kuin turhia pyöräteitä muutama sata metriä.

Nautin hiljaiselosta "Raatikaisen tuutti" ja puhelin kiinni. Kylään kinuajat poissa. Kesä pelastettu. Introvertti 72v.

Kiinteistöbisnes ei ole Lahden bisnes? Lahden Talot on selvää kiinteistöbisnestä. Kaupunginsairaala on vuokrattu Hykylle kovaan hintaan, vaikka siellä hoidetaan vain lahtelaisia. Nyt ollaan ostamassa keskussairaalan maa-alueita? Miten tämä logiikka oikein toimii?

Kyllä Suomi on hieno maa nuoret makaa ja saavat kaikki tuet, sitten 64 v. laitetaan työkkärin kautta koulutukseen.

Mitä ihmeen valitusta maksuttomasta ehkäisystä! Ettehän te halua muutenkaan köyhien lisääntyvän, eikä sinne ole kaikki rynnimässä. Eikä aikuiset osaa lapsilleen seksuaalikasvatusta antaa muuta kuin pelottelua ja uhkailulla, vai miten olet tonttisi hoitanut?

On oikein kyseenalaistaa ja päivittää ammattiliittojen asemat ja teot. Onko ne enää hoitamassa niitä asioita, joihin ne on rakennettu.

On hienoa, että Hämeenlinna valitsi uudeksi kaupunginjohtajakseen "vihreän" henkilön. Tehkää nyt kaupungistanne universumin upea vihreä pääkaupunki. Pliis, ottakaa meiltä Lahdesta kokenutta ja ammattitaitoista väkeä suunnittelemaan ja toteuttamaan uusia pyöräteitä, ympyröitä, neliöitä, ovaaleja ja mitä tahansa ideoita tarvitsettekaan.

Suomi ei kaipaa diktaattoria. Yksi pyrkyri on jo osoittanut tavoitteensa. Esiintyy itsetietoisesti ja määräilevästi, ärhentelee tiedotusvälineissäkin eikä arvosta muiden asiallisesti ja perustellusti esitettyjä näkemyksiä tehtäviin ratkaisuihin.

En ymmärrä? Olen kävellyt monena päivänä Fimlabin ohi ja istunut kahvilla siinä vieressä, ei mitään jonoja, miks aina pitää valittaa ja vielä tyhjästä?

Eikö jossain tenniskentässä voisi kokeilla valvontakameroita eikä kuitata "ei niistä mitään hyötyä ole". Voi siellä joku sotkea ja rikkoa ilman huppua.

Miksi Etlari suojelee lasten hyväksikäyttäjäravimiestä, vaikka nimi Ylen uutisissa?! [Toimitus vastaa: ESS:ssa julkaistussa STT:n uutisessa ei mainittu rikoksesta tuomitun nimeä uhrien suojelemiseksi.]

Menee lujaa kunnallisessa terveydenhuollossa. Vuosimaksu 2 min. tarpeettomasta puhelusta eikä tutkimuksiin pääse. Mene yksityiselle! millä rahalla?

Sanna Marinin ruokaedusta käyty kohu ei ollutkaan aivan lillukanvarsi juttu. Verottaja on katsonut edun veronalaiseksi. Toimittaja Jarno Liski teki hyvän työn. Hänelle siitä iso kiitos.

Oli hienoa nähdä tänään Sotilaskodin Pakettiauto ajamassa Aleksanterinkadulla Lahdessa. Hieno ilmiö.

Eduskuntavaaleja jo odotellaan!

Tuli puhelinlasku, summa 0,64 euroa. Olipa halpa lasku ajattelin, mutta kun katsoin tarkemmin, lasku olikin osoitettu talvella kuolleelle omaiselle. Näköjään vanhasta operaattorista on mahdoton päästä eroon?

Hienoa, että susia on Suomessa taas riittävästi elinvoimaisen kannan säilyttämiseksi. Pihoihin tulevat häirikkösudet pitää kyllä poistaa jatkossakin!

Ennen vaaleja hihkutaan, että vain annetut äänet voi vaikuttaa vaalitulokseen. Mutta eiköhän vaalituloksen ratkaise "hyväveliverkosto ja vaalitukirahat ts. maantapa?".

Joku valitteli, ettei pääse työkyvyttömyyseläkkeelle, vaikka on työkyvytön? Minusta jäädä sossun varaan ja hakea ruokajonosta? Ei kai ketään sen takia tapeta?

Ilmaiset ehkäisyt ja huumeruiskut, pidetään vaan hauskaa! Kyllä kunta pitää huolen meistä?

Älkää laittako kahta (2) CM:n tarjouslehteä, yksi riittää/perhe. Toinen ESS:n välissä ja toinen irrallaan.

Maantiepyöräilyn harrastajat, ottakaa muutkin tienkäyttäjät huomioon. Ette näe, ette kuule, ette varo, ette väistä. Muut tekevät tämän puolestanne. Kapea maantie ei ole velodromi! Terveiset Kymijärven maisemista.

Törkeää ilkivaltaa hautausmaalla. Kukat vaihdettu. Olisko parempi, kun jokainen hoitaisi vain omat omaisensa ja antaisi rauhan muille!

Sirkku Hildén, ennen kuin jatkat sitä liisuvouhotusta, niin käveleppä Aleksilta Saimaankatua Vuoksenkadulle ja mieti rauhassa, miten siihen ränniin mahtuu nelikaistainen katu?

Olkaa Uotilankatu aivan hiljaa, ja toivokaa, ettei LT muista teitä. Meidät se muisti, ja saatiin lattiaremontti from hell... t: Ruolankatu

Lahden radiossa kerrotaan päivän mittaan Lahden ja ympäristökuntien lämpötiloja. Mihin se Hollola on sieltä tipahtanut? Kyllä se aikaisemmin on mainittu, mutta nyt ei ole aikoihin mainittu.

Kommentoi

Uutiskirje

Tilaa ESS.fi-uutiskirje, saat Päijät-Hämeen ajankohtaiset ja kiinnostavimmat uutiset sähköpostiisi kahdesti päivässä arkisin ja kerran päivässä viikonloppuisin.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut