Näppis: Vinkki Mehiläiselle. Rakentaa pytingin Rakokiveen. Vuokraa tiloja Hykylle Nastolan sote-keskukseksi.

Vinkki Mehiläiselle. Rakentaa pytingin Rakokiveen. Vuokraa tiloja Hykylle Nastolan sote-keskukseksi. Samaan pytinkiin palveluasumista ja yksityistä vastaanottoa. Pytingissä tarjolla sekä julkista että yksityistä ja kaikki tulee hoidettua.

Eikö edellisten pääministereiden tarvitsekaan maksaa jälkiveroa ilmaisista aamiaisistaan? Onko Marin ainoa syytetty?

Kyllä jonkun pitäisi päsmäröidä tekemisiä: Ottaa päähän kun voikukkaa leikataan niin, että puolet kukkavarsista kaatuu, osa katkeaa ja osa ei. Katkenneet varret jätetään kaiken kukkuraksi kuivumaan päälle ruskeaksi mössöksi. Olisi niin paljon kauniimpaa leikkaamattomana ja luontokin kiittäisi.

Joka vastustaa nurmikonleikkuuta pörriäisten takia, asuu varmasti kerrostalossa. Meidän pihan nurmikolla muutama voikukka ruohon seassa. Pihat metsittyy hetkessä, jos nurmikkoa ei hoideta. Pihalla ja ympäristössä kukkia valtavat määrät. Pörriäisten väheneminen johtuu ihan muista syistä kuin nurmikon leikkuusta.

Aiemmin niin hyvin palvellut Hollola alkaa kuihtua – nyt lähtee Osuuspankki. Pelkkä kauppa, apteekki ja Alko ei riitä, tarvitaan myös pankki, jonka asiakkaina on varsinkin vanhemmat ihmiset. Osuuspankki, luuletteko oikeasti, että vanhat ihmiset lähtee Lahteen Trion konttoriin asioimaan?

Taas jättipalsamit rehottaa Jalkarannassa. Lähden kyllä talkoisiin kun joku järjestää!

Nyt heti seis ajatukselle, että koirat ruokakauppaan ja ravintoloihin. On paljon allergisia ihmisiä, jotka eivät sinne voi sen jälkeen mennä. Kannattaako?

Miksi ajatte alas Nastopolin? Kun hyvä ja toimiva lukio (tai mikä muu tahansa) on löytynyt, älkää missään nimessä hukatko ja alasajako sitä!

Nyt järki käteen. Marin maksaa velkansa ja veronsa valtiolle kuten muutkin ihmiset. Ei mitään takaisin maksuja ja anomisia. Meitä muita on 5 milj. jotka tarvitsevat myös verot takaisin!

Kaupunginjohtaja Timonen Nastolan terveyskeskuksesta (ESS 6.6.): "Lahden kaupunkia rakennus ei palvelisi mitenkään". Me Nastolassa asuvat emme siis ole hänen mielestään lahtelaisia? No, sen olemme kyllä huomanneet Lahden toiminnassa muutenkin.

Ei Suomessa taida olla yhtään natsiakaan (en ole nähnyt sitten 1970-luvun), mutta ne joita ei saa kommunisteiksi sanoa, tituleeraavat natseiksi ne, jotka ovat eri mieltä Heidän kanssaan. Pata kattilaa soimaa jne.

Nastola, nyt olisi korkea aika äänestää Nastolassa asuvia ehdokkaita. Meitä on viety kuin pässiä narussa ja kohta terveyspalvelutkin 20 km päässä. Se niistä lupauksista.

Persujen saavutukset ollessaan hallituksessa. Pakolaisia Suomeen yli 32 000, hallintarekisteri, kiky, leikkaukset opiskelijoilta, kaikkein köyhimmiltä peruspäivärahasta, lääkekorvauksista, vammaisilta, kansaneläkkeistä. Päättivät myös aktiivimallista. Mietippä, mitä puoluetta sinä kannatat!

Mikä hyvin keskeinen asia unohtui toimittaja KK:lta käsitellä su 6.6 jutussa? Hyödyt, talous, palvelut, hallinto, yhteistyö ja tulevaisuus? Vastaus löytyy organisaation nimestä – Henkilöstön...?

Jalankulkijoiden liikennevalot pois ja stop-merkit autoilijoille. Se parantaisi merkittävästi älypyörätien toimivuutta. T: postinjakaja

Eikö kansanedustajilla ole nykyään muuta tekemistä kuin pohtia Sanna Marinin ruokaetuja? Miksi entisten pääministerien ruokaedut on unohdettu?

Hei, ostakaa viikate ja opetelkaa niittämään metrin levyiset kävelypolut pihoille. Naapurit ei häiriinny ja pörriäiset kiittää, kuten koko luomakunta.

Joko taas jaksetaan jauhaa koiraverosta! Kun nyt ensin saatais verolle ne veneet, jotka usealle vain fiilistelyvehje. Koira monelle se ainut ystävä!

Orimattilas ainakin yks kommunisti!

Pitihän se arvata, ettei Ankkurinrannassa kestä ehjänä edes hanhiaidat. Tullaan juopottelemaan ja käydään kuseksimassa ihmisten pihoihin. Huudellaan törkeyksiä siitä huomautteleville ihmisille, jopa tappo uhkauksia. Saakohan muissa kaupungeissa mellastaa samoin toisten kotien läheisyydessä.

Miten Timonen voi sanoa, ettei Nastolaan rakennettava terveyskeskus palvele lahtelaisia! Ilmeisesti hänen mielestä entiset nastolalaiset eivät tarvi mitään palveluita verojensa vastineeksi. Tällainen kohtelu vaatii nastolalaisilta kovia otteita oikeuksiensa puolustukseen!

En tule lounaalle ravintolaan, missä on koiria.

Kuvitteleeko joku nastolalainen oikeasti, että itsenäinen Nastola olisi pystynyt rakentamaan tai korjaamaan Rakokiven koulun ja päiväkodin, kirjaston, terveysaseman, Villähteen ja Kukkasen koulun ym. sekä kehittämään kuntaa?

Miten Lahti voi ostaa hykyltä keskussairaalan tontin, mutta ei voi rakentaa Nastolaan terveyskeskusta. Käsittämättömästä syystä Timosen mukaan vain Nastolan päätös on kiellettyä kiinteistösijoitusta. Juristina pakottaisin Timosen opiskelemaan edes hänen työhönsä liittyvät lait!

Käyttikö Sipilä, Stubb, Katainen ym. aamiaisetua? Miksi nyt kaivettu esille?

Julkinen keskustelu pääministerin ateriaedun verotukseen liittyen on ollut pääosin hakoteillä. Suomessa on käytössä järjestelmä, jossa työnantaja pidättää lainmukaiset verot kaikista maksamistaan työsuhde-eduista.

Lompakko hävisi City-Marketiin, mutta kuinkas kävikään: ystävällinen, rehellinen rouva löysi ja palautti neuvontaan! Sieltä sen saimme! Suuri on kiitoksemme!

Lehtimäen linja-autokuskeille tiedoksi. Paimelantien nopeusrajoitukset koskevat myös linja-autoja. Ei tarvitse soitella torvea jalankulkijoille, kun ei kaahaile.

Tämän viikon lopulla aioin ostaa jäätelöä Lahden sataman Banana Split -jäätelölaivasta. Liikuntarajoitteisena en päässyt tiskille asti, joten koetin tehdä ostokseni laivan vierestä. Laivan kaksi jäätelömyyjää käänsivät katseensa pois eivätkä olleet huomaavinaan minua. Asiakaspalvelutilanteen olisi voinut hoitaa toisellakin tavalla, eikö vain?

Kylläpä nyt Marinia syytetään, samoista pääministerin eduista ovat nauttineet myös Katainen, Sipilä ja Rinne – ovatko he tehneet eduistaan ilmoitusta verottajalle?!

On oikeasti järjen köyhyyttä, ahdasmielisyyttä ja kiusantekoa Jalmarin hoitajille Tapanilan hm:an parkkialueen pysäköintirajoitukset ja sakkojen järjestämisestä! Vuosia on mahduttu, liikkujat ja hoitajat sinne eikä Jalmarin parkkipaikkatilanne ole ainakaan parantunut. Toivottavasti asianomainen taho ei tarvitse Jalmarin palveluita.

Koska Veikkausta johtavat poliitikot palkintovirkoina, veikkauskortti tilataan pääkonttorista. Jos Veikkausta johtaisivat ammattilaiset, kortin saisi saman tien Pelaamoista.

Miksi kukaan ei kiellä sitä pienen mustan kumilätkän hakkaamista niillä kepeillä. Se on raakalemaista. Pikkumusta ei pysty itse puolustautumaan. Sellaisen näyttäminen julkisesti televisiossa antaa väärän kuvan lapsillemme.

Olen täysin samaa mieltä U-M Mäntylän kanssa liikennesääntöjen noudattamattomuudesta. Lisäys, voitaisiin lakkauttaa liikennevalot kokonaan, koska niiden noudattaminen on niin vastenmielistä!

Jos en itse saa, ei muutkaan saa saada etuja. Jos sinulle ei makseta aamiaista, ei sinulla todnäk ole mitään vastuutakaan vrt. Marin. Hävettää miten kateellista kansaa meillä on. Kouluttamattomuusko vai mikä niuhotuksen aiheuttaa?

Kyllä minä mieleni pahoitan, kun lehti ei ole tullut taas ja kello on jo 7.00.

Ay-liike toimi Markka-Suomessa ilman globaalia kilpailua. Saavutetut edut turvattiin, tuli palkankorotuksia ja ne sitten ulosmitattiin pölvästiltä kansalta devalvoimalla. Korot olivat korkealla eikä omaan valuuttaan voinut luottaa. Nykyisenlaisesta ay-liikkeestä nykytilanteessa on kaikille pelkkää haittaa.

Mitä kertoo ehdokkaasta naamataulu, jossa kuvan lisäksi on nimi, numero, puolue ja joku tyhjänpäiväinen slogan? Näitä sitten asetellaan tienpenkat ja tolpat täyteen.

Kommentoi

Uutiskirje

Tilaa ESS.fi-uutiskirje, saat Päijät-Hämeen ajankohtaiset ja kiinnostavimmat uutiset sähköpostiisi kerran päivässä.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut