Näppis: Ihmettelen kovasti ylioppilashypeä

Ihmettelen kovasti ylioppilashypeä. Nykyään voi alemmaltakin koulutustasolta opiskella vaikka tohtoriksi. Muutaman vuoden työkokemus avartaa ja antaa uutta näkökulmaa jatko-opintoihin!

Ei ehdokasta vaalikoneilla löydy. Kysymykset on asetettu niin.

Hälvälän koulussa on turvallinen oppimisympäristö ja terve sisäilma. Eikä oltu karanteenissa kertaakaan. Pikkukoulut ansaitsevat paikkansa tässä maailmassa!

Suomalaiset syövät vuosittain lounasseteleiden avulla satojen miljoonien eurojen arvosta verovapaita aterioita. Pääministeri ei saa.

Olen Pekka Jarvansalon kanssa täysin samaa mieltä. Kyllä täysi-ikäisen on itse otettava vastuu tekemisistään. Rahaa tuntuu riittävän tarpeettomaan. Se vasta on vastuun ottamista nuorista, että heidät pistetään ottamaan vastuuta tekemisistään niin tässä kuin monessa muussakin asiassa.

Toivon löytäväni valtuustoehdokkaan, joka on yhteistyökykyinen, joka katsoo tulevaisuuteen, jolla on käytöstavat ja humaani asenne maailmaan ja ihmisiin ja joka haluaa kehittää Lahtea erityisesti lapset, nuoret ja ympäristön tila mielessään.

Terveiset Lahden Taloille Riihelästä! Toissa kesänä otettiin lattioista näytteitä eikä niistä ole vieläkään saatu vastauksia. Onkohan näytteet hukkuneet jonnekin vai onko niissä niin paljon mätää, ettei niitä uskalleta julkaista?! Ystävällisin terveisin Uotilankadun asukkaat

Suomella menee hyvin! On koronaa ja työttömyyttä, mutta 'luppoaikaa' silti löytyy 'lillukan varsiin'! Huhtikuusta asti on vatkattu mm. VTV:n pääjohtajan meikki- sekä kampaamokuluja, ja nyt pääministerin aamiaisia, joka käytäntö on ollut voimassa ainakin vuodesta 2010. Ei luulisi 'pöydällenoston' liittyvän kunnallisvaalien 'vihakampanjointiin?

Lahden asuntomarkkinat on pilattu tolkuttomalla rakentamisella. Rakennetaan asuntoja 30 000 asukkaan kasvun mukaan, vaikka todellisuudessa asukasluku säilyy ennallaan tai laskee.

Onko nyt niin, että jos työnantaja on oma-aloitteisesti tarjonnut etuutta jo vuosien ajan ja nyt verottaja yhtäkkiä äkkää, että tämähän on verollepantava, edun saaja maksaa summan takaisin työnantajalle. Onko tulossa mätkyjä? Vai onko niin, että kun työnantaja on töpännyt, olisi oikeammin, kun hän myös maksaisi aikaansaannoksensa?

Kiitos uutispäällikölle positiivisesta kirjoituksesta suvivirren sanoman johdosta.

Lapset eivät opi ottamaan vastuuta mistään, kun saavat ilmaisen peruskoulun.

Mäkihyppy ei ole vetovoimatekijä 2020-luvulla, millon kirkastuu päättäjille? Menneisyydessä unelmointi ei auta.

Ruikuttavat taiteilijat, menkää oikeisiin töihin, tarvitaan hoitajia, tekijöitä autotehtaaseen jne.

Olipa taas hyvä kirjoitus Pekka Jarvansalolta!

Vieläkään kukaan ei ole kertonut, miten e-pillereiden ilmaisjakelu suojaisi sukupuolitaudeilta? Eiköhän ne voi vain lisätä tartuntoja!

Taas on jaettu stipendit... Muistakaamme kuitenkin, ettei ne stipendin saajat omaa läheskää aina sydämen sivistystä eikä inhimillisyyttä, jotka ovat tärkeämpiä kun arvosana 10 todistuksessa.

Paljonko maksoi kepun järjestämä 9:n päivän kehysriihifarssi? Varmasti enemmän kuin 8:n tunnin puhe. Loppujen lopuksi palattiin siihen, mistä lähdettiin? Valikoivaa paheksuntaa havaittavissa?

Valtioneuvoston kanslian 550 henkilön virkamieskunta ei saa yhden pääministerin luontaisetuja lainmukaisesti hoidettua. Ministereillä on oma esikunta ja ministeriöillä omat kansliansa. Huoletta voidaan kotiuttaa muutama sata turhaa viranhaltijaa.

Vielä kun saataisiin nuorisolle ilmaisen ehkäisyn lisäksi ilmaiset kannabisannokset niin jopa olisi pusikoissa pöhinää. Kasvatuksesta ja vastuusta puhuvat vaietkoot. Eipä noita tosin näytä ainakaan poliitikoissa juuri olevankaan.

Eipä saanut Lahden kaupunki hanhiongelmaa ratkaistua tänäkään vuonna. Pikku-Vesijärvellä niitä taas ärhentelee. Pitää nyt äänestää sellainen valtuusto, joka saa jotakin aikaan tällekin ongelmalle.

Mistä nämä kaikki kateelliset ja pahantahtoiset kirjoittajat Näppikselle tulevat? Onko heillä todella niin paha olla? Keksikää edes joskus jotain hyvää sanottavaa.

Mukavuusalue, mitä se on? Se on ylipainoa, oluen juontia, tupakan polttoa, liikkumattomuutta, sosiaalisen kanssakäymisen puutetta ja rahankäytön hallitsemattomuutta. Kaikkeen tähän odotetaan lääkäriltä ihmepilleriä, tekemättä itse mitään.

Esalaisen kirjoitus lapsen koronatestauksen pelosta oli kamalaa luettavaa. Äiti opastaa lastaan kiroilemaan ja hoitajakin sitä suosii. Tämä tuntuu aivan käsittämättömältä. Tähänkö on tultu? Voi aikoja – voi tapoja!

Iloisesti kukkii lupiini upouuden ohitustien pientareilla. Tuskin linnut sitä näin nopeasti ovat sinne levittäneet!

Miksi Koiviston Autolla on jokin erityinen syy ajattaa kabusseja tällaisella helteellä! Miksi LSL ei puutu asiaan, todella hävettää.

Tarkistettiin ja lupa saatiin.

Kun menin seitsemänkymmenluvulla lääkäriltä kysymään e-pillereitä, kysyi lääkäri, onko minulla miestä. Sanoin, että ei. Siihen lääkäri sanoi, et sinä sitten pillereitä tarvi. Silloin suututti, mutta kyllä se sopivasti rajoitti.

Lahden ymp. vastaaville ja päättäjille: Mitä Joutjärven (=lampi ja haavoittuva) puhtauden säilymisen eteen on tehty, kun kuormitus asumisen ym. vuoksi suuresti lisääntyy? 60-luvulla oli uintikielto likaantumisen vuoksi.

On tolkun aika metsästykseen. Valkoposkia pitäisi metsästää ylisuuren määrän vuoksi. Metsästäjät kasvattavat tarkoituksella vieraslajien valkohäntäpeuran ja villisikojen määrää riistapeltojen ruokinnalla. Punkit tykkää.

Jokainen nastolalainen kaipaa ja tarvitsee omaa terveyskeskustaan ja laboratoriotaan! Lukio ja pankki vietiin, älkää päättäjät tehkö enää tätä! Älkää pettäkö meitä!

En halua jonon jatkoksi Lahden sote-palveluihin, en jaksakaan. Iäkäs rouva

Jos ravintolassa koiria, minä en sinne tule.

Kyllä on taas viikonloppuna satamassa sikailtu kunnolla. Se roskan, paskan ja lasinsirujen määrä oli kamalaa. Ei ihme että on rottia.

Kommentoi

Tilaa uutiskirje

Tilaa ESS.fi-uutiskirje, saat Päijät-Hämeen ajankohtaiset ja kiinnostavimmat uutiset sähköpostiisi kerran päivässä.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut