Näppis: Lahti uutena MAL-kaupunkina ansaitsisi siistimmät asfalttipinnat keskustan päätiestölle

Lahti uutena MAL-kaupunkina todellakin ansaitsisi paremmat ja siistimmät asfalttipinnat keskustan päätiestölle. Täällä nyt vain lätkäistään ruma ja vaarallinen paikka reikien ja railojen päälle. Päättäjät: teillä on tähänkin mahdollisuus vaikuttaa!

Jurin demokratia 14 564 kansalaista voi kumota 119 098 kansalaisen päätöksen.

Persujen ehdokkaiden rikollisprosentti on suurempi kuin maahanmuuttajien.

Ei tarvi alkaa mitään yksityisiä maksuja maksamaan verorahoista. Ehkäisy jokaisen oma asia ja maksettava.

Luulisin jokaisen pojan, joka on syntynyt sota-aikana, tuntevan nyrkkikyrsän. Itsekin rakensin sellaisen suttunuijasta. Tarkemmin en neuvo. Mukavasti pamahti. ErVi.

Kumpi on parempi maakunnallinen sote vai terveyspalveluiden kilpailuttaminen viiden vuoden välein niin kuin joukkoliikenteessä?

Ei Marinia kohdella yhtään enempää kaltoin, kuin muitakaan pääministereitä. Vihervasemmisto itse maalittaa, ja dissaa muita. Sitten kun tulee vähän palautetta töppöilystä, alkaa uhriutuminen. Ryhtiä nyt!

Presidentti Sauli Niinistö ei ole kaudellaan ottanut vastaan hänelle kuuluvaa aamiaisetua. Kunnia hänelle. Luontaisetujen käyttö ja hyväksyntä on näin ollen asennekysymys.

Nyt kun Marinin "suupalat" on tarkkaan laskettu voisivat siirtyä edellisten pääministerien suupaloihin yhdentoista vuoden takaa. Olen samaa mieltä jättäkää Marin rauhaan.

Olen käynyt noin neljässätoista huoneessa Nastolan terveyskeskuksessa. Ainakaan niissä ei ole hometta. On turha parakkiin siirtää. Ollaan vanhassa kunnes uusi valmistuu.

Miten eläkeläinen voi olla noin itsekäs: minulle, minulle ilmaiset uh-liput. Etkö osaa antaa mitään, etkö tiedä mitä abortit ja niiden jälkihoito maksaa yhteiskunnalle?

Onhan se törkeää, kun valtion varoin ostetaan ruokaa, eikä viinaa ja saunakaljaa.

Voisinhan minä ostaa lapsille kondomeja ja kierukoita, jos minua ei muuten verotettaisi.

Jos nuorille ilmainen ehkäisy, niin eläkeläisille myös ilmaiset viagrat, liukuvoiteet ja hormonivalmisteet!

Harjun terveys voisi hoitaa lakisääteiset tehtävänsä eikä käännyttää vähävaraisia apua tarvitsevia yksityiselle.

Kateus vie kalatkin järvestä. Ja aamupalan pääministerin suusta.

Kunnallisvaaleihin asti keskusta vastustaa maakuntaveroa pontevasti, mutta niiden jälkeen mieli yllättäen muuttuu veron kannalle.

Tietävätkö kaikki sähköpotkulautailijat liikennesäännöt? Aikamoista hurlumheitä yöaikaan Lahden kaduilla. Varokaa autoilijat!

Ajattelematonta ja villiä vaalimainontaa. Satoja naamakuvia pitkin maanteiden varsilla ns. viherkaistaleella. Kuinka käy ja kuka maksaa, kun ruohonleikkaaja saapuu paikalle. Varmaankaan energiayhtiöt eivät ole antaneet lupaa kiinnittää pylväisiin mainoksia. Meno villiä kuin itänaapurissa.

Yle Lahti/ Samuli on kiva! Mummo 86-vee

Kesä tuli ja ollaan vähäpukeisia. Paljon tatuointeja näkyy sekä naisilla että miehillä. Noin 15 vuotta sitten sanottiin, että tatuointi estää työn saannin.

Nyt kuntavaalien alla pitäisi vaatia Lahden puolueilta päätöstä, jotta Nastolan uusi terveysasema aletaan rakentaa. Jarrutettu on jo riittävästi. Kohta kai haudataan?

Niin, eikä voi ymmärtää, miksi kerrostalossa jotkut naapurit huutaa ja mekkaloi. Se häiritsee toisia niin paljon.

Entistä ompelijaa kiinnostaa kovasti, minkänäköinen tuote on Karjalan kangas? ESS 4.6 sivu b5. ja päivän nauru!

Samaa mieltä. Heinämaan tiet vaarallisia kulkea rekkaliikenteen vuoksi.

Onko Hämeenmaa jo niin iso tekijä, ettei sen tarvitse ostoksesta kuittia antaa? Jo usean kerran polttoaineen tankkauksesta itsepalvelusta ei sitä saa! Selityksenä on, että kuitit ovat loppu! Jos kuitit automaatista on loppu, tankkaus mittarista suljetaan automaattisesti! t. syvästi pettynyt

Kuka vahtii täällä Vuolenkoskella likakaivojen tyhjennyksen metsään? Herätkää!

Mitä tekee lahtelaiset ministerit. Ei näy torilla eikä TV:n kyselytunnilla?! Riittääkö slougan "Hyvä Lahti", kysynpä vaan ?

Sinä, joka valitit pe Lehdessä Heinämaan tien kaahaajista, taidat itsekin olla kaahaja ko. tiellä.

Olen joutunut maksamaan tuhansia euroja yksityiseen terveydenhuoltoon, koska julkinen ei kykene työtään tekemään. Esim. röntgenkuva yli 2 vrk eikä onnistunut ja yksityinen 20 min. No, nyt on lopun ikää riesaa tuostakin viipeestä.

Miksi julkista terveydenhuoltoa pitää loputtomasti velkarahalla rahoittaa, jos eivät tehtävistään selviä?

Kommentoi