Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Mikä on sähkön tuntihinta nyt? Seuraa tästä

Näppis | Onko edes oikein, että joku mahdollisesti saa samat palvelut yhtäaikaisesti kahdesta paikasta?

Kunnat on taloudellisesti tiukilla jo nyt. Miten on mahdollista järjestää kahdessa kunnassa kaksoiskuntalaisuutta tavoittelevien kaikki lakisääteiset palvelut, lasten hoito, terveyspalvelut. Onko edes oikein, että joku mahdollisesti saa samat palvelut yhtäaikaisesti kahdesta paikasta?

Vai aikoo kaupunki rakennuttaa Fellmaninpuistoon taloja, ainakin siltä vaikuttaa. Jättäkää puisto rauhaan ja pumppu kuntoon. Lahden kaunein puisto!

Seurasin parvekkeelta, kun meidän taloyhtiön "päällikköpariskunta" pompotti huoltoyhtiön työntekijoitä näiden tehdessä töitään. Kyllä häpesin. Mikä ihme siinä on, että pitää mennä päsmäröimään muiden tekemisiä. Jotkut luulevat olevansa kerrostalossa talonomistajia.

Onhan meillä köyhä pääministeri, kun tarvii ruoka-apua noin paljon kuukaudessa. Itse saan eläkettä vähemmän, ja sillä on ostettava muutakin, ei vaan aamiaisia, että näin köyhät.

Kuivat limakalvot aiheuttavat vanhoille naisille paljon ikäviä sairauksia. Hormonivoiteet -ja puikot ovat kalliita, eivätkä kuulu korvattaviin. Me yli 50 vaadimme ilmaiset voiteet.

Pumppu kuntoon ja puisto siistiksi vanhan ajan malliin. Voin tulla vaikka talkoisiin.

Kyllä on ihmisellä asiat hyvin, jos on tarve valittaa kellonajasta, jolloin on saanut koronarokotusmuistutuksen!

Sellaiset eri väylillä liikkujat, joita mitkään liikennesäännöt eivät näytä koskevan, lisääntyvät koko ajan. Ulla-Maija Mäntylä, VT

Lahti kylän portti: Malskille ohjaava elementti on betonista? Mutta Malskin seinät on punatiiliset! Portti myös punatiilestä! Onko mahdoton ajatus?

Nautin kesästä Juha Vainion "Käyn ahon laitaa" sanojen mukaan ja puhelin kiinni, niin kylään pyytelijät eivät häiritse. Introvertti 72 v.

Tämäkö vihreiden ympäristökaupungin suurin saavutus. Kaupungin bussiliikenne täysin sekaisin. Voi hyvää päivää päättäjät. Toivottavasti ette jatka enää vaalien jälkeen. Taideportin päälle teksti Hölmölä

Vanha pappa oli vaivalla hakeutunut rokotuspaikalle. Häneltä tivattiin, "onko rokotus aikaa?". Ei ollut. Hänet ohjattiin pois tilaamaan netistä aika tai puhelimella. Mutta hän ei osaa käyttää nettiä ja puhelinrobotin ohjeet ovat tekemään paikka. Miksi sieltä ei voi antaa kasvotusten rokotusaikaa?

Miten voi maataloudesta syntyä kasvihuonepäästöjä 14 prosenttia, kun viljellään pelloilla. Jos kuitenkin syntyy päästöjä, maatalous tulee lopettaa.

Miksi Pro Lahdella ei ole yhteismainosta, missä on kaikkien ehdokkaiden kuvat, kuten muilla puolueilla? Nyt niiden mainoksissa on vain vetäjien kuvat, muut jäävät tuntemattomiksi!

Lahti maksaa ympäristön siisteydestä vuosittain lähes puoli miljoonaa. Sirutettujen koirien koiraverolla tämä maksettaisiin nelinkertaisesti.

Kaikki kuntavaaliehdokkaat tuntuvat olevan Liisu-suunnitelmaa vastaan, ja silti sen suunnittelu etenee kuin juna. Onko ehdokkaat eri mieltä, ei väliä, puolue päättää.

Asta Lepän köyhyyttä käsittelevässä ohjelmasarjassa ihmeteltiin, että noin miljoona työssä käyvää elää köyhyydessä? Haastateltava sanoi, että ainoa keino on perustulo.

Kuka ja millä lailla annettiin lisäaikaa Marinille verotuksen selvittämiksi? Eikö laki olekaan sama kaikille? Kyselee tavallinen veronmaksaja.

Hevoskengän muotoinen onnenportti olisi ollut se oikea Lahteen.

Minusta hallitus voisi esittää maaseutuasujan palkkiota, olisihan edullisempaa kuin maksaa esim. vain asumistukea 2 miljardia ym. tukia. Maaseudulla olisi luontaista tekemistä.

Ulosottovelallisella palkan suojaosuus on 681,30 euroa ja takuueläke 837,50 euroa kuukaudessa. Olisikohan korotuksen paikka, verraten pääministerin ilmaiseen ruokaetuun 850 euroa kuukaudessa verraten. Solidaarisuutta

Ihan vaan näin vaalien alla tiedoksi, että Suomessa ei ole yhtään kommunistia. Ne jotka tätä pilkkasanaa viljelevät, eivät tunne tai ymmärrä historiaa.

Nytkö ne kävelytiet sitten kelpaa? Talvella pitää päästä kuitenkin ladulle kävelemään. Ja rullahiihtäjiä on aika vähän, varsinkin nyt niillä talvisin himoitsemillasi pururadoilla.

Pyöräilijöillä ei tunnu olevan aavistustakaan, kuka väistää ja ketä tavallisella (ei pyörätien jatkeena olevalla) suojatiellä. Polkupyöräajokortti pakolliseksi, jottei mentäisi kuin porsaat pellossa.

Lahteen ei pidä luottaa missään asiassa. Taas hykyn johto suhmuroi tonttikauppaa Lahden parhaaksi. Eikö kaupungin pitäisi rakentaa Nastolaan terveyskeskus ja jättää hykyn tontti rakennuksineen valtion lunastettavaksi. Naapuristokunnat, älkää olko sinisilmäisiä!

Mikä järki tulla moukaroimaan koripalloa yöllä kerrostalojen väliin tai skeitata yöllä pihoilla, kun skeittipuisto vieressä. Kuka tunnustaa omakseen nää jälkikasvut?

Anttilanmäellä asuvat sai mitä halusi...työllistettyä parkkipirkon mäelle. Yhtä tyhjän kanssa...veromarkat voisi olla järkikäytössä.

Hykyn kokouksen osallistujat! Hyvääpä esimerkkiä näytätte, ilmanko täällä ei uskota annettuja ohjeistuksia kun tuollaista esimerkkiä näytätte!

Hyvää kesää sinullekin, joka tyhjensit roskasi Vesijärveen 3. 6. Siinä ne kelluivat peilityynellä vedenpinnalla pitkänä jonona kanavalta länteen aamulla 4.6. eiliset Viipurilaisesta ostetut kahvimukit, leivosrasiat, tyhjät pullot ja muu törky . Et ole yksin tällä pallolla etkä muita parempi voidaksesi olla noin välinpitämätön. Terveisin aamukalastaja!

Parempi, että kunta kuin yksityinen grynderi, omistaa keskussairaalan tontin. Hyvä ostos, kerrankin. Liikenne keskustaan pilataan eikä kuunnella esim. bussien käyttäjiä. Omalla autolla huristelevat tai nuoret innokkaat haluaa jättää jälkensä rahantuhlauksesta.

Vuoden turhakkeeksi voitaisiin valita ruohon leikkuri, koska se tuhoaa pörriäiset!

Kuka Lahdessa päättää näistä katu- ja muista töistä? Jätetään kesken, miehiä ei näy moneen päivään. Ja joka vuodesta sama toistuu. Hommat hanskas ja hanskat hukassa.

Toivottavasti hyvin pahaääninen vesitaso ei toista kertaa herätä Lahden sataman seudun asukkaita ennen klo 7:ää, kuten kävi perjantaiaamuna. Rajansa kaikella.

Ajattelin olla hiljaa, mutta katselin eilen eduskunnan kyselytuntia ja tulin siihen tulokseen, että ps. ja kok. ovat maalittaneet Sanna Marinia korvauksista, joista jo Sipilä ja Orpokin ovat nauttineet aikanaan. Naurettavaa touhua. Tsemppiä Sanna.

Suomeen on "ilmestynyt" julmaa väkeä, jotka pelottelulla yms haluavat vaikuttaa päätöksiimme. Ovatko äänestäjät kuuroja ja sokeita muunnellulle totuudelle tms. Eikö enää oteta selvää asioista ihan itse. Se kannattaisi.

Hinnakkaat puhelut ne pelottaa, ei aamupalat. Vaalien jälkeen saamme mahdollisesta täysin uuden ehdottomuuteen tähtäävät päättäjät, jos gallupit ovat oikeassa.

Hyvä Juri, Päijät-Hämeen hyvinvointikuntayhtymä on purettava, koska Lahtelaiset maksavat ja pikkukunnat päättävät. Lahtelaiset pärjäävät ilman änkyräkuntia, hakekoot palvelut vaikka Uralilta.