Näppis | Hykyn yhtymäkokouksen osanottajat näyttivät esimerkkiä meille muille

Hykyn yhtymäkokouksen osanottajat näyttivät esimerkkiä meille muille. Istutaan tiiviisti porukalla ilman maskeja. Te olette ilmeisesti kaikki iästä huolimatta saaneet jo kaksi rokotetta, kun me muut vielä odotamme sitä ensimmäistä.

Olihan minullakin lounasetu, verotettiin, mutta ei se ollut koko perheelle tarkoitettu!

Kiitos idealistit! Saitte lappuliisat omakotialueelle. Antakaa heille anteeksi, sillä he eivät älynneet mihin tuo johtaa.

Hienoa yhtymäkokous! Pitkän odotuksen jälkeen odotettavissa "rakkauden kesä 2021". Ihmiset ovat jo pitkään tapittaneet kodeissaan, nyt voi lähteä turvallisesti ulos, alle 25 v. myös.

Jos nuorille ilmainen ehkäisy niin me eläkeläiset vaadimme ilmaiset uimahalliliput, kuten jo monessa kunnassa on.

Ei ole olemassa mitään maksutonta ehkäisyä. Joku/jotkut (Lahden tapauksessa lahtelaiset veronmaksajat) sen maksavat, jos joku porukka näin päättää.

Autoilijoille kerran vuodessa käytävä liikennekäyttäytymistä koskeva turvallisuuskoulutus pakolliseksi.

Hyvät kasvattajat; kouluissa, päiväkodeissa ja kotona. Empaattisuutta oppii esimerkistä!

Ennen rivitalossanne oli leikatut pensasaidat ja kauniit nurmikot. Nykyiset asukkaat eivät välitä hoitaa niitä.

Vieläkään kukaan ei ole kertonut, miten e-pillereiden ilmaisjakelu suojaisi sukupuolitaudeilta? Eiköhän ne voi vain lisätä tartuntoja!

Aika ovelaa kutsua asiaa EU:n tukipaketiksi, kun se oikeasti on Italian etc tukipaketti. Netotettuna, Suomen näkökulmasta ja suomeksi kyseessä on EU-maksupaketti.

Rva Bavard! Me ESS:n keski-ikää vanhemmat lukijat kauhistumme kirjoitustanne kiroilusta. Kouluaikanamme olimme jälki-istunnossa kiroilemisesta, ja yhteiskuntaa rakennettiin ja ohjattiin muutoinkin selkeillä elämänohjeilla ja siinä onnistuttiin. Miten nyt?

Päivi Ruotonen kirjoittaa aiheellisesti julkisesta raideliikenteestä. Hän jättää Lahden kannalta oleellisimman huomiotta. Ratayhteyden Heinola–Hartola–Vaajakoski. Tämä mahdollistaisi Lahdelle uuden yhteyden aina Jyväskylän, Äänekosken Haapaveden kautta Ylivieskaan, Kajaaniin ja Ouluun. Suurin osa radasta on jo olemassa. Ei vaan ole aihe demariministereitä Harakka ja Skinnari kiinnostanut. Miksi ei?

Miten tämä aamupala-asia nyt menikään? Oli käytössä jo 11 vuotta sitten, miten ihana pääministeri Marin on tähän syyllinen? On ikävää tällainen syyllistäminen, vaikka olis kuinka politiikkaa! Tsemppiä Demarit.

Voisko Ilta-lehti myös kertoa ketkä muut pääministerit on nauttinu kyseistä etua ja onko verot maksettu? Haiskahtaa Marinin kohdalla ajojahdilta.

Miksi Suomeen tuodaan turvapaikanhakijoina afganistanilaisia ja somalialaisia turvallisista maista? Miksi Lähi-idän vainotut kristityt ei kelpaa?

Asiakas, joka tulet kuulokkeet päässä kauppaan. Olisi kohteliasta hiljentää niitä sen verran, että kuulet mitä sinulle puhutaan ja mitä ympäristössä tapahtuu. T: asiakaspalvelija

Lahden konsernijohto yrittää taas kikkailla rahaa taskusta toiseen tonttikeinottelulla. Muka tehtäisiin businesta keskussairaalan tontin ostolla ja takaisin vuokrauksella. Entä tämän "myyntivoiton" maksaja? Ensin Hyky uusina korkeina tontinvuokrina, sitten kunnat kasvavina maksuina...

Muistelen, että Nastolan Kaarisillassa on joskus opiskeltu myös musiikkia. Eikö enää, kun ei ainakaan aikoihin ole mitään ilmoteltu/kirjoiteltu.

Suomessa on tuhansia kilometrejä erittäin huonolaatuista vesijohtoverkostoa. THL:n mukaan vanheneva putkisto on alkanut aiheuttaa jopa tautiepidemioita. Oletko pitänyt Lahden "puhdasta" juomavettä itsestäänselvyytenä? Ei kannattaisi.

Hollolan kannattaisi vaan rakennuttaa harjulle tuulimyllyjä, tulisi kiinteistövero- ja yhteisöverotuottoja! Ja voitaisiin alentaa kuntalaisten verorasitusta! Kuka vaaliehdokkaista lupaa niin saa ääneni!

Hei. Jättäkää Sanna jo rauhaan. Hänhän on 'vain' toiminut niin kuin 'isot pojat' ovat neuvoneet ja ohjeistaneet.

Miksi uimavalvojat eivät puutu koirien ulkoiluttamiseen ja uittamiseen Möysän uimarannalla?

"Pientä jälkipeliä on koko ajan. Se kertoo siitä, että tunnetta on." Hyvä Saukkosen kommentti lätkämatsista. Näin taitaa olla myös someilijoilla. Harmi, että olosuhteet ovat, mitkä ovat.

Parasta 'sotea' on, että huolehtii itsestään, niin hyvin kuin osaa, esim. tekee hiljalleen oman elämäntapansa remonttia, tavoitteena tulevan elämänlaadun nostaminen vanhuuteen asti!

Ei pitäisi huoltoyhtiön puuttua taloyhtiön asioihin, sillä huoltoyhtiön väki on taloyhtiön työtekijöitä. Hoitakaa omat tehtävänne ja asiat hoituu niin kuin pitääkin.

Kansa, jonka nuoriso ei kapinoi, ei ole terve.

Tavallinen kansalainen tietää, että työnantajan järjestämät ja maksamat luontaisedut ovat veronalaista tuloa ja niistä kansalainen maksaa verot, ja ne pitää ilmoittaa veroilmoituksessa. On aika erikoista, jos poliitikot ja pääministerin tasoinen henkilö ei sitä tietäisi.

Kierukka siis minulle 24 v kahden lapsen äidille ilmaiseksi! Säästyy siis 115 eur. ja veronmaksajat iloitsevat.

Ei ilmaista ehkäisyä alle 25-vuotiaille. Heidän otettava vastuu omasta ehkäisystään ilman yhteiskunnan kustannusta. Aikaisempi sukupolvi ottanut vastuun ollessaan alle 25-vuotias. Nuorten hoidettava ehkäisy omalla kustannuksellaan kuten mekin aikanaan hoidimme. Emme me vaatineet yhteiskuntaa maksamaan ehkäisyämme. Sukupuolivalistusta lisää kouluun.

No niin, teilataan sitten seuraava pääministeri. On tämä maailma hullu paikka nykyisin.

Laaksokadulle tehty voikukkaistutuksia tarkoituksella? Oikeat istutukset aikoinaan istutettu ruukkuineen päivineen maahan?

Voi voi, tätä tietämättömyyttä. Kaava-alueilla pitää olla lupa sen omallakin tontilla olevan puun kaatamiseen. Ottakaa selvää asioista. Ei sitä omallakaan tontilla saa tehdä mitä tahansa.

Yksittäisiä puita saa tontiltaan kaataa ilman lupaa, jos kaikki vaadittavat 11 ehtoa täyttyvät. Ellei täyty, on haettava maisematyölupaa. Hakemuksen mukaan 6 liitettä.

Menestyksen huumassakin olisi hyvä muistaa vanha sanonta: "Ilmaisia lounaita ei ole."

Pikkuteillä ei nopeusrajoituksista piitata pätkääkään. Esim. Heinämaantiellä huitelee sorarekatkin täysillä. Tutka toisi helppoa rahaa valtion kassaan.

"Jäteketjusta". Me kaikki voitamme. Muistellaan vaikka Italian jätevuoria kaduilla, jotka mafia järjesti. Tai sitten Filippiineillä todella iso jätevuori sateiden takia "tulvi" kaupunkiin. Suomi hyvä maa, pidetään siitä huolta yhdessä.

Taivas putoaa, maa järisee sekä esirippu repeää, jos maksutonta ehkäisy ei saada. Verokuormaan nääntyvillä ei ole ystäviä.

Vasemmisto ajaa maksutonta ehkäisyä vetoamalla siitä koituviin säästöihin ja aborttien vähenemiseen. Eivätkö nämä ole perinteisen oikeiston argumentteja? Mitkä jauhot on Lientola, Komu jne. pussissa?

Kylläpä nyt vasemmisto järjestää köyhillekin rakkauden kesän 2021! Lohduttaa, kun työpaikka mennyt ja muutenkin ketuttaa.

Jos nuori saa ilmaisen ehkäisyn, mistä hän saa kumppanin? Nyt on jo nuorisotakuu ja työllisyystakuu. Tehdään kumppanitakuu myös!

Ilmainen ehkäisy saa kaikki 25-vuotiaat tuntemaan itsensä yhdenvertaiseksi, tasa-arvoiseksi kaventaa tuloeroja, vähentää köyhyyttä. Onnellisuuspilleri takaa menestyksen ja oikotien onneen.

Etusivulla nyt

Luetuimmat

Mistä tänään puhutaan?

Tilaa ESS.fi-uutiskirje, saat Päijät-Hämeen ajankohtaiset ja kiinnostavimmat uutiset sähköpostiisi kahdesti päivässä arkisin ja kerran päivässä viikonloppuisin.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut