Näppis: Laittakaa joku stop näpistelijöille. Huono harrastus.

Laittakaa joku stop näpistelijöille. Huono harrastus. Parempi olis laittaa vaikka metsätöihin valvottuna 6 tuntia päivässä.

Talviurheilussa lajiasiantuntiointia paljon ja kisastudiota satoja tunteja toimittaja istu tunti tolkulla ja haastatteli vieraita. Ne urheilut kun loppu jo alkoi jalkapallo höpinät. Kai sama jatkuu, kun MM alkaa. Muu ohjelma ala-arvoista. Yle-verolla maksamme

Mitä? Eikö Lahti tarkastanut yrityksen verovelkatodistusta, kun maksoi Liberille 4,1 miljoonaa? Ja ketkä valtuutetut kannattivat tontin ostoa? Rakennuslautakunnan jäsenet ainakin.

Varmaan koronan hoito olisi onnistunut näin hyvin Marinilta, jos hän olisi odotellut kaupanjonossa ja siivonnut jättimäistä Valtioneuvostoa. Hä?

Persujen 78 000 euron puhelasku on demokratiaa. Pääministerin aamupalapalvelu ei sitä ole. Nimim. Puolueisiin kuulumaton

On se ihme yhtiö Spatium, kun aina pitää tj:lle maksaa lisäpalkkaa töiden tekemisestä. Kaupunki nimittäköön uuden hallituksen heti vaalien jälkeen. Entinen ulos.

Jari Hartman kirjoitti asiaa tästä joukkoliikenteen uudistuksesta Etlarissa 9.5, koska tämä uudistus ei palvele ketään!

Miksi Suomi maksaa liberialaisen sotarikollisen oikeutta käydään Suomessa ja kulut meidän maksettaviksi? Eikö oikeudenkäynti pitäisi käydä Liberiassa ja heidän rahoillaan. Ei Suomi ole koko maailman sosiaalitoimisto.

Nyt täytyy antaa palautetta postille: kirjeen päällä on osoite ja nimi selvällä Suomen kielellä osoite paikkakunta Savonlinna, tulee kuitenkin Vääksyyn. Onkohan lukutaitoiset jo kesälomalla?

Päivitä tietos pääministerin mollaaja, oppositiosta huutelija!

Onko Hollolassakin kunnallisvaalit? En ole Etlarissa nähnyt ensimmäistäkään ehdokkaan mainosta puhumattakaan puolueiden ehdokaslistoista. Voihan sitä toki olla äänestämättäkin.

Sanna Marin on hyvä ja asiallinen Suomen pääministeri. On ikävää turha mustamaalaus. Kateus on ikävä kaveri. Missä on se sydämen sivistys?

Oli hyvä kirjoitus Ismo Nygren Perussuomalaiset

Miksi te valitatte Harjun terveys -palvelusta. Minä lähetän koko henkilökunnalle ruusuja erittäin hyvästä palvelusta. Kaunis kiitos. Pauli Wessman

Hirveen ihanaa Hollolassa, kierrätyspuisto ja ampumaurheilukeskus, selkosuomeksi kaatopaikka ja ampumarata.

Kyllä tästä ehkäisyasiasta nyt pitää jauhaa. 25-vuotiaalle aikuiselle ilmaiset kumit ym. Kyllä on aikoihin eletty, nuorten vastuullisuutta pitää kasvattaa, eikä päinvastoin. Tämä ei ole minulle varsinainen rahakysymys, mutta olen silti ehdottomasti sitä mieltä, että tämä ei kuulu kunnan kustannettaviin perusasioihin.

Persujen 8:n tunnin puheesta (koskien 6.000 miljoonaa) kohu, mutta kepun 9:n päivän kehysriihiteatteri (200:sta miljoonasta) unohdetaan. Paljonko se teatteri maksoi? Valikoiva muisti?

Ei ihme, että maakunnan koronaluvut ovat maan rumimmat, kun Hykyn päättäjät näyttävät esimerkkiä! Siinä unohtuvat niin kokoontumisrajoitukset, maskisuositukset kuin turvavälitkin, kun tärkeiden ihmisten pitää päästä kokoustamaan.

On helppo kohista vanhasta aamiaiskäytännöstä, mutta unohdetaan kepun kymmenien tuhansien lasku veronmaksajille kehysriihestä, jota istuttiin yötä myöten viikon verran!

Kyllä noin 17 000 euron kuukausipalkalla pitäisi pystyä ostamaan aamiaisen kurkut, salaatit, murot, mehut jne.

Miksi ihmeessä joka kesä näytetään noita James Bond -leffoja. Ja aloitetaan vielä huonoimman näyttelijän leffalla. Sean Connery was the only one!

Hyvä Merja Ylä-Anttila! Sanoman tarkoitusperät ovat puhtaasti kaupallisia ei journalistisia. Yle Areena on meidän kaikkien omaisuutta. Näpit irti!

Hienoa, että päästään siirtymään pakollisista 2 m:n turvaväleistä suomalaisille luontevampiin 5 m:n väleihin.

En kadehdi pääministerin ateriapalveluja. Huono vaan kun monessa kunnassa ei noita ole. Moni sinnittelee nälässä päivästä toiseen. Arvovalintojahan nuo.

Ystävä hyvä, jos sinulla on laboratorioaika sovittu tiettyyn aikaan, ei sinun tarvitse mennä paikalle 45 minuuttia aikaisemmin.

Hyvä kuva 1.6. Etlarissa hykyn yhtymäkokouksesta. Kuva kertoo, miksi täällä korona ei ota laantuakseen (3 maskitonta)

ESS 1.6. Yhtymäkokouksen kuvassa hierotaan nenää, istutaan vieri vieressä ilman maskeja ja viereinen artikkeli kehottaa noudattamaan mahdollisimman huolellisesti kokoontumisrajoituksia. Miksi ei koske kaikkia?

Kuinka sekaisin jotkut kuskit on. 80:n alueella ajavat mittarin mukaan 100–103 ja kun vaihtuu 100 alueeksi niin 83–85 eli 100 km/h-alueella todellinen nopeus on n. 75 km/h. Talon kokoinen rekka ajaa takalasissa kii, eikä silti huomaa.

Verottajan takavuosien päätöksen mukaan lämmin olut ja kylmä leipä eivät ole verotettavia etuja?

Kommentoi

Uutiskirje

Tilaa ESS.fi-uutiskirje, saat Päijät-Hämeen ajankohtaiset ja kiinnostavimmat uutiset sähköpostiisi kerran päivässä.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut