Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Missä ja millainen on oma lähimetsikkösi? Kerro meille lähimetsikkösi merkityksestä

Näppis | Tarjoaisitteko niille, jotka ei tarvitse ehkäisyä, jotain muuta saman arvoista tilalle?

Tarjoaisitteko niille, jotka ei tarvitse ehkäisyä, jotain muuta saman arvoista tilalle? Lahjakortteja lounaspaikkoihin, huoltoasemiin ym. Ihmisillä on erilaiset tarpeet. On väärin maksaa yhden ryhmän huvittelut.

Maahan tulleet ulkomaalaiset lähettävät täällä "ansaitsemaansa" rahaa kotimaahan. Rahaa jonka saavat erilaisina avustuksina ja sos.etuina. Nyt kannattaa Suomen lopettaa ulkomaanapu. Rahakohteita paljon omassa maassa.

Irtokissat ovat aiheuttaneet maailmalla ainakin 33 lajin sukupuuton. Näyttävin tapaus oli 1800-luvulla yhden ainoan kissan aiheuttama isovilistäjä-lintulajin tuhoaminen.

Mikähän siinä on, että ennen bussilla pääsi sujuvasti joka puolelle kaupunkia ja ne pysyivät myös suunnilleen aikataulussa? Kun LSL aloitti, ensin menivät sekaisin reitit, sitten aikataulut ja kohta niillä ei pääse minnekään. Ei ihme, että matkustajat vähenee. Eikä syy ole koronan. Ja aina vaan huonommaksi menee.

Ettekö ajattele vanhuksia? ESS on ilman niittejä. Lehti ei pysy irtolehtisinä koossa. Olis kiva edes lukea, kun ei paljon pääse liikkumaan. Parannusta asiaan toivoo vanhus.

Euroviisut yksi kevään kohokohta, hapannaamojen ei ole pakko niitä seurata. Ei heitä kukaan kaipaa. Viime vuonna ei ollut viisuja, tuskin valittajat sen onnellisempia olivat. Pikemminkin päinvastoin, kun ei voinut valittaa viisuista.

Maailmankauppa on toipunut koronakriisistä. Suomi ei. Jälkeen myöhässä nousu sykliin pääsyssä. On oikein syyttää tilanteesta veronkorotuksia lupaavia vasemmistopuolueita.

Eikö Asikkalan seurakunta saa hautausmaiden hoitoa kuntoon. Alueet todella epäsiistit. Heinä rehottaa haudoilla.

Kirjoittipa Esalainen tänään (29.5) iloisesti kesän nuotioelämästä huomioitavine huomioimisineen. Nautitaan koronakesästä!

Ei yksi kunnallisvaaliehdokas pieniä kouluja pelasta, ja lupaukset ovat pelkkää sananhelinää, olipa asia mikä hyvänsä. Tämä on juuri se esimerkki, miksi äänestäjiä aliarvioidaan.

Jos tasa-arvo on ilmaisen ehkäisyn peruste, lapsettomuushoitojen tulee olla tasa-arvoon perustuen täysin ilmaisia. Lapsettomuushoidot ovat yhteiskunnan kannalta paljon tärkeämpiä kuin ilmainen ehkäisy. Adoptio kotimaassa on mahdollista, hakijat etsivät ulkomaita myöten.

Tekoäly ei selvästi pidä pohjoismaisesta hyvinvointivaltiomallista, ei sen harjoittamasta sosiaalipolitiikasta. Älykoneen vastaukset ovat sellaiset, mistä algoritmi on ne koonnut. Jos se kysyy koko kansalta asiasta, vastaukset olivat toisenlaiset. Suomalaisista suurin osa pitää hyvinvointiyhteiskuntaa parempana kuin säätelemätöntä markkinatalousvaltiota (USA).

Onko seksiseikkailut nykyajan alle 25-vuotiaille niin suuri kustannuserä, henki ja elämä, että yhteiskunnan on tuo vastuuton lysti maksettava. Jos tämä varttunut nuorisomme onkin todellisuudessa kehityksessään jäljessä, korotettakoon aikuisiän raja 25 vuoteen.

Bussi 32 Karjusaari–Saksala ajaa reittiä Kirkkokatu–Vesijärvenkatu. Torille menijä voi jäädä kyydistä Vesijärvenkadun pysäkillä lähellä Vapaudenkatua. Takaisin pääsee kadun vastakkaiselta puolelta.

Taivaan Isä pitää huolta lapsistaan ja voimaa antaa päivään uuteen.

Hanhi-aita toimii Ruoriniemessä ainakin. Kävelen joka viikonloppu niemen ympäri eikä aikaisempien kesien hanhiparvia näy, ei edes yksittäisiä.

Jos joku ehdokas on joskus ollut yrittäjä, se ei ole mikään ammatti. Kerro ihmeessä, minkä alan yrittäjä olet nykyään.

Jo riittää autoilijoiden kurittaminen, onhan autoilijat iso työllistäjä. Miksi siitä pitää rangaista? Polttoaineen hintaa pitäisi laskea eikä nostaa, minä en ainakaan äänestä sellaista puoluetta, joka on polttoaineen hinnan noston kannalla.

Eikö poliisilta riitä tutkaa Kalkkisiin? Olisi vuosiansiot tienattu la–su. Ei tietoakaan 60:n nop.rajoituksesta. Lasta ei uskalla päästää pyörällä jätskikauppaan.

Ensimmäinen työpaikka, jossa kaikkia ei kutsuta ns. "juhliin". Onko muille tuttua tai onko tämä joku uusi trendi?

Venäjä ja Valko-Venäjä yrittävät epätoivoisesti säilyttää imppeeriuminsa. Nyt ovat saarrettu. 40–70 vuotta sitten länsi teki yhtä likaisia temppuja.

Kiitos Matti Vanhanen. Harmi, että ainoa tolkun kepulainen poistuu. Toivottavasti uusi ministeri pitää populismin edelleen pois tärkeistä päätöksistä.

Kovin on kevyet eväät keskustan elävöittämiseksi Lahti Cityn toiminnanjohtajalla. Luulisi noilla palkoilla parempaankin pystyvän kuin ehdottaa mainosteippausten poistamista.

Maahanmuuttajille oma puolue?

Voi meidän ihanat lätkäpojat, mutta kuka opettaisi heille Maamme-laulun sanat? Ja rohkaisisi myös laulamaan.

Suomeen halutaan työperäistä maahanmuuttoa ja pakolaisia. Enemmistö Päijät-Hämeen kunnallisvaaliehdokkaista tarjoaisi alle 25-vuotiaille ilmaisen ehkäisyn. Suomalaisia ei siis enää tarvita.