Näppis: Mikä äly siinä piilee, kun rekka motarilla lähtee ohittamaan toista rekkaa, jonka kuski ei periksi anna

Mikä äly siinä piilee, kun rekka motarilla lähtee ohittamaan toista rekkaa, jonka kuski ei periksi anna. Ohitus kestää 10 km, isot lapset leikkii!

Lahden kaupungin monopolityyppisten yritysten johtajille maksetaan isojen yritysjohtajien palkkoja. Jos olisivat edes omistajia. Ja tulokset surkeita poislukien Lahti Energia ja Lahden talot, vaikka ovat käytännössä nekin riskittömiä. Parempia löytää puoluepolitiikan ulkopuolelta.

Valtuuston jäsenet heti ulos kuntayhtiöitten hallituksista. Yhtiöiden hallituksissa tarvitaan kyvykkyyttä, ei ideologiaa. En äänestä vaaleissa valtuutettua, joka on yhdenkin kuntayhtiön hallituksessa.

Mitä? Asut kaupungilla, vaadit tien kavennusta? Muuta maalle, siellä ei autoja. Ei Helsinkiäkään kavenneta sillä perusteella, että siellä asutaan. Jokaisen oma valinta. Hullua!

Jäähalli siirtyi Spatiumin alle maaliskuussa, kesäkuussa oli jo palkattu toimitusjohtaja jäähallille. Eli talousasiantuntijan mukaan Lahden jäähallin hallituksen jäsen, joka on myös Spatiumin toimitusjohtaja, ansaitsi 17 000 hallituspalkkion. Spatiumin hallituksessa ei edes valtuutettuja. Protestilistamerkintöjä kyllä löytyy.

Ei ole ihme, että Ruoriniemen ja Ankkurin alueella tarvittiin lisää pysäköintirajoituksia, säilytettiinhän siellä mm. asuntoautoja sekä linja-autoja. Nyt kiitokset virkamiehille.

Ehdokas Miinakin voisi mainita mielipiteessään myös oman työnantajansa niin selviäsi näkemyksen subjektiivisuus.

Etlari kirjoitti Lahen kuntayhtiöistä 28.5. Huomasin, että yhdenkään yhtiön hallituksen puh.johtaja ei ole nainen!

En tiedä, millä asenteella Uutta Lahtea jaetaan, mutta Päijänteenkadulla sitä ei jaeta A-rappuun. Ei kuulu eikä näy lehteä. Antakaa Etskun jakajan jakaa se lehti A-rappuun niin tulis perille.

Nyt poliisille rahankeruuvinkki; Herralantiellä Hollolassa on alennettu nopeusrajoitus 50 km/h päällystystöiden ajaksi seuraavat viikot. Joka toinen autoilija ajaa edelleen 80 km/h tai yli. Erityisesti Hankaan mäeltä lasketaan reipasta vauhtia kohti Riihimäentietä.

Todella ikävä lukea lehdestä Padasjoen Kullasvuoren luonnon tuhoamista frisbeeheittäjien toimesta, siis alue on järkyttävässä kunnossa.

Kurvinen haluaa "avata Suomea, jotta ihmisten olisi helpompi päästä yleisötapahtumiin". Hallitus katsoo, että rajoituksia pitää purkaa koronan kiihtymisalueillakin. Omasta ja muiden terveydestä välittämättömät ovat tyytyväisiä. Näin koronaa ei nujerreta.

Nyt hopi hopi 40-vuotiaat koronarokotusta varaamaan ja ottamaan. Kun saamme laumasuojan, on kivempi käydä baareissa, torilla ja tavata ystäviä. S

Hollolan kaikuja: Aurinko paistaa / voimme iloisina / kesää / maistaa!

Uskontoihin tai ideologioihin liittyvät vaatteet ja tunnukset eivät kuulu puolustusvoimiin tai poliisille. Tasa-arvoisuus toteutuu juuri ilman niitä.

Tiedoksi kaikille aktivisteille: Kun toimintanne haittaa sivullisia tai vandalisoitte toisen omaisuutta, toimin ja äänestän vastoin ajamaanne agendaa. Edistätte vain vastakkainasettelua.

Tänään (28.5.), 50 vuotta sitten, tehtiin iloinen päätös 57-vuotiaille sekä nuoremmille että vanhemmille: 5-päiväinen kouluviikko vuoden 1972 syksystä alkaen. Hyvä päätös. Ja toimii vieläkin!

Papan vaaliveikkaus; 1. Kunnan ja valtion virkamiehet 2. Eläkeläiset 3. Hämeenmaan edustajisto. No hope!

Tulottomien kotitalouksien määrä on noin 37 000. Marinin aamupalakorvaukset pantava oikeaan puutteeseen. Lopettakaa älytön sekoilu.

Jep, Vesijärvenkadun läpiajoliikenne seis. Ja siirretään se Saimaankadulle. Eikä maksa kuin miljoonia tai ehkä kymmeniä milj.euroja.

Miksi ihmiset hokevat: mulla on oikeus tehdä sitä sun tätä, pelata, polttaa, tupakoida ym. älytöntä, minkä yhteiskunta loppupelissä korjaa, hoitaa. Missä on yksilön omavastuu?

Hei Vesijärvenkadun asukkaat! Täällä Metsäkankaalla on jo valmiiksi kapeat bulevardit, vain vähän läpiajoliikennettä eivätkä linja-autotkaan juuri haittaa melullaan. Tervetuloa asunto-ostoksille!

Olen saanut jo monesti todella hyvää ja ystävällistä puhelinpalvelua Harjun terveydestä sekä hoitajilta että lääkäreiltä, kiitos! Toisin Fimlabin keskustan näytteenoton ulkojonossa seisottaminen ajankin varanneena 45 min on palvelun laadun pohjanoteeraus.

Suomessa rahat tiukassa ja velkaa otetaan ja samaan aikaan maksetaan EU:lle miljardeja tukia että eurooppalaiset voi tehdä lyhyempiä työpäiviä!

Kasvomaskin oikeanlaista käyttöä pitäisi vielä kerrata. Maski ei auta, jos se on kotona, taskussa tai leuan alla!

Yle pitää pilkkanaan vanhoja tv-lupien maksajia lähettämällä samoja vanhoja elokuvia muutaman kuukauden välein. Puhe ja kuvanlaatu niin huono ettei saa selvää.

Se on suuri rangaistus hienolle lajille, kun väsähtänyt Mertaranta on päästetty selostamaan jääkiekon MM-kisoja!

Nastolan valtuutettu Jouni Kaikkonen (vihr.) skeittiradan saanut aikaan. Hyvä asia, mutta miten terveyskeskus?

Näppiksellä joku kehui äijäpuoluetta ja kehui Purraa terhakkaaksi. Politiikassa ei pelkkä miehiä miellyttävä terhakkuus riitä.

Puhutaan virkamiesvastuusta. Mikä se on esim. matkakeskuksen suunnittelun mokissa? Kyllä yksityissektorilla olisi irtisanomisia tullut, Lahdessa ei edes tiedetä tai haluta tietää, kenen vastuulla valvonta oli!

Me lahtelaiset haluamme muutosta. Siksi äänestämme fiksuja, sanavalmiita ja hyvän käytöksen omaavia uusia ehdokkaita.

Miten ministerien palkoilla olevat ihmiset kehtaavat edes ottaa vastaan ruoka-apua, kun tuhannet ihmiset joutuvat seisomaan ruokajonoissa!

Korona vei politiikoilta ja virkamiehiltä terveen järjenkäytön.

Kaupunginvaltuuston ilmapiiri on kyyninen ja myrkyllinen? Vastalääke on kirkasotsainen idealismi, joka huuhtoisi, kaikki kuona-aineet pois historian hämäriin!

Voisiko joku oikea asiantuntija kertoa, mikä on Televisioakatemia? Voiko sinne mennä opiskelemaan? Outoja suomalaisia opiskelupaikkoja.

Kiitos Pekka Rusila loistavista ideoista Lahden ja Heinolan torien elävöittämiseksi – toteutusta virkamiehiltä odotellen.

Vihreät! Ette voi olla tosissanne, kun haluatte nostaa kiinteistöveroa. Teidän kannattaisi todella tutustua maaseudun ongelmiin, varsinkin väestökatoon ja omakotitalojen arvon alenemiseen.

Kylänportti näyttää sopivan paremmin ympäristöön, kun tulee Päijänteenkadulta päin ja kun lehdet ovat puissa.

Voit jäädä 32:n kyydistä myös Vesijärvenkadun väliaikaisella pysäkillä torille mennessäsi. Teviä vastapäätä. Torittomuus on väliaikaista siltaremontin takia.

Kommentoi

Uutiskirje

Tilaa ESS.fi-uutiskirje, saat Päijät-Hämeen ajankohtaiset ja kiinnostavimmat uutiset sähköpostiisi kahdesti päivässä arkisin ja kerran päivässä viikonloppuisin.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut