Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Mikä on sähkön tuntihinta nyt? Seuraa tästä

Näppis | Lähtis Bottas jo helkuttiin koko tallista!

No saihan se Toto sen rengaskatastroofin Bottaksen syyksi: pysähtyi liian aikaisin. Lähtis Bottas jo helkuttiin koko tallista!

"Kaupunginportti" kuvaa sairaan hyvin Lahden tilaa ja tulevaisuutta. Erinomainen teos!

Taas on se aika kiihkeimmillään, kun kuntavaaliehdokkaat kehuvat itseään, kuka milläkin asioin ja tavoin. Varsinkin nämä ns. "joka paikan höylät" ovat mukana aivan liian monessa. Usein siitä syystä he eivät saakaan juuri muuta aikaan kuin säheltäjän maineen.

Ari Helminen kirjoitti Esalaisessa sitoutumattomien huonosta kuntapolitiikasta. Olen eri mieltä. Moni tyhmä päätös on jäänyt tekemättä heidän asioihin puuttuessa. On nähty myös perinteisten puolueiden olematon vaikutus valtakunnan politiikkaan. Kohta Itäratakin ohittaa Lahden, ei ole Lahden edustajat pystyneet estämään.

Yhteiskunta tarjoaa maksuttoman koronarokotteen kaikille halukkaille. Olet itse vastuussa rokotteen ottamisesta. Ei ole työnantajan tehtävä paapoa sinua.

Jari Pykäläinen herättelee mielipidekirjoituksellaan demareitten ehdokkaita ymmärtämään, kuinka vahingollista ja vastenmielistä huumeiden käyttäjien lelliminen on.

Ei ilkeily someiluun lopu, koska ihmisessä on sisällä ilkeys ja kateus.

Taloyhtiön isännöitsijä ei määrää uudistuksista ja remonteista. Isännöitsijä ei määrää mistään. Päätösten teko kuuluu taloyhtiön yhtiökokoukselle, johon kaikki osakkaat voivat osallistua. Mikäli yhtiökokouksessa ole osallistujia, voivat osakkaat syyttää vain itseään. Jos ei omasta omaisuudesta huolehtiminen kiinnosta, on pelkästään hyvä, että joku niistä huolehtii.

Asia, mistä ei paljon puhuta, vaikka se aiheuttaa paljon kärsimystä ja on myös yhteiskunnalle kallis, on raskaana olevien naisten tupakointi ja ryyppääminen.

Veroprosenttilaskurin mukaan Lahdessa henkilö, joka saa eläkettä 972 euroa/kk, 11 670,00 eur/v ei maksa kunnallisveroa ollenkaan. Valtionverossa tuo raja 16 000,00 eur/v. Paikallaan olisi nostaa tuota kuntaveron maksun alarajaa. Siitä hyötyisi ne pienellä eläkkeellä olevat, jotka ovat vuosikymmeniä kärsineet taitetusta indeksistä!

Kiitos Ari Helminen hyvästä Esalaisesta ESS 24.5. Sysmässä tapahtuu juuri noin, kuin kirjoitit!

Kiitos Satu ja Sinikka kirjoituksesta. 22 vuotta sitten tv:ssä Palaneen käry -ohjelma: Lahden sairaanhoidon menoissa on säästetty liikaa. Taas säästetään ihmisten hoidoista. Muuttuuko palaneen käry ilmiliekeiksi?

Soitin Harjuun keskiviikkona. Takaisin soitto puolentoista tunnin kuluttua ja asiani hoidettiin perjantaina.

Onko totta, ettei lyhyitä opettajan sijaisuuksia tekeville kerry tehdyistä työpäivistä eläkekertymää? Jos näin on, onko jälleen pätkätöiden tekijät epätasa-arvoisessa asemassa?

Joku ihmetteli, miten sairaalassa koronaa, eikö testata? Kyllä testataan, mutta vierailijoita ei, he sitä tuovat. Nyt onneksi vierailukielto, olisi pitänyt olla jo aiemmin.

Kotiloiden herkkua voikukat, ryteikössä kiva vaeltaa punkkien kanssa.

Ketähän minä eläkeläinen äänestän, kun meidän asioita ei aja ehdokkaista kuin yksi, vaikka ehdokkaista eläkeläisiä ihan valtaisasti. Olen olettanut että senioreittenkin asioiden hoitaminen on yhtä tärkeää kuin lasten, nuorten, työttömien. Huumeveikotkin tärkeämpiä kuin eläkeläiset?

Kuunnellessani Maikkarilla Joonas Nordman showssa päämini. kertomista tyttärensä kaverikaipuusta, tuli mieleen, että jossain sisarusta kaivataan.

Päivystäjiä löytyy ihan Trion oven läheltä. Valitettavasti ei vaan poliisin.

Miksi Hollolan paljon liikennöity Kirkontien päällyste on päästetty jo erityisen heikkoon kuntoon? Tie on erittäin vaarallinen mm. motoristeille. Ely, nukutteko?

Hienoa, että Lahdessa on tasokas kuntoutussairaala, Jalmari. Reipas, ystävällinen, tehokas. Koko henkilökunnalle lämmin kiitos saadusta avusta. Potilas 2-2

Mitä vikaa on puoluejohtajien ymmärryksessä, koska eivät osaa vastata selkeisiin kysymyksiin?

Hallitus tekee Suomesta holhousyhteiskuntaa ja lamauttaa yrittäjyyttä.

Omakotiasuja saa tietyistä kuluista verotuksessa kotitalousvähennyksen, jota asunto-osakkeessa asuva ei saa. Tämä on vastoin perustuslakia, joka määrittää sen, että kansalaiset ovat lain edessä tasa-arvoisia. Tähän on saatava muutos. Poliitikot, hoitakaa asia.

Norsukivi Kerinkalliolla tai Liipolassa? Nuoriso tunsi paikan 60-luvulla. Missä sijaitsee?

Fiksu ihminen käyttää maskia ja käsidesiä. Moukka jättää käyttämättä!

Minä annan piut paut luterilaiselle kirkolle, hellareille ja yleensäkin kaikelle karismaattiselle toiminnalle!

Tosi mukavaa päivää kaikille! Niille, jotka aloittavat päivänsä itkien, haluan lohduttaa, että kyllä se vielä iloksi kääntyy!

Fimlabille risut töykeästä puhelinpalvelusta!

Suuri kiitos Harjun terveys. Fys.ter., röntgen ja lääkärin soitto kaikki viikossa.