Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Tuliko kotiseudun uutiset luettua viime viikolla? Testaa tietosi uutisvisassa

Näppis | Haleja ESS-lukijat! Nyt tsempataan juhannukseen asti posi-viestejä näppikselle

Haleja ESS-lukijat! Nyt tsempataan juhannukseen asti posi-viestejä näppikselle. Ne antaa hyvää buustia.

Pistäkääs kävellen nyt. Yötä päivää ja aamusta iltaan. Ei ole hiihtäjät eikä ladut häiritsemässä ainakaan puoleen vuoteen.

Tuoreimpien tutkimusten mukaan digitalisaatio saattaa olla ihmiskunnalle tuhoisampi kuin Covid. Miettikääpä miksi!

Mitä järkeä on muuttaa Vesijärvenkadulle tai ylipäätään keskustaan, jos liikenne häiritsee?

Nyt pientä rajaa siihen suvaitsevuuteen. Hautausmaalla voi kulkea pyörän kanssa, kun taluttaa sitä. Jos on sitä maalaisjärkeä, niin sen tajuaa itsekin. Kohta kai pitäisi suvaita nekin, jotka haluavat hautausmaalle autolla. Läntisellä hautausmaalla riittää näitäkin, eikä ole kyse huonojalkaisista.

Terasseja tarvitaan, mutta miksi leveä jalkakäytävä on kavennettu reiluun metriin Aleksin ja Veskun kulmassa.

Päättäjät Lahdessa, lopettakaa tämä sekoilu. Asiat kunniaan ja järjestys näissä sekoiluissa esim tietyöt, rakentaminen ja rokotukset. Lisää poliiseja, jotta järjestys ja turvallisuus säilyy. Ei tarvita kuviokelluntaa.

Laaksokadun ajoradan ja jalkakäytävän väliselle viherkaistalle kasvanut kahdessa vuodessa kaupungin komeimmat voikukat. Ei pidä tehdä verovaroilla istutuksia, jos niitä ei hoideta.

Liisu on yleissuunnitelma, asemakaavavaiheessa päätetään katujen kaventamisista, pyöräteistä ja jalkakäytävistä. Vielä on aikaa kumota Liisun keskustaa pilaavat katusuunnitelmat. Vesijärvenkatu on ollut aina pääväylä etelä-pohjoisen liikenteelle. Sitä se voi olla jatkossakin.

En äänestä kokoomusta, he saivat viime hallituksessa sairaalan osastot kiinne. Sairaat potilaat kotihoitoo, myös koululaiset oppia sai, että tunnilla saa puhua niin kuin eduskunnassa.

Ei ollut siviilirohkeutta rakennusvalvonnalla evätä huumekulman lupaa!

Israel aiheutti Gazan murhenäytelmän. Nyt maan pääministeri ylpeili sen olevan poikkeuksellinen menestys! Siviilejä tapettu ja alue pommitettu raunioiksi. Eipä EU ja USA ole sanktioita asettanut.

Kiitos ihanille hoitajille Trion rokotuspisteeseen, olette mahtavia!

PHKS neurologian polilla potilaan resepti 2 kk "odottaa käsittelyä" tilassa. Potilaan lääkkeet loppuneet jo aikoja sitten. Onko tämä nyt se hoitosuhde?

Huumeongelmaa on Suomessa ollut ellei ennen niin viimeistään 2. ms. jälkeen (mm. Pervitin). Sitä ennen jo alkoholismia. Päihteet eivät siis tulleet meille v. 2015 turvapaikanhakijoiden myötä.

Huumeongelma? Kannettu vesi ei kaivossa pysy. Asunnot, työpaikat, parisuhteet, perinnöt eivät pidä raittiina eivätkä estä käyttämistä. Apu on löytynyt 1930- ja 1940-luvun vaihteesta AA- ja NA- toipumisohjelmasta.

Opintoihinko jatkoaikaa? Siis lorvimista. Missä ovat entisajan ehdot ja luokalle jääminen? Oppilaat osasivat lukea, kirjoittaa ja laskutaidon – jopa kertotaulun, toimivat myös kannusteena.

Terassit ym. olisi pidettävä edelleen suljettuina. Perusteena alueen tautitilanne. Eihän FC Lahden peleihinkään pääse. Kaljaa voi vetää kotona!

Koiria ulkoilutetaan surutta Möysän uimarannalla. Valvontaa ja näkyvämpiä kieltomerkkejä kaivataan.

Jos omaisilla on sopimus, että he hoitavat itse haudan, miksi seurakunta koskee haudalla oleviin kasveihin, varsinkaan monivuotisiin, jos ne ovat siististi istutusalueella?

Lepää rauhassa, Lennu-koiruli. Presidenttiparille lohdutusta rakkaan lemmikin poismenon vuoksi.

Etlarissa kysyttiin muutamalta Lahden joukkoliikenteestä, kuka käytti harvoin, kuka asu keskustassa. Ei ollu rollaattorin käyttäjää, eikä joka asuu muualla kuin keskustan lähellä. Kysytään aina sellaisilta ketkä ovat tyytyväisiä, negatiivista ei julkasta.

Tsemppiä Krista Kiuru! Olet ainoa hallituksessa, joka ajattelee koronan kukistamista. Huomaa että kuntavaalit ovat tulossa, kun omat hallituskaverit hyökkäävät kimppuusi. Pidä pintasi ja laita ravintolat uudelleen kiinni niin loppuu meuhkaaminen. THM

Kyllä on tänä päivänä mahtavaa, kun saa vaihtaa puhelinnumeron salaiseksi, salata osoitetiedot ja yksinkertaisesti, hävittää epämiellyttävä ihminen elämästä.

Miten ulkomaalaistaustainen henkilö voi pyrkiä päättämään Suomen asioista tuntematta Suomen historiaa? Kertokaa se.

Päihteiden ja muiden riippuvuuksien lopettaminen on "korvien välissä" sanoi tutkija? Entä jos aivot vaurioituneet aineista, ettei raitistuminen ole mahdollista?

On tutkittu ja todettu että lapset ja varhaisnuoriso liikkuvat liian vähän ja nyt vielä vähemmän, kun noita sähkökuljettimia on tarjolla joka nurkalla.

Mikko Markkula, ei kaikki lahjakkuus ole matemaattista, kysy vaikka joltakin, joka tietää!

Sanna Marin (SDP:n) puheenjohtaja puhui puheenjohtajatentissä ikään kuin alakoululaisille. Hän sivuutti lapsettomat ja yksin asuvat.

Sovitaanko, että Suomi ei enää ikinä ota osaa Euroviisuihin. Maailman yks tyhmimmistä kilpailuista missikisojen jälkeen.

Kiitos Matti Vanhanen. Harmi, että ainoa tolkun kepulainen poistuu. Toivottavasti uusi ministeri pitää populismin edelleen pois tärkeistä päätöksistä.

Jassoo! ESS:n kirjoitus toteutuessaan tarkoittaa, että jarrutus asiassa kuin asiassa, joka yhtä ryhmää miellytä, alkaa Lahdessakin. Eipä sitten kannata kitistä 4 vuoteen.

Sääliksi käy Salajärven ja Ruuhijärven ranta-asukkaita. Laiturit varmaan taas kuivalla maalla keikkuvat.

Hurraa Seppo Koskinen, joidenkin nykyisten päättäjien visiot ovat todella korkealentoisia, että hävettää. Kirstu on tyhjä ja silti suunnitellaan suuria asukkaista välittämättä.

Bussi 32 Karjusaari–Saksala ei aja torin kautta. Torille menijän on käveltävä kauppakadulta ent. Anttilan kohdalta.