Näppis | Koska Hollolan seurakunta aikoo puhdistaa sankarivainajien hautakivet?

Koska Hollolan seurakunta aikoo puhdistaa sankarivainajien hautakivet? Ovat ihan vihreät ja nimet näkyvät huonosti. Arvokas sankari hautamme ei ole hyvin hoidettu. Tämän olemme velkaa, että hautakivet kunnostettu. Seurakuntalainen Hollola

Jos hotellivieraille pitää rakentaa joku 'ränni' ilmaan tai maan alle Aleksin yli, niin joku katos pitää tehdä Aleksin jalkakäytävälle labraan jonottaville! Mä voin tulla myymään sinne kärryn kanssa kahvia ja sämpylöitä.

EU katselee muualle, kun Israel ja USA harjoittelee Gazassa.

Te jotka valitatte velkapaketista ja Italian saamista rahoista. Italiaan saapuu satoja tuhansia pakolaisia vuosittain. Omasta pussistaanko he ne maksaa? Otetaan Suomeen muutama satatuhatta pakolaista ja otetaan suomalaisten kultavarannot käyttöön.

Joillekin Launeen pyörätiestä on tullut kaiken pahan symboli. Älypyörätie sitä ja tätä. Jos lentokone putoaa, se on älypyörätien syytä.

Täyttä asiaa, Erkki Nieminen (ESS 18.5.), jatkoon!

Kaikki sympatiani teille nuorille, joilla on matematiikan erityisvaikeus! Siinä asiassa ei hillitön pänttäyskään auta. Matematiikan ylikorostaminen lamauttaa jo lähtökuopissa. Kielten ope!

Valtionhallinnon koulutukseen saadaan hyvää oppimateriaalia, kun EU-tukipaketin äänestystulos tallennetaan ja sen vaikutuksia tallennetaan vastaavasti. Toivottavasti tästä tietopohjasta ei tehdä "Tiitisen listaa" ja vaikutusseuranta perustuu realismiin.

Nyt kiireesti maalattava kaistaviivat kevyenliikenteenväylille, että me jalankulkijaraukat tietäisimme missä kulkea ja olisimme edes hiukan suojassa huimasti kiitäviltä potkulaudoilta ja fillareilta.

Hyvää kesää sinulle introvertti. Älä anna muiden pilata elämääsi. Ole rohkeasti oma itsesi ja sano Ei asioille joista et pidä.

Miten Lahdessa voi olla kouluavustaja, joka ei " usko" koronaan ? Mitä hän mahtaa opettaa lapsille ?

Evakkopatsas on kaunis verrattuna tähän 'Porttiin', mutta ehkä tämä Portti kuvaa Lahden rapistumista, ikävä kyllä!

Vanhan Vääksyn kehittämisyhdistys voisi vaihtaa nimekseen Vääksyn kehittymisen jarruttamisyhdistys.

Tunisialaisen postimerkin v. 1999 kuvassa on Zaghouan Aqueduct mikä on melkein kuin Viisikulman "taideteos". Roomalaisen akveduktin raunioita löytyy useasta Euroopan ym. kaupungista. Onko akveduktin raunion törkeä kopiointi taidetta?

Voiko koronankieltäjä toimia kouluavustajana? Onko hänelle maapallokin litteä?

Nyt osui Erkki Nieminen naulankantaan (Ess 18.5) kirjoittaessaan Lahden surkeasta liikennesuunnittelusta. Entisenä Lahden liikenneinsinöörinä yhdyn täysin näkemykseesi. Useita miljoonia euroja on tuhlattu turhuuteen. Mutta muutos on mahdollista, kuten kirjoitat. Kiitos siitä jo etukäteen.

Hongkongissa kotikoira on saanut ihmiseltä koronatartunnan. Yhdysvaltalainen Zoetis -yhtiö kehittää rokotetta eläimille. Venäjän maatalouden säätelyviranomainen tiedotti maaliskuussa eläimille tarkoitetusta rokotteesta: Carnivac-Cov. Lemmikkien omistajien on vältettävä kotonaan kosketusta eläimiin, pidettävä esim. FFP2 -luokan suojainta ja huolehdittava > 2m turvavälistä.

Lahden Liisu 2030 on todella vuosisadan moka, kuten Erkki Nieminen ti 18.5. kirjoitti. Nyt kaikki samaa mieltä olevat allekirjoittamaan asiaa vastustavaa aloitetta osoitteessa Kuntalaisaloite.fi , niin saamme asian uuteen käsittelyyn ja kumotuksi. LKR

On se konua, kun Lähi-idässä on aina levottomuuksia ramadan-paaston aikaan. Tätä on jatkunut Israelin itsenäisyyssodasta 1948-49 alkaen, kun arabimaiden laajan liittokunnan piti pyyhkäistä israelilaiset Välimereen.

Se on myös sivistyjuttu, moukka ei maskia käytä!

Päijät-Soten ja Mehiläisen Digiklinikan yhteistoiminta on kylmää huumoria. Kahden tunnin pyöritys viiden "ammattilaisen" kanssa johti siihen että soittavat takaisin ehkä kun olen kuollut.

Miten ihmeessä istuva valtuutettu ei ole toiminut vääriä päätöksiä vastaan valtuustossa? Miksi pitää räksyttää niistä nyt ehdokkaana ollessaan? Ei ihan uskottavaa ajattelua.

Terassit pullistelee ihmisistä, nuorisoryhmät kokoontuu kisapuistoon pelailemaan keskenään korista, mutta tavoitteellisesti kilpaurheilua harrastavat nuoret eivät saa pelata ohjatuissa harjoituksissa, edes pienryhmissä. Voisiko joku perustella, miksi ohjatun harjoituksen pienryhmässä tartuntariski on suuri? Mutta kaljaa juodessa tai vapaa-ajalla pelatessa ei ole.

Kun sairastut, mieti onko tilanne hengenvaarallinen ennen kuin lähdet akuuttiin. Moni vaiva hoituu terveysasemalla seuraavana päivänä.

Se "ryhmä" Hamas ja kuvitteellinen valtio Palestiina on perustettu vain ja ainoastaan Israelin tuhoamista varten. Kaikki ympäristovaltiot ovat sen takana. Kannattaisi hieman tutustua historiaan.

Rahaliittoon ja Euroopan unioniin liittymiseen, äänestäneille luvattiin palkinnoksi, broilersuikaleita ja halpaa vodkaa, sekä halpaa koskenkorvaa. Eu:n pelastuspaketissa sama asia kuin juopon puheissa. Kaikki velat muuttuvat saataviksi.

Israelin armeija ei ampuisi yhtään rakettia Gazaan, jos terroristijärjestö Hamas ja Jihad eivät ensin ampuisi raketteja Israeliin.

Kuu Kiurusta katastrofiin, puolikuuta Pekosesta, Ohisalosta ohuelti, ja pääministeristä ei päivääkään.

Terveyspalvelut siirtyivät kauemmaksi, Alkon palvelut laajenevat Launeella. Kaupungin rahat on laitettu turhiin matkakeskukseen, toriparkkiin ja älypyörätiehen. Äly hoi, kuka tätä tuppukylää johtaa? T: veronmaksaja

Kaikki kansanedustajat kannattaa maakuntien elossa pitämistä, mutta vain puheissaan!

Ymmärrän että muutoksia on tehtävä,mutta toivoisin, että me vanhukset ja huonokulkuiset liipolalaiset jatkossa pääsisimme taas suoralla linjalla torille ja vaihtamaan helposti bussia.

Miten voi olla että Lahden Talot ajaa lapsiperheen taivasalle vaikka 1 vuokra rästissä vain kolme viikkoa ja aiemmat rästit maksettu jo?! HÄVETKÄÄ!

Sellaista uutisointia: "vehnän hinta noussut Suomessa viidenneksellä" eli 160? -> 190?. Ennen EU-aikaa hinta oli yli 500?. Jos jonkin hinta laskee 50%, sen pitää nousta 100% palatakseen ennalleen.

Totta on, ettei korona iske kaikkiin. On venäläistä rulettia väittää tietävänsä että jää sen tavoittamattomiin tekemättä mitään ehkäisevää. Ja tartuttaa voi itse sitä huomaamatta. Tyhmä voi olla, mutta ei sillä kerskua pidä vaikka onkin Lahest.

Hyvä psykoterapeutti voi joskus auttaa, jos lääkäri ei.

Suomen EU elpymispaketti: Ota 2 maksa 6!

Kirjoitus 18.5.2021 Erkki Niemiseltä oli hyvä. Olen kanssasi täysin samaa mieltä!

Olen kaikista mainitsemistasi liikenteeseen liittyvistä asioista aivan samaa mieltä Erkki Nieminen, enkä ole ainoa!

Israel vaihtoi Palestiina terrorismin rauhaan ja sopi antaen Gazan ja Länsirannan noudattaen kahden valtion sopimusta. Länsiranta neuvottelee tiukasti, miten on tuo Hamasin rauha ohjuksilla. Israelilta toivoisi pelisilmää, kun päättävät vallata palestiinalaisten asuinalueita.

Jo kuukausia on voivoteltu nuorten kärsivän koronarajoituksista. Vastaus tuli tartuntojien hyppäyksenä. En mä tiiä, mut silleen, kun mä silleen. Miks meitä nuorii aina?

Kiitos Erkki Nieminen hyvästä kirjoituksestasi ESS 18.5. Varmasti hyvin moni lahtelainen on kanssasi aivan samaa mieltä. Valitettavasti pääosa sinun puoluekollegoista on aivan eri linjoilla ja ajavat esim. Liisu 30:tä ja ovat aikanaan ajaneet noita muita epäonnistuneita hankkeita. Sen vuoksi en näe että sinä ja Ulla Vaara pystyisitte esim. Liisun toteutumiseen vaikuttamaan. Siksi en voi sinua äänestää. Sorry!

Toivottavasti Kärkölä palkkaa vain päteviä opettajia lapsiamme opettamaan!

Tiirismaan koulun ympäristö on siivoton: maskeja on pitkin poikin. Eivätkö oppilaat/työntekijät osaa/viitsi laittaa maskeja roskiin? Missä huoltoyhtiö, kerääkö roskia ollenkaan? Keräsin parikymmentä maskia, mutta paljon jäi vielä. Vastuutonta käytöstä.

Persujen tulisi olla kiitollinen Marinin huulipunahallituksen naiselliselle viekkaudelle. Suomihan velkaantuu nyt pari vuotta rajusti, jonka jälkeen EU:n täytyy tukea Suomea muhkeilla tukipaketeilla!

Nyt pitäisi rokottaa nuoret.15–18 vuotiaat. He liikkuvat väestöstä eniten ja heistä kaikki eivät käytä maskia.

SDP on viiime vuosikymmenet ollut Lahden hallitseva ja suurin valtuustoryhmä. Erkki Nieminen luetteli lehden palstalla monet Lahden keskeiset liikenneratkaisut, joissa juuri SDP on munannut. Jos äänestetään samoja hemmoja valtuustoon niin kaupunkiin nousee vaan lisää tuonelan portteja! Äänestäjät herätkää!

Jalkarannassa kinastellaan mitä kaava sallii ja mitä ei. Mitä sanookaan vanha puumerkkitontin kaava? Tästä uusi kina? Vai pitäisikö tehdä asemakaavamuutos?

Palestiinalaiset pommittavat tuhansilla raketeilla Gazasta Israelia Suomen ja EU:n tuella! Uutiset kertovat vain surkeista siviili-ihmiskilvistä, että kaikki alkoi siitä kun Israel löi takaisin! Miten voi sota alkaa siitä kun joku puolustautuu ja lyö takaisin?!

TV-tentissä tenttaajien olisi pitänyt olla yhtä älykkäitä kuin Halla-aho. Kysymykset olivat lapsellisen aliarvioivia.

En ymmärrä miksi me veronmaksajat maksamme Tuija Nurmelle sopeutumisrahaa eduskuntatyön jälkeen, vaikka hän tekee työssään huippuliksaa? Kansanedustajat ovat tämän etuuden itselleen luoneet. Voi pyhä sylvi, että tässä maassa on mätää.

Pyöräilevä ''Hautarauhan Rikkoja'' on pitänyt jo syyskuusta lähtien jatkuvan kynttilätulen äitinsä haudalla Mustankallion hautausmaalla.

Koronan kaatamat yritykset ei muuta kuin jättikorvaukset Kiinalta koronasta johtuen.

Harjun Terveys, terveys? Tämän hulluuden puolesta äänestivät HYKYssä Kokoomus keinotellen edustajavaihdoksella ja tietysti Perussuomalaiset. Lääkäreitä liian vähän ja monta muuta hulluutta. Vaaleissa muistetaan.

Kun äänestit EI tiistaina, ei investointirahaa tämän porukan yrityksille eikä töitäkään sillä rahalla. Juuri näin.

Tiedoksi, joiltain osin persujen esiintuloa voi sanoa puheeksi/kannanotoksi. Runot ja virret instituutiopilkkaa. Vaihtoon.

Vasemmistoliitto voisi vaihtaa nimekseen kateellisten puolue.

Oliko tämä kouluavustaja, joka ei usko koronaan? Voi koululaisia! Mitä hän on lukenut lehdistä yli vuoden, ovatko ne kirjoittaneet potaskaa koronasta? Koko maailma on koronan kourissa ja "en usko koronaan" tulee mieleen Trump.

Kun maahanmuuttaneelle pakolaiselle myönnetään Suomen kansalaisuus, hänen saamansa ylisuuret Kelan avustukset lakkaavat, perustuslain mukaan suomalaisille ei voi maksaa pienempiä tukia kuin maahan muualta tulleille.

Eduskunta hyväksy tukipaketin, aloitetaan säästö toimet sieltä kansanedustajia vähennetään sataan, avustajia myös pois.