Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Mikä on sähkön tuntihinta nyt? Seuraa tästä

Näppis | Nämä Bottaksen nälvijät voisivat kuvitella itsensä formulan rattiin

Nämä Bottaksen nälvijät voisivat kuvitella itsensä formulan rattiin. Taitas tulla äitiä ikävä. Bottas on kuitenkin ollut toisena sarjassa ja se on hyvä saavutus millä mittarilla tahansa.

Ei ole työntekokaan rikos, paitsi verottajan mielestä.

Kulttuuritoimitukseen 2 toimittajaa lisää ja sivuja samassa suhteessa kuin urheilutoimituksella. Kiitos.

Mahdollinen kaivos ei ole vain kalkkislaisten ongelma, se olisi ruma reikä Suomi-neidon juhlahameessa!

Kenelle Akuutti on tarkoitettu? Hain apua kipeään olkapäähän. Turhaan. Ilmoittautumista pidemmälle ei ollut asiaa.

Maauimalaan on saatava kunnon portaat! Asia on jo vuosia sitten hyväksytty, mutta virkamiehet välttelee. Paikka on nyt liikuntarajoitteisten osalta lain vastainen!

Viuhassa Ahtialassa auramies rikkonut isolla alueella katujen reunakivet ja särkenyt nurmikot. Kaikki ihan pilalla ja kamalan näköstä jälkeä. Kuka laittaa kuntoon?

Kaivoksen tai kaupungistumisen vertaaminen avohakkuuseen tapahtuu sillä ymmärryksellä kuin puukotuksen vähättely sillä perusteella että menkääpä katsomaan leikkaussaliin. Uusi sukupolvi puita laitetaan kasvamaan, aivan kuten tapahtuu ihmiskunnassakin.

Oletteko huomanneet, kun toimittajat puhuu niin aina pitää sanoa väliin ääää, on vähän puhetaito hukassa.

Hanhia ruokkivia peltoja lisättävä, etteivät tee viljelijöille vahinkoa? Samalla ajattelulla rottia pitää ruokkia. Onko järkeä?

Avohakkuu pakko istuttaa. Kohta puskee uutta hiilinielua, tuli puita vientiin, energiapuuta lämpölaitoksen, töitä monelle. Kaivoksen jäljet jää, rahat ulkomaille ja sähköauto joskus romuttamolle.

Suomalaisen koronarokotteen kehittämiseen ei riitä valtiolta rahaa, mutta miljardeja lahjoitetaan Eurooppaan. Hienoa, että osataan priorisoida!

Talviaika normaaliaika, aurinkoaika.

No niin, Malva sai sitten nimeensä sopivan kylän portin. Huh, huh. Ikävä Malskia. Oli sentään aikoinaan kansainvälinen brändi.

Nyt voisi hieman korjata systeemiä reseptin uusinnassa. Ajaksi on ilmoitettu max 8 vrk. Nyt yhdeksäs vrk menossa eikä mitään tapahdu. Missä vika?

Kaupunginsairaalan tiloissa oli lääkärijohtoinen saattohoito-osasto jo yli 10 vuotta sitten. Kyllä on ollut aikaa kouluttaa ja rakentaa hoitopolkuja.

Kylänportti varmaan jakaa mielipiteitä, mutta kun tuo neuvostoaikainen monumentti tuossa nyt on, tehkää sille heti antigraffitikäsittely ettei spray-vandaalit sitä sotke ja kameravalvonta.

Juu kyllä sinne "Lahen motarille" pitää saada hidasteet ja 50:N nopeusraj. Vai mitä?

Pari vuosikymmentä sitten tuli muotiin ns. vapaa kasvatus. Sen kannattajat eivät puuttuneet lastensa toiminnan ohjaukseen eikä rajoja aseteltu. Seuraukset näkyvät nykyään alaikäisten rikollisuutena, alkoholin ja huumeiden käyttönä ja vastuun puutteena omasta toimeentulosta. Oikea kotikasvatus on vanhempien velvollisuus.

P. Rahkonen kirjoitti Raamatun kieltävän homouden (10 käskyssä ei ole kielletty) ja oli kiellon noudattamisen kannalla. Kiellon jatkossa ilmoitetaan rangaistus: kuolemantuomio. Miten näihin asioihin tulisi nykyaikana suhtautua?

Lahden alle 26 v. lapset näyttävät tarvitsevan kaksi lelua, ilmaiset lateksit ja edullisen sähköpotkulaudan. Kunto sen kuin kohenee.

Päijät-Hämeessä korkein koronan ilmaantuvuusluku! Ei ihme! Äidit käyvät päivällä kaupoissa karanteenissa olevien alle kouluikäisten lastensa kanssa! Tyhmyyttä vai välinpitämättömyyttä?

Paimelantiellä taas joku pyromaani savustaa koko kylän. Vaikka roskien ja puutarhajätteiden poltto on kielletty.

Kyllä sais eduskunta äänestää tän EU: n elvytyspaketin nurin. Parempi turva meillä Jumalassa, kun EU:ssa. M-R S

Ennen Jalmarin henkilökunta pystyi pysäköimään Tapanilan kentälle, mutta Lahden kaupunki heitti lokaa niskaan, ja laittoi paikat 4 tunnin paikoiksi. Mihin hoitajat voi parkkeerata?

Rakkaat huoltajat! Kertokaahan tekin armaille kullanmuruillenne, että koulussa kannattaa käyttää maskia. Ilman maskipakkoa henkilökunta on vastaanottamassa paskalastia heidän suustaan (ja puheistaan). Ei enää viittis, kun järkipuhe ei auta!

Mikä siellä 313 tiellä paloi, oliko se nuppi vai lavetti vai mikä? Juttu lehdessä oli tosi sekava.

Nyt vielä korona-aikana kokoomus, persut ja myös keskusta mölyävät, estävät koronan jälkityöt; terveys, koulutus, tiede ja suomalainen nenäsumuterokote.

Miksi Jalmarin ulko-ovessa ei ollut ilmoitusta, että sairaalassa on koronaa? Yksi osasto viikonlopun kiinni, silläkö kaikki ok? Onko henkilökunta ja lääkärit pysyneet vain tällä suljetulla osastolla? Vai ravanneet osastolta toiselle? Tiedottaminen surkeaa! Ei ihme, että Lahti koronakärjessä!

Helsingin Sanomat, Suomen suurimpana lehtenä antoi tuomion vappuna kansanedustaja Päivi Räsäselle syytteessä kiihottamisesta kansanryhmää vastaan. Lehti suorastaan ristiinnaulitsi hänet. Missähän mahtaa olla sananvapaus ja sen merkitys. Kirjoituksessa ei mainittu sanaa sananvapaus tai pohdittu asiaa siltä kannalta lainkaan.

Meneekö juna suomalaisen rokotteen valmistamisen ohi. Valtion toimet oudot, joku muu vie.

Miksi yli 50 v työtön pk:n käynyt, töitä 30 v tehnyt ei kelpaa ja persut ei hyväksy ulkomaista työvoimaa, osaavaakaan? Kuka meitä hoitaa, paikat siivoaa, ajaa julkista liikennettä yms. Järki käteen, jo v 2030 näemme, että pulassa ollaan.

Mietipä Miekkiössä, montako lintuemoa liikenne tappaa. Poikaset näivettyy nälkään. Maajussia tuskin mihinkään tarvit, liikennettä tarvit!

Kiitos Pauli Rahkoselle todella hyvästä kirjoituksesta. Ja muistakaa ihmiset, että laki todellakin perustuu Raamattuun. Älä tapa, rakasta lähimmäistäsi, kunnioita vanhempiasi, älä varasta jne. Eikö nämä perustu Suomen lakiin ja Raamattu. Sieltä ne on omittu.

Kertokaa, mitä on kiihottaminen kansanryhmää vastaan? Onko se esim. mielipide jostain asiasta?