Näppis: Ennen kuin kaikki on myöhäistä. Siirretään tori Paavolaan.

Nyt olisi aika tehdä Lahdessa iso päätös. Ennen kuin kaikki on myöhäistä. Siirretään tori Paavolaan. Citymarketin ja Iskun myymälän välille. Rusta ym. pois jaloista. Sitten on tilaa vaikka minkälaisiin markkinoihin. Paavolassahan asuu eniten kansaa ja bussit liikkuvat min. välein. Myös Saimaankadusta tulossa pääväylä.

Pauli Rahkonen, jokainen voi uskoa, mihin haluaa. Toisia ei voi haukkua syntisiksi omien subjektiivisten näkemysten vuoksi. Myöskään Raamatun opeista ei voi puhua faktana, eräs näkemys muiden joukossa. Vihapuheelle nollatoleranssi myös uskovaisilta, kiitos!

Huomioittehan kaikki asemanseudulla autoilevat, että Lahden Anttilanmäki on nyt pihakatualue! Pysäköinti on siis kielletty katujen varsilla, lukuun ottamatta erikseen osoitettuja pihakatualueen P-paikkoja. Myös nopeusrajoitus max 20 km/h on voimassa.

Opet tekee myös etätöitä ei maskia. Tervkes ja sairaaloissa aina maskit aamusta iltaan, heitä minä ajattelen.

Onko ESS pelkästään Lahden kaupunkilehti. Pitäisi huomioida myös ympäristökunnat.

Oliskohan nyt jo aika Harjun Terveyden laittaa laboratorio-olosuhteet kuntoon, ettei ihmisten tarvii odottaa ulkona. On ollut aikaa 4,5 kk asian hoitamiseen – mikä estää? Onhan Mehiläisellä hyvät laboratoriotilat ja Mehiläinenhän on Harjun Terveyden kumppani. Terveydenhuollonhan tulisi olla esimerkkinä hyvästä koronarajoitusten noudattamisesta.

Kiitos Pauli Rahkoselle kantaa ottavasta kirjoituksesta Päivi Räsäsen ajojahdista oikeusvaltion nimissä! Jussi V.

Kiitokset Pauli Rahkoselle hyvästä ja ajankohtaisesta kirjoituksesta 6.5. ESS:ssä

Opettajille Ruusuja ja Iso kiitos! Toivottavasti työnantaja muistaa muutenkin kuin kiitoksin!

Valkoposkihanhien paikka on jossain muualla eikä kaupunkien puistoja sotkemassa. Joten älkää ruokkiko luonnonvaraisia ja röyhkeäksi käyviä puiston valtaajia.

Mukkulan valoristeys erittäin vaarallinen. Pienet koululaiset, isot rekat + muut ajopelit yhdessä sumpussa. Eikö risteysaluetta saa suunniteltua turvalliseksi? Esim. kääntyville vasemmalle oma liikennevalo ostarilta tultaessa?

Merrasjärven risteys, tehkää siihen liikenneympyrä, jos valoja ei tule. Rajoittaisi myös yöllisiä kiihdytysajoja Merskun suoralla. Risteys tulisi turvalliseksi myös päiväaikaan. Uimaranta, kipari ja kuntopolku tuo paljon liikennettä alueelle.

Lahdessa pääteiden päällysteiden kunto on huono, kun vertaa muihin saman kokoluokan kaupunkeihin. Täällä pääosin vain paikkaillaan ja tällä tavoin kuoppia ja uria syntyy enemmän. Lisää varoja päällystykseen!

Naristaan muutamasta sähköpotkulaudasta ja niiden vauhdista, sähköpyörillä ajetaan paljon kovempaa.

Vääksyn metsien harvennusten jälki- ja siistimistyöt tietyillä alueilla jääneet aivan rempalleen. Todella ruman ja epäsiistin näköistä. Huh, huh!

Kiitokset Päijät-Hämeen keskussairaalan Os. 32 henkilökunnalle hyvästä hoidosta ja huolenpidosta. potilas 23/1

Jalmarin henkilökunnalla ei ole parkkipaikkoja työvuoron ajaksi! Mitä talon johto aikoo asialle tehdä? Ratkaisu saatava heti.

Valkoposkihanhet ovat tulleet, mutta missä viipyy Pikku-Veskun suoja-aidat ja muut luvatut estotoimenpiteet? Hanhihyökkäyksen silminnäkijänä niitä on oppinut pelkäämään. Varovaisuutta etenkin lasten kanssa liikkujat ja ikäihmiset!

Ruotsalaiset eivät valita ja vastusta, vaan ovat EU:n etujoukoissa investoimassa. Niinpä ovat jo saamassa lähes miljardin EU-tukea vetytekniikkaan perustuvaan terästehtaaseen ja vihreään tekniikkaan ja kiertotalouteen perustuvaan täysin päästöttömään Euroopan suurimpaan akkutehtaaseen.

Satu Jaatisen kirjoitus asiaa, mutta voisi jatkaa, että meidän oma sähköntuotanto ei riitä nykyisinkään, joten lisäkulutus tulee olemaan tuontia

Ihmettelen Lahden koronatestimahdollisuutta. Tytölläni on flunssan oireita ja soitti varatakseen aikaa. Vastaus: keskustassa ei ole testauspaikkaa, mene Akuuttiin. Tytöllä ei autoa, joten ehdotettiin, että mene bussilla, siihen tyttö, että sehän tarttuu muille. Työntekijä: ei sulla varmaan ole koronaa, tarkkaile tilannetta. Hullun hommaa, ei ihme, että Päijät-Häme on tilastojen kärjessä!

Vähän tarkkuutta napojen siirtymiseen! Napajäiden sulaminen ei liity magneettisten napojen muuttumiseen, vaan maantieteellisten napojen siirtymiseen.

Lahdessa on otettava kovemmat keinot käyttöön koronan voittamiseksi. Maskipakko ja 2 m turvaväli pidettävä, sakon uhalla.

Lasten vanhemmat ovat vastuussa lastensa käyttäytymisestä nyt ja aina, varsinkin nyt korona-aikana.

Mitä se videokuva hyödyttää rautatieasemalla, jos asema on kiinni kun matkustat. Tehkää matkustajaystävällinen ratkaisu, nykyinen ei sitä todellakaan ole!

Phhykyn työhyvinvointitulokset eivät parane, ennen kuin uudet tuulet henkilöstöjohtamisessa.

Vielä ehtisi valtio antaa korona-tukea työmarkkinatukea saaville. Kaikki muut ovatkin jo koronatukea saaneet paitsi työmarkkinatukea saavat....ei 550 e/kk käteen saava pärjää.

Totta kai lääkärin vastaanottoajat ovat vähentyneet, kun ei anneta aikoja.

Ei tässä ilmastonmuutosta kielletä, on todistettu että Grönlannissa n. 1 000 vuotta sitten Viikingit viljelivät ohraa. Kyse vain siitä, mikä on ihmisen osuus. Kuka on änkyrä?

A. Sammalistolle. Naarata: etsiä veden alle vajonnutta ruumista, tukkeja tms. vetämällä jtak koukkulaitetta veneestä käsin pitkin pohjaa. Nykysuomen sanakirja.

Paperittomat pois heti maasta, ovat jo kerran tutkittu ja asia on päätetty. Älkää mitätöikö toisten töitä. Järjestätte vain pikaisen paluukuljetuksen.

Omaiseni kuoli kovissa kivuissa Lahden kaupungin alaisessa palvelutalossa! Vastauksena sain auttavasti suomenkieltä puhuvalta hoitajalta, että iltaisin, öisin ja viikonloppuisin ei ole osaavaa henkilökuntaa antamaan tarpeeksi vahvaa lääkettä, kotisairaalaa voi tuskissaan oleva potilas joutua odottamaan tunteja! Miksi ei osaavaa henk. kuntaa paikalla? Valitus vetämässä!

Kun ihminen on laittomasti maassa, pitääkö hänellä olla perusoikeudet Suomessa?

Jälleen muutama henkilö on alkanut käyttää Lehtiojantien urheilukenttää koirapuistona ja möykkä kantautuu koteihimme. Liikuntatoimi on alkanut kunnostaa kenttää oikeaa tarkoitusta varten. Koirat muualle.

Kokoomukselta suurta pelleilyä ja suosion kalastelua kohteena ihmiset, jotka eivät ymmärrä tukipaketin kokonaisuutta.

Suomalainen iskelmämusiikki on kärsinyt haaksirikon. 1950–60-lukujen musiikki on vertaansa vailla.

Klassillinen sanonta on: "Vaalit tuli ja meni, mutta mikään ei muuttunut." Siis ainoa keino muuttaa elämäänsä on tehdä elämäntapa remonttia, joka käsittää kaikki elämänalueet, kuten elämää häiritsevät riippuvuudet, terveelliseen ruokavalioon siirtyminen. Rentouttava jooga, meditaatio, löhöily ja nostalgiasta nauttiminen. Ja mikä parasta, ettei ole kiire, koska tavoite voi olla kuoleman hetkeen asti.

Naurettavaa poukkoilua kokoomukselta liittyen EU-tukipakettiin. En enää tunnista puoluetta eurooppalaiseksi arvopuolueeksi. Sääli.

Tiilikankaantieltä vasemmalle Soramäentielle kääntyvät. Käyttäkää risteyksessä omaa kaistaanne älkääkä ajako kaistojen keskeltä. Viivat ovat hävinneet, kun urapaikkauksetkin on jouduttu tekemään oikojien mukaan.

Ketkä hyväksyivät aikoinaan pahasti pieleen menneen matkakeskuksen katoksen?

To A-Talkissa oli hyvää keskustelua. Varsinkin Ovaskan voimakas puhe Suomen ja sen ansiosta koko EU:n noususta vakuutti minut elpymispaketin tarpeellisuudesta, mutta onko persuja pakko aina ottaa mukaan joka keskusteluun väittämään vastaan?

Kiva herätä aamulla, on paljon virkeämpi, kun on valoisaa. Siirrä sinä kelloasi vaikka kaksi tuntia, onpahan sitten pimeää talvella yhteentoista asti.

Missä moottoritiellä sinulla on 80:n rajoitus? Kyllä siellä saa ajaa 120 km/h. Mikäli tarkoitit uutta valtatietä, sehän ei olekaan moottoritie, ja nopeusrajoitus on sen mukainen.

Huolestuttava tilanne Metsämaalla. Koirat ulostaa joka paikkaan ja omistajat jättää keräämättä ulosteet. Kevyen liikenteen väylillä ei voi kävellä kapeuden vuoksi. Kuinka kauan ihmisillä on ymmärrystä koiria ja omistajia kohtaan?

Erno Laisi, taidat olla laiska toimittaja! Et välittänyt kertoa jutussasi, ESS 7.5., kokoomuksen erittäin loogista kantaa elpymispaketista. Kokoomus sai haluamansa sitoumuksen hallitukselle paketin kertaluonteisuudesta.

Kommentoi

Tilaa uutiskirje

Tilaa ESS.fi-uutiskirje, saat Päijät-Hämeen ajankohtaiset ja kiinnostavimmat uutiset sähköpostiisi kerran päivässä.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut