Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Päivitämme verkkosivujamme, tilaajien on kirjauduttava uudelleen

Näppis | Jos katuvalojen sytyttäminen on liian kallista, kunta voisi hankkia asukkaille taskulamput

Jaahas. Hollolassa on taas siirrytty pimeään keskiaikaan, kun katuvalot on sammutettu. Onko Hollola niin köyhä, ettei katuvaloja raaskita sytyttää kesällä? Jos katuvalojen sytyttäminen on liian kallista, kunta voisi nyt katuvalojen sijaan hankkia asukkaille taskulamput, että näkee kulkea illalla. Käsittämätöntä nuukuutta.

Risuja vaan poltetaan kovalla savutuksella, vaikka on varoitus.

Sateenvarjot on keksitty. Pienestäpä pitää valittaa.

Ainoa hyöty EU:sta on, että on yhteistä voimaa vastustaa Venäjän aggressioita naapureita vastaan sen pyrkiessä palauttamaan suurvallan keinolla millä hyvänsä. Heti Natoon.

Satu Jaatinen 4.5. Mielipide. Samaa kummastellut, muidenkin yritysten kuin kaivosten kohdalla. Kuinka suuri osa maan isoista yrityksistä on ulkomaalaisomistuksessa? Kun itse omistaa, voi vaikuttaa kuluihin ja saa tuoton, vuokranantaja taas määrää vuokran ja haluamansa voiton määrän.

Kiitos, Heikki Hiilamo! Vihdoinkin joku, joka ymmärtää ja välittää niistä ihmisistä, jotka menettivät kaiken! 90-luvun uhri

Vanhanen on oikeassa. Suomen pitää olla luotettava neuvottelukumppani. Totta, mutta se ei tarkoita, että meidän pitäisi neuvotteluissa tyytyä meitä kuormittaviin huonoihin tuloksiin.

Olipa hyvä kirjoitus Riina Järvisestä, onnellisen perheen ja parisuhteen avainasioita. Kiitos! T. Onnellinen perheellinen aviomies

Nyt pikaisesti linjat auki ja kaikki 3 viikkoa sitten ja aiemmat Astra Zenecaa saaneet vapaaehtoiset soittamaan aikoja. Ollaanpa vaikka tässä asiassa Suomi ensin ja tehdään lahjoitukset, jos meiltä jää. Ne on suomalaisille ensisijaisesti tarkoitettu. Haloo!

Pirjo Virtanen on aivan oikeassa. Turhan päiväisiä hankkeita Mukkulassa. Täytyy leventää Tonttikuja, kun maanviljelijät ei sovi raktoreineen ?

Kaikilla on ollut kamala vuosi, mutta ajatelkaa opettajia, jotka ovat venyneet äärirajoilleen. He ovat tehneet samanaikaisesti lähi- ja etäopetusta, olleet luokkatilassa ison oppilasjoukon keskellä, tehneet puhetyötä maskien kanssa ja samalla vaalineet oppilaiden terveyttä ja turvallisuutta. Tähän päälle vielä poikkeusajan opetuksen raskas suunnittelutyö ja tätä joka ikinen päivä.

Oliskohan tää vitsi jo loppuun naurettu, siis se kävelykadun tekele Malskilla. Yksikään autoilija ei kävelykatumerkeistä piittaa, joten hakekaa ne jo pois.

Ei lahtelainen pysy omalla kaistalla, vaikka kuinka maalattas viivoja. Vähänkin kurvia ni leikataan vastaantulevien kaistalla. Kivistä pitäs tehdä.

Satu Jaatiselta hyvä Suomen nykytilannetta havainnoiva kirjoitus ESS:ssä 4.5. Kunpa päättäjätkin osaisivat havaita ja ymmärtää tilanteen sekä toimia asioiden vaatimalla tavalla.

Nyt meillä olis mahdollisuus saada nettomaksut korkojen kera takaisin.

Ensimmäinen käyntini Aleksin Fimlabissa. Ainakin kaksikymmentä ihmistä kadulla jonottamassa koko ajan. Siitä vartija laskee sisään järjestyksessä, jolloin etukäteen varatut ajat menevät ohi jo ulkona odottaessa. Varatut ajat olivatkin 4 pv paljon myöhässä. Pelkkiin verikokeisiin kannattaa mennä ilman ajanvarausta. Olen pettynyt. Huonompaan suuntaan on laboratoriopalvelut mennyt Lahdessa.

Ajanvaraus 50+ koronarokotteeseen alkoi klo 8 aamulla, ja noin 10 min kuluttua, kun pääsin läpi, ei enää aikoja saanut lainkaan. Hei haloo!

Voi teitä Kalkkisten mökkitieperhettä. Aika menee eteenpäin ja kehitys samoin, ei saa jäädä vanhoihin kaavoihin. Tämäkin muutos varmaan aikaa myöten todella merkittävä.

Kissan työ on hiirestäminen ja sanotaan, että hiiri on kissan parasta herkkua!

Sopenkorvessa Mestarinkadulla jalkakäytävillä lasinsiruja ym roskia! Polkupyörän kumit rikkoontuu! Siivotkaa pois!

Radikalismi on ongelma radikaaleille itselleen.

Lahdessa on kelvottoman huonosti maalattu kaistaviivat, niin Upon-mäessä, kuin muuallakin. Kivistönmäessä ei viivoja vuosikausiin.

Jokin mättää todella pahasti, jos PHHYKY ei pysty edes omissa laboratoriotiloissaan suojelemaan asiakkaitaan korona-altistuksilta. Tarvitaan lisää valvontaa siihen, että annettuja suosituksia myös noudatetaan. Mitä hyötyä on Fimlabin vartijasta, jos ei rajaa asiakkaiden määrää sisätiloissa.

Uusi lakiesitys hallitukselta: Lisää sähköautoja valtiolle ja kunnille. Mitähän mieltä hallituspuolue Vihreät on suunnitellusta akkumateriaalikaivoksesta Asikkalaan?

Intiassa omaiset joutuvat hankkimaan polttopuut, kun koronaan kuollut poltetaan parkkipaikalla tai kadun varressa. Meillä haukutaan hallitusta ja rokotusten hitautta. Meillä osoitetaan mieltä koronarajoituksia vastaan. Onko kaikki täällä todella niin huonosti?

Kerberossilla on mennyt kohdalleen salamasodassa. Luulisi uskovaisilla olevan muitakin huolenaiheita, kuin seksuaalivähemmistöt?

Hanhia liikkuu jo Ankkurin rannassa. Missä viipyy päätös niiden hätistämisestä, nukkuuko ely-keskus?

Minkä ihmeen takia koira- ja kissakuri on niin löysää, että saavat juosta pitkin pihoja vapaana. Koirat haukkuvat yökaudet ja häiriköivät.

Nyt kaikesta lasketaan hiilidioksiinipäästöt. Jos ne on vuosittain kasvaneet, niin pitää tehdä jotain. Paitsi. Koirien määrä ja niiden aiheuttamat päästöt ovat kasvaneet. Entä sitten?

Monet äkkiväärät kieltävät ilmastomuutoksen. Uusi tieto on, että napajäiden sulaminen vaikuttaa jo maapallon pyörimisvakauteen sekä siirtää magneettista p-napaa.

Vapaana olevat kissat ovat tehokkaita rottien hävittäjiä.

Olemme huolissaan Amatsonin ja Afrikan eläimistä. Meilläkin ammutaan yli miljoona nisäkästä ja lintuja vuosittain. Linnuista punasotkat, jouhisorsat ym. uhanalaisia. Metsäkanalinnut vaarassa. Mutta ampua pitää!?

Oikeassa olit koirat työllistävät. Meilläkin siivoojan pitää käydä tuplamäärä siivoomassa käytävää. Osakkaat maksavat lisälaskut.

Emme ole maksamassa Rantakartanon hullutuksista, koska olemme haudan rauhassa. Ai niin sähkönhinta nousee 20 prossaa.

Kalkkislaiset katselkaa avohakkuitanne tuomitkaa sitten vasta kaivos.

Pahinta kuolemassa ei ole se, että kuolee lopullisesti, vaan että syntyy uudelleen tällaisen ravintoketjun osaksi?

Päivän paras uutinen sataman rotiskorumilus häipyi, siis siipirataslaiva.

Ei sillä väliä, kuka meitä verottaa, kunhan veroaste ei jatkuvasti olisi EU:n kärkikastissa ja jäisi vähän enemmän käteen. Ja lisää veroja tulossa, kun pitää pelastaa maailma. Hiphei.

Viittaus Yle uutiset 4.5.2021. Lähetetäänpä Brysseliin luonnontieteen oppikirja. Oppisivat jotain muutakin kuin hallinnollista jargonia.

Miehesi oli onnekas, Kikka Keinänen, jos hän sai saattohoidon Jalmarin palliatiivisella osastolla. Kaikki kuolevat eivät sinne mahdu.

Ensin koiran- ja sitten hanhien jätökset, huudetaan ja paukutellaan, raivotaan. Niin vois myös luonto tehdä ihmistä kohtaan. Kerää roskasi ja maskisi, jaksat kantaa lähimpään roskikseen.

Hyvin pysyy turvavälit kaupoissa, kun kaikki ryntää ryöppäänä käsidesiautomaatille. Siinä sitten tyytyväisenä myhäillään hyväksyntää muka vastuullisille ihmisille. Ja muita mulkoillaan.

Olohuone ja keittiö yhtä ja samaa. Miksi, siksi että "emäntä/äitikin" haluaa olla läsnä eikä kadota vieraiden aikana yksikseen ja ilmestyä esiin vain, kun tarjoilut on tehty ja kannatettu pöytään kaikille herkuteltavaksi. Koko avokeittiö idea aikoinaan lähti tästä, että enää ei ole perheillä piikaa!

Populistinationalisti, gallupeissa se näkyy, eikä aatetta muuksi luulevat näe totuutta. Pelottaa nämä vaalit juuri tämän takia. Ottakaa hyvät ihmiset selvää asioista, älkää uskoko juttuihin: yksin ei Suomikaan pärjää.

On todettava, ettei ole valittamista.

Parantakaa rautakaupan palvelua. Palvelua saa hitaasti ja poispääsy puomitetulta alueelta todella hankalaa.

Koiran omistaja. Jaksa ulkoiluttaa koiraasi tarpeilleen hieman kauemmas kuin naapurin tontin sivulle. Tai pissitä ym. vaikka omalle tontillesi.

Kulttuuriakselilla kirjasto–teatteri ei viime kesänäkään ollut mitään kesäkukka-asetelmaa, onko nyt. Toivottavasti on olemassa joku suunnitelma kirjaston altaalle ja kuivuneille tuijille.