Näppis: Voisivat he ilmoittaa, mistä ammatista ovat jääneet eläkkeelle

Kuntavaaliehdokkaissa on paljon eläkeläisiä. Voisivat he ilmoittaa, mistä ammatista ovat jääneet eläkkeelle.

Petteri Orpon on turha möyhätä vastuullisesta taloudenhoidosta ja budjettikurista, kun kokoomus on hyväksymässä suomalaisille maksettavaksi miljardeja muiden maiden velkoja ns. elpymispaketista. Verorahat kuuluu suomalaisille.

Miksi valtio antaa pörssiyhtiölle koronatukia yhteensä noin miljoona euroa? Tilikauden tulos huikeat 24,3 miljoonaa. Menikö jako jotenkin oikein ja minkä tasa-arvon mukaan? Oiskohan ollut tärkeämpää tuettavaa Suomessa, kuin yksittäinen pörssiyhtiö? Apua!

On hyvä muistaa lokaa lietsoessa, että kameravalvonnan avulla syytetty pystyy osoittamaan syyttömyytensä. Tämä on mahtava asia!

Kiitos, TV1! Olipa hyvä jumalanpalvelus 2.5. Lapualta! Juuri sellainen kuin pitääkin. Kyllä Pohjanmaalla osataan!

Suomessa syntyy 50 000+ lasta, mutta otetaan 50 000- koiraa ja kissaa! Pitäisikö olla huolissaan ?

Ennemmin rikoksen tehneet niitä roskia keräämään kuin työttömät. Työttömyys ei ole rikos.

Tositekijät eivät halua julkkiksiksi. Näyttäkää vaan illat pitkät televisiossa ässävikaisia lökäpöksyjä. Aina löytyy joku, jota tyhjä tyhmyys naurattaa.

Pääministeri ja SDP! Jos veroja nostetaan, ei ihmisillä ole rahaa käyttää, ostovoima vähenee. Jonka seurauksena työpaikat vähenee, verotulo vähenee. Kierre on valmis.

Korona-aika kuormittaa hoitajia. Jalmarissa 15 minuutin vierailuaika. Kaikki omaisten hoitoapu nyt olisi kultaakin arvokkaampaa. Mutta kun omaiset eivät voi antaa hoitoapua edes ruokailussa.

Mitkä mahtaa olla ne "terveydelliset syyt", ettei voi käyttää maskia. Joka kevät on valitusta siite- ja katupölystä. Maskin käyttö on avuksi. Busseissa nuortakin maskitonta. Oon kovis, en käytä, oon niin hyvän näkönen, etten voi peittää naamaa, meikit menee piloille vai mikä lienee peruste.

Miten se kello aseman sisällä ilmottaa bussin tulosta, lukeeko näytöllä: auto Kuopiosta Hesaan on kahden korttelin päässä. Kiirepä tuloo mummolle matkalaukkujensa kanssa!

Hukkaan meni Antti Aarnio-Wihurin miljoonat tukiessaan Valtteri Bottasta, ei hänestä ole mestariksi, vaikka on voittaja-auto alla.

Kalkkislaiset turha kitistä kaivoksesta, kattokaa omia avohakkuitanne.

Maikkari on saanut omat sohvaperunat. Ohjelman nimi on Pöllötöllö.

Sunnuntain TV-jumalanpalvelus Lapuan kirkosta oli sitä mitä olin kauan odottanut kuulevani. Täytynee muuttaa Lapualle, kun täällä kuulee vain katolista messua tai gospelia eikä parannusta tule.

Vain yksi asia toimii Päijät-Sotessa, rokotukset. Muut toiminnot palautettava takaisin entiselleen. Digi, digiä ei vaan lääkärin tapaaminen lähikontaktilla.

Eikö eläinsuojeluyhdistys voi puuttua asiaan, jos Yli-Marolassa ei saada koiria kuriin? Miten koiria voi päästää aitauksiin?! Paremmat aidat ja koirat pois alueelta!

Miettikää nyt, talviajan suosijat, aurinko nousee jo viideltä ja talviajan mukaan neljältä yöllä. Kyllä kesäaikaan siirtyminen kannattaa vaikka vielä tunti lisääkin vois siirtää aamut pimeämmiksi.

Kommentoi

Tilaa uutiskirje

Tilaa ESS.fi-uutiskirje, saat Päijät-Hämeen ajankohtaiset ja kiinnostavimmat uutiset sähköpostiisi kerran päivässä.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut