Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

ESS:n vaalikone on nyt auki – löydä oma ehdokkaasi

Näppis | Lahden huono koronatilanne johtuu siitä, että täällä ihmiset ovat välinpitämättömiä

Lahden huono koronatilanne johtuu siitä, että täällä ihmiset ovat välinpitämättömiä. Näiden ajattelemattomien ihmisten takia tuskin voimme elää normaalisti vielä syksylläkään.

Nykyinen päivän politiikka on pelkkää muiden haukkumista. Mitä tai ketä uskaltaa enää äänestää?

Hollolassakin unohdetaan tontin rajat. Kunnan maalle sijoitetaan "ikävät" toiminnot kuten kompostit, risuläjät, peräkärryt jne. pois omalta tontilta/silmistä.

Jotkut levittävät perättömiä tekstaripalstoilla viljelijöistä? Kuovit muuttaa jo heinäkuussa.

Tuon oman korteni kekoon puhuttaessa Lahden palliatiivisesta hoidosta. Mieheni hoidon kohdalla ei olisi voinut olla paremmin, niin Jalmarissa kun palliatiivisen hoitajien taholta. Edelleen olen siitä heille kiitollinen. Kikka Keinänen

Vai rautatieasemalla pitäisi odottaa bussia! Vr:n tilat on junamatkustajille, matkahuollon tilat bussilaisille ja asemapäällikön talo kahvittelijoille. Ei ravintolaankaan mennä juomaan pussikaljaa. Matkakeskuksen puutteet oli tiedossa jo suunnitteluvaiheessa ja silti se hyväksyttiin. Ja sen piti olla niin täydellinen.

Miten voidaan asettaa väliaikaiseen ajokieltoon kortiton henkilö, kun hänellä sitä ajo-oikeutta ei ollut aikaisemminkaan.

Useimmin poliisi sais poiketa Orimattilassa Siellä ajelee risat ja viritetyt "mopot". Niitä esitellään kokoontumisajoissa Hämeenmaan parkkiksella yökaudet.

Mitä kt tarkoittaa. Sitä että rakennusliike tunkee keittiön olohuoneen nurkkaan ja säästää kun ei tarvitse tehdä erikseen keittiötä. Entistäkin ahtaampaa.

Harjun terveys on päässyt vauhtiin otsikoi ESS 30.4. Totta. Poistuin hammashygieenikon vastaanotolta to klo 10.50 ja sähköpostissani oli lasku toimenpiteestä pe klo 0.36. Kuka muu pystyy yhtä vauhdikkaaseen laskutukseen.

Sellaset ihmiset päästävät kissat luontoon, joilla ei ole varaa ruokkia niitä.

Kvanttifysiikka – hypertodellisuus? Meillä voi olla yhteys välillämme etäisyyksien päästä, nämä ilmiöt ovat niin yleisiä...niitä ei voi enää pitää anomalioina. Materialismin kautta näitä merkittäviä ilmiöitä on mahdotonta selittää. Jos todellisuus on tylsää...siirry tarujen seuraan.

Populisti nationalisti on haihattelija: ikään kuin Suomella olisi jokin kolmaskin reaalipoliittinen mahdollisuus kuin itä tai länsi. Olisko syytä tutkia karttaa ja historiaa?

Lahden keskustassa liikkuvien turvallisuus vaarantuu, sähköpotkulaudat kiitävät jalkakäytävillä pelottavalla vauhdilla. On tehty ajattelematon karhunpalvelus lahtelaisille.

Päijät-Hämeessä ei kuolevalle voi viimeisillä hetkillä antaa riittävää lääkitystä koviin kipuihin, kun potilas voi kuolla.

Kyllä saunan lämmittäjiä Joutsaareen löytyy, mutta eipä sinne ole apuvoimia hyväksytty.

Vartijat kaupoissa voisivat opastaa keski-ikäisille miehille, miten käsidesiä käytetään ja maski pidetään. Ja jos ei mene perille niin ulos.

Seppo Mustonen kirjoitti huumeista aivan oikein, mutta ainakin 20 vuotta liian myöhään. Peli on menetetty tässäkin asiassa yhteiskunnan lepsun ja hyväuskoisen toiminnan takia.

Me käymme keskustelua. Olisi aika toimia. Ilmoita aika ja paikka.

1.5. Uusi tieliikennelaki kieltää moottoritiellä vas kaistaa ajavan ohittamisen oik kaistalla. Jos vas ajaa 100 niin oik ei saa ohittaa sitä 120! Ööö?