Näppis: Ensin itketään, kun ei ole rokotteita, sitten kun niitä on, aletaan perua aikoja ja valikoida

Ensin itketään kun ei ole rokotteita, sitten kun niitä on, aletaan perua aikoja ja valikoida. Hidastaa koko touhua. Peruuttajat suoraan viimeisiksi.

Miten Phhyky kuvittelee hoitavansa koronarokotukset Triossa tehokkaasti, kun toukokuussa kävijämäärä tuplaantuu 2. piikkiä saavien takia? Luotetaanko siihen, että tilanne hoituu sillä, että osa siirtyy työterveyden hoidettavaksi, jolloin hykyn ei tarvitse panostaa asiaan?

Hallitus on sitä mieltä, että hyvinvointi lisääntyy veronkorotusten ohella? Kiitos vaan etukäteen! AA

Onkos sillä mitään eroa, verottaako meitä tulevaisuudessa EU vai omat hallitukset, jotka jakavat rahat EU:lle kuitenkin?

Mihin tarvitaan Fimeaa, kun Ema kuitenkin päättää asioista? Miksi on THL ja Sosiaali- ja terveysministeriö, jotka kiistelevät asioista keskenään? Entä työkkärien siirto kunnille? Vähentääkö väkeä TEM:ssä?

Sairaalalasku oli ajalta 22.12.20-30.3.21 jota perittiin uudestaan, vaikka ne oli jo maksettu.

Miten on mahdollista henkilö saattaa valtakunnanoikeuteen siteeraamalla kirkkomme peruskirjaa. Missä on oikeat huoneen haltijat?

Ei sairaalassa olo ole ilmaista, vaikka maksukatto tulee täyteen, kun olet siellä kuukausia.

Olisiko lopultakin aika saada pyöräilyreitti Hollolan Pellavatieltä Lahden Vanhalle Riiheläntielle vaikka MAL-sopimuksen avulla? Mistä kiikastaa?

Hallituksen kaikki päätökset tähtäävät vain hallituspuolueiden kannattajien mielistelyyn.

Tytti Yli-Viikari on käyttänyt törkeästi hyväkseen veronmaksajien rahoja. Potkuja ei tule, koska taustalla kepu. Ilmeisesti politiikassa on myös "rouvakerho".

Erholan ja kumppaneiden on turha pelotella, että palvelut vaikeutuu, jos kunnat omistavat sote-kiinteistöt. Käsittämätöntä, että Hollolan päättäjille ei kelpaa hyvät vuokratulot kiinteistöstä. Yhtymän johto ajaa joka asiassa Lahden etua. Hollolan päättäjät ovat uskomattoman sinisilmäisiä.

Haloo, kumpi valitaan: kierrätyspuisto-kaatopaikka vai Nostavalle lisää viihtyisää asumista?

Seniorit ja omaiset, suosittelen suoramaksua ja maksupalvelua. Tavallinen tilikortti, nostoraja. Tiliote kotiin, homma hallussa juridisesti ajoissa. Ei tarvitse välttämättä edunvalvojaa. Ruokakauppaan ja apteekkiin tilit jms suoramaksuun. Huoletonta.

Ihmisten on hyvä tehdä ajoissa edunvalvontavaltuutus, jolloin on helppo saada edunvalvontavaltuutettu hoitamaan asioita, kun itse ei enää siihen kykene.

Tämän vuoden lypsäjäksi ehdotan Annika Saarikkoa!

Asettuiko valtakunnansyyttäjä Jumalan yläpuolelle tuomitsemalla raamatun siteeraamisen? Onko meillä siis uusi valtias!

Maaseudulla kissat kulkevat vapaasti ulkona, valitettavasti ne saattavat pyydystää myös lintuja!

Phhyky antaa lahtelaisten ymmärtää, että meillä on hyvin asiat avaamalla baarit, punttisalit ja laittamalla oppilaat lähiopetukseen. Nyt ihmetellään, kun koronaluvut nousee. Lahden tilanne Suomen lähes pahin.

Onkohan muissakin kaupungeissa tällasta: laboratorioon odotetaan ulkona, keksiä vois tulla sinne jonoon kans.

Nuorellasi on "väärä" laji. Sollilla on harjoitellut koko kevään 07 ja sitä vanhempia nuoria. Kaikki lajit eivät ole samalla viivalla. Suuri vääryys.

Epämääräistä huutelua menokehyksistä. Eikö olekaan hyvä, että koronan jälkeistä hoitovelkaa pienennetään eikä kuntien valtionosuuksia leikata opetuksestakaan?

Suosittelen maalaamaan ensisijaisesti Upon mäkeen Karjalankadulle saakka kaistaviivat. Jotkut "luulee" että ylöspäin mennessä on vain yksi kaista ajotavasta päätellen.

Olis syytä seurata liikennemerkkejä Karjalankadun ja Iso-Paavolankadun kohdalla, se oikeanpuoleinen kaista vain kääntyville!

Ette pidä maskia bussissa, ette kaupassa. Voisitteko sitte pitää edes suunne kiinni, ettekä huutaa aerosolisylkeä muiden päälle.

Jos meillä olisi päättäjinä persut ja kokoomus niin vertaus löytyisi Virosta. Korona olisi hurjaa. Talouskin kuralla.

"Väärin sammutettu", sanoo Orpo. Oppositiolla on jo suuria vaikeuksia löytää vikoja hallituksen toimista.

Phhyky:n sairaanhoitajien kesälomat on pilkottu. Ovatko Phhyky:n johtajat pilkkoneet myös omat lomansa?

Kaikki kokoomuksen viirin kantajat, nyt ryhtiliike, ojanpohjat puhtaaksi, olkaa esimerkkinä muille.

Hallituksen ilmastotoimet alkavat tehota, Suomen kevät ennätys kylmää.

Jos on jo tullut ison matkalaukun kanssa julkisilla matkakeskukseen ja seuraavan bussin lähtöön on 10–15 min., ei sen laukun kanssa viitsi käydä kääntymässä rautatieasemalla, mutta sateella siinä ajassa bussikatoksessa kastuu sekä laukku että kantaja.

Kommentoi

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.