Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Mikä on sähkön tuntihinta nyt? Seuraa tästä

Näppis | Hei! Anna sen vihreän kasvaa siinä asfaltin ja kivien rakosissa

Hei! Anna sen vihreän kasvaa siinä asfaltin ja kivien rakosissa. Se on vain kaunista!

Ei rokotus estä sitä, ettetkö voisi levittää koronaa tai sairastua. Rokotettuna et joko sairastu tai sairastat taudin lievempänä. Eli ei vielä aika luopua maskeista ja hygieniasta ja turvaväleistä.

Onneksi on keskustan oikeistosiipi ja änkyräukot. Eivät anna hallituksen tyttöjen ihan älyttömiä päätöksiä tehdä.

Ay-liike lisää työpahoinvointia estämällä koulutuspaikkojen määrän nostamista vaikka osaajista on pulaa. Esim. lääkäriliitto vastustaa jotta saadaan lääkärien palkat pysymään riittävän suurina.

Miekkiöhän se on erikoinen paikka, kun vilja puidaan heti keväällä, muualla vasta syksyllä.

Itsepalvelukassat. Älä käytä, näin tuet työllisyyttä etkä ahnetta kauppiasta.

Kuovit pesivät huhti-toukokuussa ja poikaset ovat lentokykyisiä jo puintiaikaan, Miekkiössäkin.

Mustankalliontien ja Rautellinkadun väliin suunnitellut portaat ovat turhat. Puoli vuotta lukee "Ei talvikunnossapitoa". Helpompi on jyrkkää mäkeä kulkea kävelytietä pitkin, kuten jokainen joka reittiä käyttää, tietää. Pidettäisiin tie talvellakin kunnossa. Mistä rahaa suunnittelijat löytävät näihin "älyhankkeisiin"?

Yle-tv, rahojen käyttöön parempi valvonta. Oli melkoinen rimanalitus tämä 100 vaginaa. Mikähän siinä on, että naisia pitää halventaa tällaisella "valistuksella"? Tasapuolisuuden vuoksi: seuraavaksi 100 penistä, kiitos!

Maskin käyttö on suositeltavaa, vaikka olisit sairastanut koronan, sillä voit tartuttaa sitä eteenpäin. Rokotetunkin tulee käyttää maskia, sillä ei tiedetä, kuinka hyvin koronarokote estää virusta tarttumasta ihmisestä toiseen. Laita siis maski kasvoillesi suojaksi.

Kiitokset kaikille huomaavaisille autoilijoille, jotka käyttävät vinkkaria Lahden lukuisissa liikenneympyröissä. Samoin myös niille jotka viestivät vinkkarilla etukäteen käännöksistään. Hyvää kesää myös vähemmän huomaavaisille, muistakaa että ette ole yksin liikenteessä.

Kyllä Miekkiössä on viljelijöitä, joita kuovit kiinnostavat, ihan oikeasti. Yritämme levittää suojeluajatusta muille.

Kahdeksan maata ei ole vielä ratifioinut elvytyspakettia. Eurooppa-tutkija Timo Miettinen sanoo, että vaikka Suomi jäisi pois, elvytyspaketti voitaisiin tehdä hallitusten välisenä sopimuksena. Niinhän pitäisikin tehdä, Suomi on pelkkä rahoittaja, pankit ovat sitä varten. Itse saisimme lainaa nolla korolla. Ei vastuuseen muiden veloista.

Kyllä olis hallitus saanu kaatua. Nyt vasemmistohallitus ottaa lisää velkaa ja yritykset karkaa Suomesta. Kaipaan luotettavaa esivaltaa, enkä tätä teatteria.

Growlerit Suomeen ja Natoon, ja äkkiä! Terv. PorvariNainen

Kalkkisen ympärillä saattaisi alkaa rekkaliikennekin kaivoshankkeen mukana. Voi sitäkin riesaa luonnonkauniilla alueella.

Kun ostat sähköauton, pyörän, hyväksyt myös kaivokset. Ei ne materiaalit akkuihin ym. taivaalta tipu. Päästöttömyyden kääntöpuoli on kaivokset, meillä tai muualla.

Hollolan kuntakeskuksessa on monta paikkaa, mitkä ovat ihan hirveen hirveässä kunnossa, olleet jo monta vuotta. Tyhjiä liikerakennuksia, roskaa, hoitamattomia istutuksia. Kokonaisilme on pysyvästi rempallaan!

Potkulautoja on paljon ympäri kaupunkia. Voisiko sopia, että ne jätettäisiin siististi lähimmän bussipysäkin viereen?

Pienet kunnat Hykyssä eivät saa antaa yhtään periksi Erholan ja Timosen uhkauksille. On häkellyttävää, miten Erhola ja myös Etlarin pääkirjoitustoimittaja täysin puolueellisesti ajavat lahtelaisten etua.

Tapanilan ulkoiluteille viime vuonna levitetty tien karkea pohjustussepeli kun nyt on talven saanut painua, niin on aika tiedustella, koska pohjat lanataan sekä levitetään ulkoiluteillä normaalisti käytettyä hienojakeisempaa pinnoitemateriaalia ihmisten kulkea.

Kuovi muuttaa jo heinä-elokuussa, ei voi pesä jäädä puimurin alle.

Mistähän saataisiin Penkinlämmittäjät ohjelmaan edes 1 (yksi) oikea humoristi, jotta esiintyjien ei tarvitsi yksin nauraa! Katsojakin haluaisi viihdettä ja nauraa.

Otsikko Etlarista: "Korona ja sisäilma työllistää rehtoria". Mikä siinä on vialla?

Yrittäjä on hakemassa rakennuslupaa Pulkkilanharjulla sijaitsevan ravintola Reimarin uudisrakennukselle. Ongelmana on autojen pysäköintitilojen riittävyys. Tärkeää lupaprosessissa on huolehtia, että luontoalueena arvokkaasta Vähäsaaresta ei tehdä autoparkkia!

Olen yli 70-vuotias. Rokotusaikaa varatessa oli tieto, että Pfizeria pistetään. Triossa sanottiin, että tänään annetaan Astraa. Nyt saakin sitten valita. Missä logiikka, tasapuolisuus ja oikeudenmukaisuus? Kadoksissa!

TV4 lopettakaa Selviytyjät-ohjelma. Se on kieroilua kataluutta pettämistä ja valhetta. Onko tämä esimerkki nuorille tulevaan elämään.

Eikö jo riitä näiden koiranvihaajien jutut? Miettikää, miten paljon koirat työllistää ihmisiä monella eri alalla. Ajatelkaa nenää pitemmälle.

Kyllä oli muhkeita koirankakkaroita Ruoriniemen kärjessä puistonpenkkien edessä. Ei oikein eväät ja kahvit maistuneet. Terveisiä vaan Lahden koiranomistajille ja Kennelliitolle!

Miten on mahdollista, että vihreä valtakunnansyyttäjä saa vapaasti vainota Päivi Räsästä kristillisen valtionuskontomme arvojen julkaisemisesta? Suomi matkalla kohti (euro)kommunismia?

Suomi on nyt niin EU:a, kai hävittäjät tilataan Unionista. Muuten Brysseli ei tykkää.

Hyvä Joe Biden! Näitä toimenpiteitä on odotettu ja toivottu.

Olipa nopeaa ystävällistä palvelua keskiviikkona Trion koronarokotuspisteessä. Iso kiitos siitä!

Onko nyt niin, että kuntavaaleissa jättämällä tyhjän äänestyslipun, se lasketaan kokoomuksen ääniin?

Kiva, kun koulut avautuivat! Altistumisia päivittäin. Ei maskipakkoa, vain suositus: virus kiittää ja kiitää!

Maskittomat hihhulit saavat levittää valheitaan Näppiksessä?! Rokotukset saanut voi edelleen oireettomana levittää virusta eli maskit kaikille edelleen!

Vaikka on saanut molemmat rokotteet, silti saattaa olla viruksen kantaja, elikkä maski naamalle ja turpa tukkoon.

Ja työlliset, lakatkaa roskaamasta! Terveisin Luontoäiti.