Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Päivitämme verkkosivujamme, tilaajien on kirjauduttava uudelleen

Näppikset | Puunkaadot seis, linnuille pesimärauha.

Puunkaadot seis, linnuille pesimärauha.

Mikä mättää, kun esim aamuisin radiossa soitetaan erikoista musiikkia. Ulkomaankielellä huudetaan ja rääkytään sanoja sinne tänne. Kuka näitä levyjä valitsee?

Ei voi olla totta! PHKS:n sydäntahdistinpotilaat eivät saa tärkeää tahdistinkorttia, koska tulostin on rikki. Ollut jo viime vuodesta alkaen. Totta on. Häpeällistä!!!

Miksi taas heikennetään työllistämistä lisäämällä työnantajien verotaakkaa, mikä nytkin on kohtuuton?

Jos meille yli 70-vuotiaille joka tapauksessa annetaan AstraZenecaa se toinenkin piikki, niin miksi odottaa 12 viikkoa, jos kerran rokotetta jäämässä yli ja lyhyempikin väli on turvallinen?

Luuleeko joku vielä linja-autoaseman siirtyvän vanhalle paikalleen täällä esitettyjen toiveiden mukaan?

Kyllä huomataan ja muistetaan. Aina nähdessäni tuon uuden logon luen sen: "Luhta linjat leikkaa"!

Kiitos Anja Kännö, kirjoitit asiaa Vääksyn lohduttomista hakkuista 27. 4.

Tallinnan riksataxi: satamassa hinta sovittiin 20 e,hotellilla selvisi että se on 20 e per nuppi ja myös laukut kertaa 3, yhteensä 100 e, näin naapurissa.

Hienoa, että kaivoskriittiset ihmiset puolustavat oikeuksiaan kirjoittamalla lehtiin. Itse kirjoitin artikkelin kaivosten haitoista jo helmikuussa. Pian olikin Kalkkisten malminetsintävaraus todellisuutta täällä lähellä. Nyt on toimittava luonnon pelastamiseksi.

Mikä on asua kerrostalossa, kun naapuri hakkaa ja tavatessa katse melkein tappaa.

Mitä meillä oli ennen lehtipuhaltimia ? (Turhake!) Ai niin, haravat! Niitä käyttäen eivät lehdet lentele minne sattuu, vaan ne saadaan kasoihin. Siitä helppo pussittaa ja viedä pj-asemalle.

Johan on aikoihin eletty, Suomen Juhlapäivää eli Veteraanien muistopäivää vietetään televisiossa. Sehän on arvostettu ja kunnioitettava tilaisuus. Ihmetyttää laulajan mauton pukuvalinta. Kokonaisuus oli puolialaston värikylläinen esiintyjä. Hävetti.

Kyllä oli tyylikäs veteraanipäivä juhla Tampereelta. Suomalaiset osaavat tehdä niin koruttomasti vaikuttavan juhlan.

Trion rokotusasemalla todella hyvä ja joustava palvelu, kiitos.

Mikähän mahtaa olla Lahden suosituin ulkoilureitti? Väitän, että vanha satamaraide tai sen pohja urheilukeskuksesta satamaan on vahva kandidaatti. Aurinkoisena kevätpäivänä siinä on kulkijoita vauvasta vaariin tuhansittain. Olisikohan jo aika saada tuolle kujalle kunnon päällyste? Ei kai se nyt ihan maltaita maksa. Päästäisiin irti pölystä ja kurasta ja talvellakin väylän puhtaanapito ja liukkaudentorjunta helpottuisi.

Olet mielipiteesi Aleksin sillasta luovuttanut äänestämällesi kaupunginvaltuutetulle. On jo voitto, että tänne "vastustajien" pääkaupunkin joku haluaa edes jotain investoida.

Lassila/Tikanoja: Missä on yhtiönne työmoraali ja kunnioitus, kun ette kansallisena veteraanien päivänä liputtaneet talomme salkoa huomautuksen jälkeenkään?

Todellakin. Loud pipes save lifes! Olin ajatuksissani vaihtamassa kaistaa Uudenmaankadulla, kun mp jäi peilin kuolleeseen kulmaan. Onneksi (edes sen) kuski oli hereillä. Vasta pyörän äänestä tajusin töppäykseni, mitä pyydänkin tässä anteeksi. Toivotan motskarikuskille turvallisia & aurinkoisia kilometrejä. Nimim: "Prätkällä joskus itsekin."

Sari Valton ohjelmassa etsittiin elämään onnea ja todettiin sen olevan mahdotonta. Mielestäni se ei ole, vaan se on pitkä ja mutkainen, jossa on yrityksiä erehdyksiä. Jossain huomaa, että on varsin tyytyväinen elämäänsä, sillä elämä on parhaimmillaan, kun se herättää vähiten huomiotamme.

Kepun touhut suurta pelleilyä. Yrittää, seurauksista huolimattta, nostaa venkoilullaan kannatuslukemiaan.

Kepu pelaa kyllä todella vaarallista peliä, kun hakevat epätoivoisesti kannatusta kuntavaaleihin. Populismi kukkii taas oikein rehevästi.

Kyllä ihmettelen suuresti miten nuoret voivat saada työkokemusta, kun eivät työkokemuksen puutteen vuoksi pääse edes kesätöihin. Kumma juttu.

Suuret kiitokset hienosta ja huolella tehdystä lehdestä, ma 26.4. Sivut olivat saman kokoiset, ei rotan jyrsimiä. Hienosti osat niitattu yhteen. Voisko laittaa sivut 1-24 ja sitten koonti (kuten s. A3) ja sivut 26-38? Nämä kaikki nidottuna yhteen kahdella niitillä. Olis edustava!!

Juri Repinin pojasta Iljasta voi lukea vasta ilmestyneestä Levanto -kyläkirjasta.

Joku typerä webzoo yrittää lähettää mun puhelimeen linkkiä kello 23 illalla. Hah haa, vanha Lumia josta estetty nettiyhteys ja multimedia, törpöt.

Nää somekauden orjat on siis niin naurettavia, kun ne ei tajua, että on olemassa ihmisiä, joiden ei tarvitse välittää pätkääkään heidän somesirkuksestaan.

Some on mun näkökulmasta leipää ja sirkushuveja vähä-älyisille. Sitä on ihan huvittavaa tökkiä mutta vain typerä menee seuraamaan vaivaisten vastauksia.

Heh, kokoomus äänestää tyhjää, koska tahtoi kepulle vaaankieliaseman ja sen talousnäkemyksen toteutuvan hallituksessa, tai Marinin pois pääministerinä.

Orpo pelaa Eurooppa-politiikalla kotimaan puoluepolitiikkaa ja menokehyksiä, aikas fiksu siirto. Demarien tilalle kokoomus, vasemmisto ulos, vihreät =?

Joko olet saanut rokotteen? Tämä kysymys on minulle esitetty useamman kerran. Terveystiedot ovat jokaisen oma asia, enkä aio edelleenkään vastata kyseiseen kysymykseen.

Erno Laisi kirjoitti tänään ja eilen pelkkää asiaa.Lisään, että Keskusta unohti nopeasti, miksi menetti viime eduskuntavaaleissa äänestäjiä, kuntavaaleissa käy nyt samoin, "häiriköinti" ja todellisuus kyllä näkyy ja "kansa muistaa". Meidän on muistettava myös, että jos vaihtaa "uuteen", saa mitä tilaa ja sitä pelkään.

Suojatiellä valkoisen viivoituksen keskellä oleva maalaamaton alue on yleensä ainoa kohta, jossa reunakiveys on viistetty pyöräilijää ajatellen. Jalankulkijoille on varattu koko muu suojatiealue.

28.4 lehdessä Päivi Leppäsen kirjoitus isänsä "hoidosta". Todella kauheaa ja surullista luettavaa. Ja kun ylistetään että Suomessa hyvä hoito niin ei ole totta. Kipulääkkeissä pihistellään, samoin rauhoittavissa. Useat ihmiset ei pelkää itse kuolemaa vaan jos siihen liittyy kipuja. Kipuun on olemassa tehokkaita lääkkeitä. Niitä vaan pitää ottaa käyttöön. Toivottavasti Leppäsen kirjoitus laittaisi ihmiset miettimään, että ehkä minä itse tai lähimmäiseni voi joutua vastaavaan tilanteeseen.