Näppis: Koska 07-ikäluokka ja siitä ylöspäin pääsee kunnolla harrastuksiensa pariin?

Koska 07-ikäluokka ja siitä ylöspäin pääsee kunnolla harrastuksiensa pariin? Koskee eniten sisäliikunta- ja joukkuelajeja. Koulutkin auki ja baariin/ terasseille pääsee, reilua?

Pelikaanit tippu. Jaksamista teille. Urheilutoimittajakin kirjoitti niin ihanasti, nyyh.

Terhi Säynäjärvi kirjoitti Lahden kesätyöseteleistä, joita nuorille jaetaan. Aiheellinen kysymys oli, miksi seteleitä jaetaan niin vähän. Oli vastauskin. Yksi syy on rahan puute kunnilla. No näin ei nyt pitäisi olla. Hallitus lapioi kunnille rahaa. Kaikki kunnat tekivät ennätykselliset tulokset sen ansiosta. Rahaa on.

Keväällä työttömät keräämään roskia.

Täytyy nostaa Fingerporin pilapiirtäjälle hyvästä sarjakuvasta. Mutta välillä totuus on paljon vaisumpi kuin taru. Terv. Sepe

Miten phhyky voi laskuttaa kahden tonnin laskua, kun maksukatto on olemassa? Ja eikö se ole alta seitsemänsataa?

Roskaaminen: Ahtialan koulun ympäristö ja Sepänniemen kenttä, järkyttävää katsottavaa. Maskeja, muovia, pulloja, elintarvikelaatikoita...

Näin se on, jos Pelsu tulittaisi siniviivalta ylivoimalla, oltaisiin mitalipeleissä.

Eila Lampio kirjoituksesi 26.4.2021 oli täyttä asiaa ja moni samaa mieltä ja kokemukset yhteisiä kuvauksesi kanssa. Mikä estää noihin ryhmiin puuttumisen isolla luudalla?

Kiitos Tarja Koljonen (Esalainen 24.4. ). Meillä ronklataan rokotteiden kanssa ja valitetaan oikeusasiamiehelle itsemääräämisoikeuden loukkauksista. Kunpa saataisiin AstraZeneca -hävikkiä Intiaan, jossa kansaa kuolee kadulle hoidon puutteessa! Olemme etuoikeutettuja, ymmärrämmekö sen?

Mikä ihmeen hoitotakuu? Kolmatta päivää odotan takaisinsoittoa. Mehiläisen digiklinikkaa en ymmärrä, maksaako joka soitto, onko vuosimaksua? Maksaako kahden reseptin uusiminen noin 40 e? Tunnistautuminen onnistuu, mutta mistä tunnusluku?

Toivottavasti tänne Suomeenkin tulee laki, että saa sakot, jos heittää tupakan tumppeja ja roskia luontoon, Ruotsissa on jo suunnitteilla!

Kylläpä on ollut katupölyn aiheuttamista allergiaoireista kärsivänä ihmeteltävä, että miksi Lahden katujen liukkaudentorjuntaan on palattu käyttämään hiekkaa sepelin sijaan. Koko kaupunki viikkotolkulla kivipölyn peitossa.

Kesämökkiläiset tyhjentäkää postilaatikkonne tai teipatkaa ne kiinni. Ovat aivan täynnä lehtiä ja mainoksia.

On suorastaan törkeää pestä piha-asfalttia sateen jälkeen ja kun samaa "puhdasta" kohtaa suihkutetaan 5 minuuttia. On näemmä varaa tuhlata vettä!

Kyllä on ikävä niitä aikoja, kun Salpakankaan terveyskeskus toimi tosi tosi hyvin, nyt ei toimi mikään, siksi haluaisin, et tulis esiin päättäjät, jotka ajoi terveyskeskuksen tähän jamaan. Eipä siinä kuntalaisia ajateltu, vaan jotain muuta Sanoisin et susi tuli ja kuntalaiset kärsii.

Ruotsiin suunnitellaan rikesakkoja pienenkin roskan maahan heittämisestä. Voisiko Suomikin tehdä saman ja kerrankin jo ennen Ruotsia? Syytä olisi, kun katujen vieriä katselee. Täällä niitä riittäisi, sakotettavia!

Hämeenmaan asiakasomistajana kyllä olettaisin ja toivoisin, että liikkeen ovilla olisi kunnolliset ja toimivat käsidesiautomaatit. Nykyiset rimpulatelineet vain saavat kulkemaan ohitse. Ottakaa mallia vaikka saksal. ketjulta! Toimikaa!

Sopenkorvessa Mestarinkadulla jalkakäytävillä lasinsiruja ym. roskia! Polkupyörän kumit rikkoontuu! Siivotkaa pois!

Populistipuolueen tai kokoomuksen on turha "räkyttää", minusta nykyinen hallitus on hoitanu hyvin asiat ja koronatilanteen, kun aiemmin mainitut puolueet ajaa vaan hallituksen kaatoa, kun pitäis saada yhdessä korona ja talousasiat kuntoon. Kuinka nopeesti ne perussuomalaisten takit kääntyi, kun olivat hallituksessa, kyllä se muistetaan!

Paljonkohan niitä seteleitä on EU:ssa kaikkiaan painettu. Ensimmäinen tuhat miljardia jo vuosia sitten. Mihin lie käytetty? Ihan kivahan se on. Mullakin on tallella 50 ja 100 miljardin saksanmarkan setelit 1920-luvun Saksan rahaelvytyksen jäljiltä. Ei mennyt putkeen silloinkaan. Voisko historiasta hakea mallia miten tilanteesta selvittiin?

Kiitos teille, jotka autoitte perjantaina O:lan S-marketin edessä, vielä löytyy ystävällisyyttä, kaikki ei kävele tuijottaen ohi.

Totuus on tarua tylsempää!

Hotellikäytävän voi rakentaa maantasoon. Kaupunki tekee sillan sen yli liikenteelle.

Maailman väkiluku nelinkertaistunut 100:ssa vuodessa, suurin kasvu kehitysmaissa. Sieltä runsaasti tunkua isomman hiilijalanjäljen maihin, joten kyllä sillä kehitysmaidenkin perheiden koolla on väliä.

Älkää huudelko koronatukien perään. Nyt pitää kepun ja opposition mukaan vain säästää ja sopeuttaa.

Kiitos Marko Ahonen virkistävästä kirjoituksestasi some-maailmaan liittyen. Kaikki eivät tosiaankaan halua jakaa asioitaan some-alustoilla. Yksityisyys kunniaan!

Keskustapuolue ajattelee veronmaksajia. Hyvä ministeri Saarikko. Olette aivan oikeassa.

On taas kevät. Muista lannoittaa naapurisi nurmikko salaa. Voi sitä ruohonleikkurin pörinää.

Netissä on ollut kirjoitusvirhe mistä johtuu tää ehkäisy villitys. Rippikoulun käytyä saadaan naintilupa, oikeasti se on naimalupa, joka tarkoittaa lupaa vanhemmilta seurustelun aloittamiselle.

Kuinka paljon turvetuotanto oikeastaan työllistää. Koneurakoitsijat, maanviljelijöitä?

Hallitus on tähän mennessä käyttänyt rahaa aivan mielettömästi. Pääministeri Sanna Marin on tästä vastuussa.

Meikäläisen "tosiystävät" soittelevat vain silloin, kun pitäis saada joku vekotin lainaksi tai autokyyti jonnekin. (ilmaiseksi)

Jääkiekko on huumetta suomalaisille ja huumeiden sivuvaikutukset tiedetään. Siitä on jo semmonen yliannostus ja Ylekin on lähtenyt tuohon pelleilyyn mukaan.

Usein valitetaan puiden kaatamista taajamissa. Eivät puut ikuisia ole. Vanhat puut pitää kaataa tai ne kaatuu itsestään. Ympäristö muuttuu, se kuuluu elämään.

Heippa vihreät! Missä on hankkeet "hanhipelloista". (Utopia)hanke pitäisi saada liikkeelle.

Kuinka monta "kauhajokista" koripalloilijaa pelaa Kauhajoen Karhuissa?

Kommentoi

Tilaa uutiskirje

Tilaa ESS.fi-uutiskirje, saat Päijät-Hämeen ajankohtaiset ja kiinnostavimmat uutiset sähköpostiisi kerran päivässä.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut