Näppis: Kouvolan ratapihan uudistus sujuvammaksi Savon junille heti käyntiin

Kouvolan ratapihan uudistus sujuvammaksi Savon junille heti käyntiin, kyllästyttää jo pysähtyä Kouvolassa joka kerta 20 minuuttia.

Eniten saa pelätä pyöräilijöitä. Soittakaa kelloa, kun ohitatte takaanta, että pystyy reagoimaan ajoissa.

Lahden purjehdusseura ry omistaa Myllysaaren ja on juuri aloittamassa sen tulevaisuudesta suunnittelun. Ravintola on vuokralainen, joka on käynnistämässä ensimmäistä toimintakauttaan paviljongissa.

Lento. Upea malli sillaksi Lahen Aleksille. Tykkään.

Mitkä puolueet ajoivat 70-luvulla lakia siitä, että lapset eivät ole vastuussa mummojen ja vaarien vanhuudenhoidosta?

Mikä meitä vaivaa? Suomalainen lampaanvilla, jätteeksi. Omenat, arvokasta ravintoa verrattuna tuonnin muumioituihin, kiillotettuihin omenoihin kelpaavat vain jätteeksi. Tiedon puutettako?

Mustankallion hautausmaan kukkavarkaat on variksia. Samoin jäniksille kelpaa myös kukkaset. Maljakoista ja maasta nyhdetään ylös.

Presidentti Biden tunnusti kansanmurhan (ESS 25.4). Mitenköhän meni otsikointi noin omasta mielestä?

Halpatyövoimaa Intiasta koronatartuntojen uhalla. Mitä vastuutonta kaksinaismoralismia Suomen hallitukselta ja it-yrityksiltä.

Kun kalastan, kalastan saadakseni terveellistä ruokaa. "Pyydä ja päästä" on vain omasta nautinnostaan välittävien kaloja kiusaavaa puuhaa. Turha väittää, ettei kalaa haittaa koukku leuassa ja ylös kiskominen. Kokeilisivat samaa ensin itselleen ja sitten vasta kaloihin.

Kyllä sen älyn määrä, mikä riittäisi pyöräilyyn ja kävelyyn, pitäisi löytyä päänupista. Tai onhan sanonta: äly hoi, älä jätä!

Tyhmyyden huippu! Tupakoinnilla aiheutettu keuhkoahtauma, ja ei vieläkään älyä lopettaa tupakan polttamista.

Lopeta tupakan polttaminen, niin jaksat tehdä kaikkea paremmin. Jos et, luultavasti kuolet tukehtumalla.

Samanaikaisesti pitäisi yritys- ja kulttuurin tukia lisätä ja säästää. Onko joku seonnut?

Avatkaa nyt ne uimahallit näille änkyröille, niillä ei ole nyt muuta tekemistä kuin kirjoitella näppikseen Aleksin siltahankkeesta ja itkeä se rakentamisesta.

Onneksi saatiin tuohon Myllysaareen yrittäjä, joka tekee siitä toivottavasti vilkkaan markkinapaikan. Nyt se on kuollut rauhallinen luontoalue ilman käyttöä.

Katsoppas on olemassa sellainen kansanryhmä, joka suojelee luontoa. Osa harjua on kansallispuistoa eikä sinne saanut laittaa päällystettä pyörätielle. Siellä se hiekkabaana luikertelee metsässä. Mietippä sitä.

Koirani kulkee vasemmalla puolella, koska on ystävä. Kävele itse oikealla puolella.

Hienoa toimintaa PHHYKY, olette ostaneet 30 sähköpyörää henkilöstön käyttöön. Kun kaikki työnantajat toimisivat samoin.

Toivomme lämpimiä kelejä, mutta teemme töitä ilmaston viilentämiseksi.

Kumma perinne Suomessa hallituksella kokoustaa yötä myöten, viikonloput. Viisikossa pienten lasten äitejä, eikö virka-aika riitä?

Lapsuudesta muistamme, miten kyllästymiseen asti sai vanhemmilta kuulla, että kaikki oli paremmin vanhaan hyvään aikaan. Nyt eläkeläisinä muistelemme haikeana, miten ennen pääsi lääkärin vastaanotolle, kun sairastui. Samoin taksin saaminen oli vain puhelinsoiton päässä.

Suuret kiitokset, Pelicans, hienoista peleistä ja Hannes, olet kaikkien aikojen paras kapteeni!

Roinaralli on taas peruutettu! Alkaa olla paikat täynnä roinaa eikä autoa. Jätemaksut vaan nousevat, mutta paras palvelu lopahtaa.

Olisi ollut kiva katsella pöllö-tv:n uusintoja vuosikymmenten takaa, mutta sohvaperunoina esiintyneet tämän päivän julkkikset pilasivat koko ohjelman.

Kenelle MTV teki Pöllötöllö-ohjelman, ei ainakaan katsojille, vaan niille samoille kuluneille naamoille, jotka sohvalla veivät suurimman osan ohjelman ajasta. Häpeä Mtv.

Pyöräteistä on tosiaan iso osa sellaisessa kunnossa, että niille ei ole asiaa kilpapyörällä ellei halua rikkoa renkaita ja vanteita. Jos pyörätie on kunnossa, ajan tietenkin mieluummin siellä. Harvassa paikassa vaan on.

Hienoa pelsut ja kiitos, upeasta kaudesta. Nokat pystyyn, ootte parhaita.

Mikä on määrättyjen medioiden (mm. Alma) motivaatio uutisoida kaikkea, mitä Annika Saarikko ikinä sanookin? Kepu pelaa omaa kunnallisvaalipeliä ja sen avustaminen julkisuudella on vaaliraha-avustusta.

Kiitos hyvästä pääkirjoituksesta. Lahden ja Hgin väliä liikennöisi vain lähijunat? Aamun työmatkalaisille tämä todellisuutta nyt jo yli 3 kk ajan. Ei kiitos enää – asunto Helsingistä haussa. Herätkää Lahden päättäjät – kaukojunat on säilytettävä, nyt ja tulevaisuudessa.

Jetta Laakso! Kaikista keinoista työllisyyden parantamiseksi Lahdessa unohdit (puoluetaustasi johtuen?) sen tärkeimmän eli yritykset!

Suomiko muuttunut tasa-arvomaasta oikean laidan arvoihin. Persujen kannatus sen todistaa. Kuinka meidän vielä käy, eihän ps ole sama kuin Vennamon aikana, pienen ihmisen puolella.

Iso juttu Rontti-kissasta. Kalliolan koulun kulmilla majaillut kauan samannäköinen rontti. Pissaa lasten hiekkalaatikot, kakkii pihoihin. Inhottava!

Ihana Ronttikissa. Upeaa että sinut oli sirutettu ja olit kahdeksan vuoden reissusi varrella kohdannut hyviä ihmisiä. Ja nyt olet takaisin rakastavassa kodissa. Siruttakaa kaikki kissan omistajat lemmikkinne, niin ne on helpompi löytää, jos joku toimittaa eksyneen löytöeläintaloon

Kommentoi