Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Itsenäisyyspäivän kunniamerkkien saajat julkistettiin – katso ketkä palkittiin Lahden seudulla

Näppis | Kyllä ympäristökaupungin pitää järjestää tekosaari lokeille Ryssänmatalalle

Kyllä ympäristökaupungin pitää järjestää tekosaari lokeille Ryssänmatalalle.

Jos omistaa kaksi taloa kadun eri puolilla ja aikoo laittaa molempiin hotellihuoneita yhteisen vastaanoton hoitoon, on hyvä etukäteen varmistaa, että voi toisen maa-alueen yli rakentaa sillan. Toisen maa-alueen omistajayhteisöä (kaupunkilaisia) ei ole kuultu muuten kuin sillan vaihtoehtojen valinnassa.

Kissat kiinni, linnuille pesimärauha.

Esko Passila, osuit aivan oikeaan mielipiteessäsi ESS/23.4. Kirjoituksesi oli suora taloushistoriamme läpileikkaus menneiltä vuosikymmeniltä. Ainoa, mikä siitä puuttui, oli se, että Suomen tuotantotalouden ulosmyynti rapauttaa taloutta ja heikentäen vientiä. Kaikkea ei saisi myydä ulos.

Ihanat naiset hallituksessa, kiitos, kun pidätte meidän rahoista huolta. Heh heh.

Kyllä on Päijä-Sotenkin ilmotusasiat myöhässä, perutaan aika vasta samana päivänä, kun pitäs mennä vastaanotolle ja tuntia ennen. Kyllä karvat nousi pystyyn, se aamupvä meni siinä. Herätkää aikasemmin.

Miten voikaan olla järjenvastaista tuo virkamiesten toiminta. Uimahallit on ollut kiinni tai vajaakäytöllä. Nyt kun niitä voisi käyttää, ne suljetaan remontin vuoksi. Eikö niitä ole ollut aikaa remontoida koronasulun aikana.

Tosiystävä on puhelun aikana kiinnostunut myös toisen asioista.

Harjun terveyttä ei voi muuten kritisoida kuin oman kokemuksen perusteella. Keskimääräiseen NPS 78 turha vedota, tekosyy jättää kritiikki huomiotta. Jos kuitenkin pidät keskimäärin hyvästä, laita toinen käsi tuleen ja toinen jäihin, keskimäärin tosi hyvä!

Kiitos Jalo Paanaselle ja Hyytiälle hyvistä kirjoituksista. Oululaisen leipomolla sovittiin paikallisesti jo n. 30 v sitten SEL:n vastustuksesta huolimatta erinomaisesta nelivuorojärjestelmästä, jolla pelastettiin monta työpaikkaa ja varmistettiin, että kolmivuorolaiset jaksavat eläkeikään. Työnantaja sai joustonsa. Kaikki voittivat.

Miksi, miten ja mistä ala-asteikäiset ja jopa taaperot saavat käyttöönsä sähkömopoja? Saavatko niillä siis ihan kaikki ajaa, pikkulapsesta humalaiseen?

Lahden kaupungin komein talo, kansanopisto, olisi varmasti upea viiden tähden hotelli viehättävine sisäpihoineen.

Niin olen miettinyt minäkin tätä 65–69-vuotiaiden rokotusryhmäää, että ketkä viisaat tämän ovat kehitelleet. Ollaanhan me jo yhteiskunnalle tuottamatonta sakkia, mutta miksi juuri me viiden vuoden aikana syntyneet. Kiitos, nyt asia jo huomioitu.

Mielestäni jonkinlaista avaraa galleriaa ja kivijalkaa Aleksanterinkadulla esittää Lanun aukio, Marimekko, Partioaitta, Yliopiston Apteekki, Tori yms. Sokos-tavaratalo ei niinkään enää. Siellä kempsun haju, olemattomat kulkuväylät ja kalliit hinnat. Teillä on hyvä paikka. Älkää pilatko avaruutta silloilla.

Syksyllä sade ja myöhään putoavat lehdet estävät niiden keräämisen ja keväällä lehtipuhaltimet kielletty niin monet pihat jäävät siivottomiksi kuin tatuoinneilla turmellut kehot.

Miksi TV1:n urheiluruudussa ei tule urheilua, vaan pääasiallisesti jääkiekkoa, mikä ei ole urheilua. On väkivaltaviihdettä, mitä en katso koskaan!

FCLahti uusi logo kopio vanhasta Luhdan tekstistä "Luhta linjat leikkaa"? Eikö muut huomaa?

Ystäviksi tullaan omasta tahdosta, ei kenenkään painostamana. Se, että milloin soitetaan, silloin, kun on asiaa, on surua tai hyviä hetkiä ja tietää, että ystävä ei hylkää milloinkaan. Ystäväksi pääseminen vaatii luottamusta.

Toistakymmentä vuotta surullisena seurattu Miekkiössä jokakesäistä murhenäytelmää. Kuovit pesivät heinäpelloille ja puintiaikaan huutavat hädissään sydäntäsärkevästi, kun puintikoneet tuhoavat pesät poikasineen. Ei viljelijöitä ole kiinnostanut ja tuskin tulee kiinnostamaan. Valitettavasti.

Vasemmistohallitus pitää ihmiset tyytyväisinä kasvattamalla velkaa, jota oikeisto myöhemmin leikkaa korkojen kanssa saaden vihat päälleen, vaikka alunperin tasapainoisempi malli olisi oikeampaa.

Löytyisköhän Hollolan kunnasta sellaisen auktoriteetin omaavaa henkilöä, joka pystyisi myötävaikuttamaan siten, että entisen S-Marketin ja ympäristön tienoot siivottaisiin. Nyt paikka näyttää hirveen hirveeltä!

Hyvä Marko Ahonen! Paperilehdet on niiiiiiin parhaita!

Miksei Kennelliitto ole huolissaan koirista, jotka jäävät vähälle liikunnalle, jos omistaja on huonokuntoinen ja iäkäs.

Onko laki muuttunut? Kouvolan tiellä suomalainen kuorma-auto ja puolalainen täysperävaunurekka 110 km/t. Eipä ollu kukaan vahtimassa!?

Putin haluaa heikon EU:n. Populisti haluaa heikon EU:n. Olisiko aika jo herätä?

Annika Saarikko (kesk.) ei ole pääministeri, vaikka itse luuleekin olevansa. Vanhanen kehiin ja heti, niin saadaan järkeä pöytään!

Kiitoksia jälleen kerran Nastolan hienosta hyvästä terveyskeskus/sote-palvelusta.

Kiitokset erinomaisesti ja ystävällisesti toimivalle silmäpolin henkilökunnalle.

Miehet, kasvattakaa tukka päähänne! Näytätte tosi pelottavilta ilman tukkaa! Ymmärrän kyllä normaalin kaljuuntumisen. T. Nainen

Keskustapuolueen oikeistosiipi olkoon hiljaa. Hallitus hoitaa homman ilman änkyräukkoja.

Kylmä tai viileä ja valoisa kevät on täydellistä kasvimaalle. Idätetyt taimet tanakoitumaan valoisaan viileään palstaan.

Toinen täydellinen, kun on viileä kesä: huputetussa talossa on helppo olla, olipa hyvä säkä, ei yhtään haittaa asumista.

Tarja Koljonen: 65–69-vuotiaat ainoa ikäryhmä Suomessa, joille määrätty käytettäväksi AZ rokotetta. Onko tasa-arvoista? Eivät he, niinkuin eivät muutkaan voi valita tulevaa rokotetta. Se on joko Pfizer tai Moderna.

Olen aamuvirkku. Voisiko Voice of Finland, Talent, Tanssii tähtien kanssa -yms. ohjelmet tulla mieluummin klo 7 aamulla, jossa juontaja/juontajat huutavat koko ohjelman kurkku suorana ja sitten musiikki pauhaa! Ei illalla jaksa sitä möykkää.

Lapset verolle. Turhaa kuvittelua, että kaikista lapsista tulee veronmaksajia ja meidän hoitajia. Kuten viime aikoina olemme lukeneet, heistä voi tulla myös kiusaajia, syrjäytyneitä, murhaajia ja osa on eläkkeellä ennen 30 vuotta. Ja me maksamme tuon.