Näppis: Rakentakaa Aleksi-galleria eli lasikatto Sokoksen ja Seurahuoneen välille

Tarvitaanko Lahteen toinen ankea silta Aleksille pilaamaan keskusta. Rakentakaa Aleksi-galleria eli lasikatto Sokoksen ja Seurahuoneen välille. Kaikki kiittää kivijalkakauppoja myöten. Olisi hyvä matkailuvalttikin.

Harjun terveyttä kritisoidaan kovasti yksittäisten negatiivisten palvelukokemusten perusteella. Asiakastyytyväisyysmittauksen perusteella asiakkaat kuitenkin keskimäärin todella tyytyväisiä, verkkosivuilla NPS on 78.

Hallitus taas valittelee paperitehtaan lopettamista, vaikka on itse aiheuttanut paljon enemmän työttömyyttä ajamalla turveyrittäjät konkurssiin.

Onko ihme että rakennusvirheitä tulee ja on home- ja sisäilmaongelmia? Katsokaapa millaisilla koulutuksilla perustetaan rakennusliikkeitä. Rakennusjälki on ihan kakkoslaatua ja asenteet välinpitämättömiä, kun ei ole osaamista.

Muistanko väärin, että Lahti Energia julkisti kaatavansa puita/metsää tässä loppukeväänä? Onko ihan pakko kaadella aina lintujen pesimäaikaan? Eikö mitenkään syksyllä kävisi?

Harjun terveydestä erittäin hyvä kokemus! Aika nopeasti, asiaan keskittyvä lääkäri sekä lähete PHKS aikailematta. Myös siellä asiantuntevaa toimintaa. Kiitos ja tsemppiä toiminnan kehittämiseen eteenpäin!

Jaakonkatu-Mikonkatu opiskelija-asuntolatalojen kadunvierys ja piha-alue siivoton maahan heitetyistä roskista, päätyparvekkeen alusta kadulle saakka tupakantumppeja täynnä. Siivoaa ko Lahden Talot asukkaiden jättämät katuroskat, vai kaupunkiko siivoaa ja veronmaksajat maksumiehenä. Sivistynyt ei roskita, missä sivistys opiskelijoilla?

Taas on änkyrät vastustamassa siltahanketta Aleksin yli. Se sopii siihen oikein hyvin.

Toivon, että saan edelleen olla kylään kinuajilta rauhassa. Koronatonta kesää, toivoo introvertti 72 v.

Tsemppiä Vierumäki! Lahti voisi rakentaa omalle väelle uimahalleja eri puolille kaupunkia, auki ympäri vuoden, tavoitteena uimataito ja hyvä kunto kaikille vauvasta vaariin.

Kun yöstä maksaa yli 100 e, on huoneeseen oltava käynti sisäkautta. Oletteko ollut koskaan hotellissa? Onko silta ruma tai kaunis? Mitä sitten? Trion silta on hyvä, kaupungin yksi kulkusuonia. En tiedä, onko se ruma vai kaunis. Maalla voi katsella luontoa. Kaupunki on rakennettua. Koittakaa ymmärtää. Valot päälle kaikki!

Maanviljelijät, Miekkiössä ja Pennalassa niin paljon kuoveja pelloilla, että varokaa niiden pesiä peltotöissä.

Hanna Nohynek. Miten käy syöpäpotilaan? Kun alhainen verihiutalepitoisuus, on Astra Zeneca -rokotteessa myös veritulppariski. Toivon neuvoa tähän kysymykseen. Oisi asiallista eikä jaarituksia samoista asioista.

Oppisivatkohan lehdenjakajat pudottamaan lehden postiluukusta selkäpuoli edellä. Suorasivuinen lehti olisi helpompi lukea kuin käppyränurkkainen.

Suomen maaperässä olevat mineraalit ovat Suomen ja suomalaisten omaisuutta. Maan omistaja omistaa maassa olevat ja siinä kasvavat hyödykkeet olkoot ne puuta, soraa tai jotakin muuta. Muilla ei ole oikeutta tulla sitä tonkimaan ja valtaamaan. Tsaarinaikainen kaivoslaki on osoitus alistetun kansan jatkuvasta typeryydestä. Kaivoslaki uudistettava heti.

Onko tämä lopun alkua paperisen ESS-lehden painamiseen suhteen? Keskiviikon lehden paperi jo niin ohutta ja velttoa, että sitä ei pysty lukemaan enää nojatuolissa. Pitää lukea pöydän vieressä. Minä niin rakastan lukea oikeaa sanomalehteä, en digiä, ja mukavassa tuolissa!

Mihin ovat kadonneet mehevät broilerinpalat vai ovatko ne kasvaneet isoluisiksi Kananpalasiksi. Mielestäni kana on muniva tai munimisen lopettanut vanha tipu. e

Hyvä ystävä on sellainen, että soitellaan vuorotellen.

Miksi ikäryhmät 65–69 v. ovat eriarvoisessa asemassa rokotuksissa? Muille ryhmille annetaan Pfizer-Biontechia ja vain ikäryhmät 65-69 v saavat AstraZenecaa. Voisiko kaikille antaa yhtenäisesti samaa Pfizer-Biontechin rokotetta ja AstraZenecaa sitä haluaville.

Kiitos sinulle ihana ihminen, joka otit talteen K-raudan parkkipaikalta pudottamani avaimet lauantaina.

Lienee jokaisen oma asia myös, miten vapaa-ajan käyttää, jos ei muita häiritse tai kiusaa.

Ihanat naiset hallituksessa! Kiitos kun pidätte meistä huolta.

Suomen valtion kallioperää ei tule lahjoittaa globaalien kaivosyhtiöiden käyttöön eikä herkkää maaperää, matalia vesistöjä, runsasta virkistyskäyttöä ja luonnon monimuotoisuutta vaarantaa pelkkien (lyhytaikaisten) työvoima- ja paikallistalousporkkanoiden varjolla. Kaivoslaki uusiksi. Heti.

Kalkkisten "valtausyritys" . Firma rekisteröity jouluk. 2020. Siis ennen Englannin eroa EU:sta.

Nyt kun THL on miltei pakonomaisesti saanut pumpattua huonomman, riskiä sisältävän Astra Zenecan rokotteen 65–69-vuotiaille riskiryhmäläisille, se pokkana ilmoittaa, että nyt toukokuun alusta henkilö saakin valita rokotteen itse. Koen kokeneemme vääryyttä, ei riskiryhmäläinen uskalla pitkittää rokotteen ottamista!

Savontielle paikkausta pikaisesti, isoja reikiä tiessä.

Kukahan loppujen lopuksi tietää Navalnyin politiikasta mitään. Jätkän agenda taitaa olla tsaari Putinin vastustaminen. Molemmat ovat aika valtaa rakastavia, ei niinkään demokratiaa ajavia.

Vesijärvenkadun sataman päässä tarvittaisiin poliisia tai hidastus töyssyjä. Kiihdytykset ovat aivan älyttömiä. Lisäksi useassa autossa näyttää pakoputki puuttuvan.

Tuomo Nieminen vaatii edelleen UL-lehdessä rokotettujenkin ikäihmisten pysymistä kotona. Samoin pitää olla tapaamatta muita rokotettuja. Näinkö on?

Operaatio hiekkamyrsky jää joka vuosi kesken, kun pöly jää kaduilta pesemättä!

Salpakankaan terveysasema. Muutama hoitaja kulkee ovesta toiseen. Ei potilaita eikä aikoja saa.

Onko Finnairin pistejärjestelmä rakennettu tietoisesti sellaiseksi, että työntekijä pystyy hyötymään työnantajan maksamista matkoista? Nyt pitää tutkia kaikkien johtavien poliitikkojen ja virkamiesten saama hyöty.

Ylinopeutta ajoi 17-vee mies. Sen ikäinen ei ole mies millään perusteella. Poika tai nuorukainen, toimittajalle tiedoksi.

Stadi v. lande on sitä naurun käkätystä ja tuleva Kokkisota mainoksesta päätellen. Niin on muutkin samaa touhotusta.

Että kuntavaaliehdokkaat eivät lupaa mitään työttömille. Eivätkö kokoomus ja perussuomalaisetkaan? Eduskunnassa suureen ääneen vaativat työttömille töitä. Taitaa molemmille olla parempi kannustaa hakemaan olematonta ja onhan heillä halu pienentää työttömyysturvaa. Ei köyhistä välitetä, kunhan itsellä on.

Onko se sinulta pois, jos uimahallissa on myös sauna auki? Kaikilla ei ole kotona saunaa.

Sinä, joka valitit, että parkkiruutuihin ajetaan reunaan, miksi ihmeessä pitää tulla siihen viereen, jos tilaa on muuallakin? Veikeä ilmiö muuten, jos ajat väljästi ostarin parkille, niin eikö joka kerta joku ole ajanut kahden väliin!

Exit ei ole mikään varma nakki! Pikemminkin se on Kexit!

Kommentoi