Näppis | Lahden paras kansanterveyden edistäjä: hiihtoladut marraskuu–huhtikuu

Lahden paras kansanterveyden edistäjä: hiihtoladut marraskuu–huhtikuu (18.4. tehty katselmus). Kiitos tekijöille! Kuntoilija 82-v.

Kun kävelet töihin, kuten ennen tehtiin, olet hiilineutraali. Kaikki muu saastuttaa!

Ilkivalta on ikävää. Minun on ikävä aikanaan poliisiasemien seinällä ollutta ilkivalta-"mainosta". Puhelinkopin kokoinen korsto, jolla herneen kokoinen pää ja alla teksti "ilkivaltaan ei päätä tarvita". Liekö aikanaan kielletty hyvä "mainos". Totuus on usein kuin solvaus. Niin se vaan on.

Eniten saa varoa koirien taluttajia. Käyttäkää oikeaa reunaa ja pitäkää hihna lyhyenä.

Ne, jotka urputtavat paikallisesta sopimisesta, katsokaa Paholainen pukeutuu Pradaan!

Vihreään energiaan ja sähköautojen puolesta liputtavien kannattaisi katsoa Ylen arenasta Ulkolinja Likaista vihreää energiaa, jossa tulee hyvin esille näiden haitat. Kalkkisten ympäristön kaivoshankeen tarkoitus on juuri näiden akkuteollisuudessa käytettävien metallien louhiminen.

Nuorten ehkäisyn tarvetta ei väheksytä. Seksi ja ehkäisy ovat täysin yksityisiä asioita. Vapaus tuo vastuun. Niin se vaan on.

Ei ole kysymys nuorten ehkäisyn tarpeen halveksimisesta tai vähättelystä, vaan siitä kenen siitä kuuluu vastata ja maksaa. Vastuu on jokaisella itsellään eikä yhteiskunnalla.

Myllysaari on pieni rauhallinen luontoalue eikä mikään markkinapaikka, joksi sitä nyt suunnitellaan.

Voisiko mitenkään jättää väliin Aito Iskelmä -lähetyksistä jatkuvan kikattelun ja kiekumisen? Se on mukavaa, että ihmisellä on aina hauskaa, mutta säästäkää radiokuuntelijat siltä. Kyllä minä niin kovasti arvostan miehiä monissakin asioissa!

Hanna Pakarinen useammin Aito Iskelmä -juontajaksi. Miellyttävä ja asiallinen, nauraakin saa Hannan tavoin. Hanna on kiva!

Sähköauto ei pelasta maailmaa niin kuin luullaan, miettikää sen kokonaiskustannuksia ja -päästöjä sekä muita ratkaisuja!

Sala- ja Ruuhijärven tulvan laiturivahinkokorvaukset voi osoittaa taivaan herralle, ehkä seurakunta voi auttaa?

Kiitos Launeen seurakunnalle perinteisestä ja hyvästä hyvän paimenen sunnuntain Jumalanpalveluksesta. Erityiskiitos armollisen hyvästä ja selkeästä saarnasta!

Ihana kevät Asikkalassa. Harmi, että linnun laulu ei kuulu, kun lentskarit pörrää koko ajan aamusta iltaa. Eksyyköhän ne, jos lentäs joskus vähän kauemmaksi?

Millainen ihminen päästää kissansa vapaaksi sotkemaan naapureiden kukkapenkkejä ja kasvimaita sekä tappamaan lintuemoja; ja kissan kettujen saaliiksi?

Suomen talouskasvu laahaa jäljessä muita pohjoismaita, siksi heillä on oma valuutta ja omaa etua ajava hallitukset!

Työnantajat ajavat 1921 vuodelta olevaa työsopimusta! Toivovat renki ja piika + torppari -aikoja! Silloin olisi kannattavuus kohdillaan!

Nuorille varma ehkäisy: pidä housut jalassa, suojaa myös sukupuolitaudeilta, pillerit ei suojaa taudeilta.

Tervetuloa Myllysaareen yhteisöllisesti ja yhdessä tekemään tapahtumia ja teemailtoja. T. Ravintolan poppoo

Tuntuu ristiriitaiselle, että sähköautoilua ajavat vastustavat kaivosta Asikkalaan. Kaivoksen malmia tarvitaan akkuihin. Ei kaivoksia saa ulkoistaa kolmansiin maihin!

Hollolan kannattaisi myötävaikuttaa Evon kansallispuiston perustamiseen, meillä Hollolassa kun luontoalueet kaavoitetaan aivan toisenlaiseen käyttöön.

Läsnäolo ja vastuunjako sekä vastavuoroisuuden kyky riippuvaisia myötätunnosta sekä resilienssissä kehittymisestä.

Kumiankoskea kunnostetaan innolla taimenten iloksi. Sitä vastoin Immilänjoessa valmiit kosket ja vaelluskalat, mutta virtaamaa halutaan rajottaa!

Pikku-Vesijärven puisto on jätettävä ennalleen, jotakin kunnioitusta kaupungin historialle.

Nyt koirauskovaiset tyrkyttävät koiria lemmikeiksi hoivakoteihin. Taas unohtui astmaatikot. Eikö koirat kaipaakaan virikkeitä ja liikuntaa. Vanhuksiakaan ei ulkoiluteta.

Kiitos, Aino Heikkinen, kirjoituksesta ESS Sunnuntaisuomalaisessa iltavirkkujen puolesta. Olen kärsinyt monen muun tavoin koko ikäni aamuvirkkujen maailmassa.

Nyt pitää tehdä työnteko haluttavaksi. Ei kannata tehdä töitä, kun tienaa työttömänä melkein saman. Laitetaan työttömyystuki puolet minimipalkasta. Kyllä alkaa työväkeä löytyä, kannattaa kokeilla.

ESS:n juttu 17.4. Sanna Marin pulassa.... sisälsi ainakin yhden puutteen. Nimittäin Antti Lindtman on edelleen tiukassa Eero Heinäluoman ohjauksessa, jota toinen Heinäluoma valvoo eduskunnassa. Eero on aina ollut peluri, eikä tavat ole muuttuneet. Toivottavasti Marin jaksaa ja saa tukea eduskuntaryhmästä pelureiden nujertamiseksi.

Viime keväänä Suomi-tyttö tai -poika yritti. Ukrainalaiset tekivät samassa ajassa 2–3 työt ja moni suomalainen myönsi, ettei millään pysty samaan. Mitäs, jos itse kokeilisit. Etlarissakin muistelen tästä työstä kerrottu.

Rakkaat jalankulkijat, jättäkääpä suojateiden maalaamaton alue pyöräilijöille älkääkä ruvetko kiroilemaan, jos teille asiasta mainitaan.

Sinunkin eläkkeesi koiraveron ehdottajan maksaa minä ja minun lapseni. Joten pidetään lapset ja koirat verottomina, vaikka näitä valittajia riittää, kun ei ole omaa elämää!

Jos/kun otat koiran joko koronan aikana tai muuna ajankohtana, niin koirille ei tule käyttöohjeita, vaan mihin ne tekevät hätänsä on kiinni ihan sieltä hihnan toisesta päästä. 2 koiran omistaja jonka koirat ei pasko kuin metsään/ puskien juurille! Järki käteen nyt koirien kanssa ulkoilijat.

Raija Eevalle viesti, että kyllä siitä yksin asumisesta saa vähän enemmän maksaakin, kun saa elää ihan itselleen, ja onhan se oma valintakin useimmiten.

Hei, rakennetaankin junavaunu-raiteet-idealla silta Seurahuoneelta Sokokseen. Siinä olisi historian havinaa, ihan innostuin!

Kaija Mikkonen kirjoitti asiaa 19.4. mielipidesivulla. Vanhusten pomputtelu on juuri näin. Ei ihme, että masentuvat. Ihan pelottaa oma vanheneminen. Vammaisilla hoitoasiat on kyllä järjestetty hyvin, mutta vanhukset heitteillä.

Siru, hyvä juttu. Saadaan ylimieliset taluttajat kuriin. Vikahan on, narun yläpäässä, ei koiran.