Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Mikä on sähkön tuntihinta nyt? Seuraa tästä

Näppis | Kummallisen suolaiset hinnat läiskäisty Lahteen sähköpotkulaudoista

Kummallisen suolaiset hinnat läiskäisty Lahteen sähköpotkulaudoista. Emme kuitenkaan ole Stadin lähiö. Mr. Googlen mukaan ainakin jokin aikaa sitten Tampereella käytön minuuttihinnat olivat 15 senttiä Helsingin 25 sentin sijaan. Tämähän on selvää rahastusta ympäristöpk:n statuksella.

Hirvee haloo Aleksin ylittävästä sillasta. Eihän kukaan kävellessä katso nykyään niin ylös. kännykkään sitä vain tuijotetaan.

Välineiden suunnittelu on vähintä, mitä insinööripoikasi voi vastineeksi tehdä. Onhan hänen koulutuksensakin maksettu verovaroilla vai opiskeleeko yksityiskoulussa ulkomailla? T. Lapsiveron kannattaja

Tv:n hupiohjelmia ei pidä katsella, jos on niiden tekijöiden yläpuolella älyn tai hyvän maun osalta. Ykköseltä tulee nykyisin melko hyviä ohjelmia. Ne sopivat älykkäille ihmisille.

Sisäpoliittinen historiamme ei tunne pahempaa ja helpommin ymmärrettävää huonosti valmisteltua päätöstä kuin Kiurun ja Marinin pakkoajama ravintoloitten aukiolorajoitus on. Johtopäätökseni perustuu 50 vuoden aktiiviseen hallitustyön seurantaan.

Hyvä kirjoitus Teppo Koskiselta lauantaina!

Lehtiartikkelin mukaan anorektikkotyttöä on hoidettu hyvin intensiivisesti. Mitä tällainen koko sivun valituskertomus palvelee? Jos ei ole vuodeosastoa niin ei ole. Ei ole varmaan Varkaudessa tai Iisalmessakaan.

Lindtman on 110-prosenttisesti tukenut Marinia. ESS:n tehtävä ei ole rakennella Trumpin tapaan salaliittoteorioita, vai onko?

Kiitos sinulle tumma iloinen mies! Ylitin Aleksia ja pudotin käsineeni suojatielle. Sinä pysähdyit autollasi, avasit ikkunan, sanoit ja viittelöit, että käsineeni putosi! Jo ennestään aurinkoinen päivä muuttui aurinkoisemmaksi!

Kiitos reippaalla naiselle, joka kulki lauantaiaamuna Merrasojan ulkoilutiellä ja keräsi viikon muovipussit ym. näkyvät roskat roskikseen, esimerkillistä toimintaa!

Miten Englanti saa kaivauslupia Suomeen, kun ei kuulu EU:n enää?

Meneekö se Aleksin alla oleva viemäri Kiinaan asti, vai miksi sitä ei voi alittaa?

Kokoomuksen ent. puoluesihteeri Taru Tujunen sanoi, että kyllä eliittiä saa ja pitääkin arvostella, koska se kuulukin toimivaan demokratiaan.

P. Piirainen lohduttaa itseänsä tiedolla, että koiran kakka häviää parissa viikossa maasta. Unohtaa kuitenkin , että näin ei tapahdu talvella ja sulan maan aikaan sontaa tulee jatkuvasti lisää, jos sitä ei pois kerätä.

Onko olemassa kaksi eri totuutta, toinen Harjun terveyden oma totuus ja toinen asiakkaiden kokemuksiin perustuva? Harjun terveys toimii itse rakentamansa systeemin mukaan, mutta se ei kohtaa asiakkaiden todellisuutta! Asiakkaalta on poistunut osallisuus ja valinnanvapaus!

Silta sopii hyvin Aleksin ylle. Oliko samanlaista kohkaamista Vapaudenkadun ei niin kauniin rakennelman tiimoilta?

Hienot mielenterveyden hoitosuunnitelmat Harjun terveydellä, L. Kivelä. Kysehän oli siitä, etteivät ne toimi.

On sitten leivonta- tai ruoanlaittokisa tms., niin miksi kenelläkään ei ole hiussuojaa? Aika epähygieenisen näköistä!

Luulis, että olis vähän järkee pyöräilijöillä käyttää pyöräillessä jotain muuta kuin mustia tai yleensä tummia vaatteita. Monta läheltä piti tilannetta, kun ette näy.

Hyvä kirjoitus Teppo Koskiselta 17.4. On valittava. Kaikkea ei voi saada, vai voiko?

Hoitajankadun Lamk:n ympäristö on todella siivoton. Lamk:n piha ja parkkis täynnä tumppeja, maskeja, roskaa. Terveysmetsä vieressä. Kuka vastuussa? Eikö edes tuhkakuppia löydy Lamk:a remontoiville? Välinpitämätöntä menoa.

Vierumäelle kylpylä. Taasko menee fiksu idea Lahdelta ohi. Eikö Lahti löydä potentiaalisia yrittäjiä, vai mistä kiikastaa. Bisnes to bisnes.

Aleksi muutettava kävelykaduksi. Lisää keskustan viihtyisyyttä. Siltoja ei tuolloin tarvita. Yksi parkkitalo lisää Trion kulmille.

On suuri ristiriita, jos sähköautoilun puolesta puhujat (pääasiassa Vihreät) vastustavat Asikkalan kaivoshanketta.