Näppis: Minä vanhana kantalahtelaisena olisin sitä mieltä, että eiköhän räväytetä silta Aleksille

Minä vanhana kantalahtelaisena olisin sitä mieltä, että eiköhän räväytetä silta Aleksille. Ei jaksais kuunnella muutaman vänkyrän lässytystä. Kun siinä vieressä oli aikoinaan rohjo junasilta. Ei siinä mitään kummallista ollu.

Ely-keskuksen hanhista vastaava virkamies voisi tulla kaapistaan päivänvaloon ja kertoa rakkaudestaan hanhiin. Ihmettelen, miksi ei päätöstä saada aikaiseksi Päijät-Hämeessä, kun on saatu muuallakin.

Mitä järkeä levittää Seurahuone Sokokseen? Myykää pois. Mitään siltoja eikä tunneleita tarvita!

Ei ...vetti nyt saa pyöräilijöiden lisäksi varoa noita sähköpotkulautailijoita jalkakäytävillä.

EU-tukipaketista Suomi saa rahat heti. Takaisinmaksuaika on 30-vuotta.

Suomessa tehtäisiin hyvin lyhytnäköisesti, niin terveydellisesti kuin taloudellisesti, jos rokotteita ei alettaisi uudelleen valmistaa maassamme. Ilmaston muutos, saasteet jne aiheuttavat lisää pandemioita. Nyt ei pitäisi näennäistä rahapulaa laittaa esteeksi.

AZ rokotteen hyödyt ovat suuremmat kuin haitat. Tuttu hokema rokotefirman pelastamiseksi. Sanoma suomeksihan se on jokseenkin, että Meille ei ole merkitystä sillä, jos jotkut jopa kuolevat, kunhan suurin osa selviytyy. Tanska lopetti AZ käytön,eikä halua kenenkään menehtyvän.

Lahden viihtyisyys ei ole silloissa. Katsokaa Trion välillä olevaa siltaakin Vapaudenkadulla- vapauden kadulla! Lasipömpelö näyttää ja on epämääräinen alue, joka sotkee rakennusten arkkitehtuuria ja ympäristöä ja vie niiltä kaiken. Törkeää!

Hyvä, että ollaan hakemassa hanhihäirintälupaa. Itse lähden Ruoriniemeen nippusidepaketin kanssa korjaamaan rannan aitaa. Aita on tehokas este poikasten rannallenousuun niin pitkään, kun ne ovat lentokyvyttömiä.

Eikun nyt vaan kaikille ne reput selkään, niin pysyy turvavälit luonnostaan?

Miksi murehditte Aleksin pilaamista sillalla, kun Lahden kaupunki pilasi jo vuosia sitten koko kadun omilla toimillaan?

Puhdas vesi on metalleja paljon arvokkaampi asia. Sitä ei tule pilata missään, ei Suomessa, mutta ei myöskään kehitysmaissa.

Aikuiset eivät kaipaa julkisten palvelujen kiihtyvää digitointia, he kaipaavat ihmiskontakteja palvelupisteisiin. Nuoret päättäjät vauhtisokeita!?

Miksi urheilussa erotellaan miehet ja naiset eri ryhmikseen. Mihin ryhmään muun sukupuoliset tai transsukupuoliset sitten kuuluvat? Tämä eriarvoisuus on loukkaavaa.

Hyvä, kun silta tehdään, niin keskusta ei näytä enää niin tylsältä, ja ne rumat jouluvalot pitäskin jo heittää kaatopaikalle.

Kaupassa näkee vieläkin maskittomia! Ovatko he juuri niitä karanteenissa olevia, jotka eivät välitä muiden terveydestä mitään.

Kaikki koirat pitää siruttaa ja ilmoittaa valtiolle. Veron kokoaminen helpottuu huomattavasti, hienoa.

Sitä sairautta siellä hississä sanotaan: kushätä!

Laaksokadun istutukset tuhottu: rakennusliike parkkiliittymästä, kauhakuormaaja viikolla 6 niitti kaikki taimet ja tamppasi lopun jäätymään. Vastaako rakennusliike, kuski, työn tilaaja vai joko taas veronmaksaja. Konsulit valvokaa.

Vaalit lähestyvät. Toteutuuko läpinäkyvyys vaalirahoituksen osalta? Kytkennät maankäytön päättäjien ja rakennusliikkeiden osalta esiin kunnissa ja lautakunnissa. Esim. Lahden asemanseutu.

Miksi Suomessa leikitään tulella haitallisen Astra Zenecan koronalääkkeen kanssa? Pitääkö niiden saajien olla koekaniineja ja mahdollisia vainajia, ennen kuin niiden tulo Suomeen tyssätään? Ottakaa oppia Tanskasta! AA

Näin Lahden kaupunki palkitsee työntekijöitään! Me, jotka työskentelemme ilman mahdollisuutta etätyöhön ja altistumme asiakastyössä koko ajan koronalle, emme saa edes työajalla käydä ottamassa koronarokotusta, vaan se on omaa aikaa, ja työpaikalta poissaoloaika on tehtävä takaisin. Uskomatonta!

Miten muka reput vie tilaa? Opiskelijoilla usein isoja reppuja. Lahti on opiskelijoiden, lapsiperheiden ja senioreiden kaupunki.

Eikö USA:ssa ole poliisi ampunut yhtään valkoihoista, vai eikö se vain ylitä uutiskynnystä Suomen valtakunnan uutisissa?

Kaupungin puutarhurit, olisi aika vihdoinkin saada keskikorokkeille kukkaistutuksia Kariniemen risteykseen (Vesijärvenk.-Lahdenk.), se on käyntikortti turisteille ja meille kaupunkilaisille satamaan ja Sibeliustalolle. Aleksi oli upea viime kesänä, kiitos!

160 000:lle työttömälle suomalaiselle on kuulemma mahdoton tehtävä löytää töitä. 10 000 vierastyöntekijää tulee kesäksi ulkomailta puutarha- ja maataloustöihin Suomeen, oma valmentaja voi vain tuuleen huudella.

Miksi ruokakaupoissa ei ole repuille säilytyslokeroita, niin kuin ennen vanhaan oli.

Hallitus haluaa työperäistä maahanmuuttoa. Suomessa tuhansia vierasmaalaisia työntekijöitä. Miten se nostaa suomalaisen ostokykyä.

Ihmeellistä nuorten holhousta. Jokaisen on kannettava vastuu mitä tekee. Hyvä, että ei ilmaista ehkäisyä.

Miksi persut koko ajan väittävät hallituksen riitelevän? Asioista eri mieltä oleminen ei ole riitaa. Ja hyvin on neuvoteltu vaikeassa tilanteessa. Oisko persujen viimeinen ja ainoa keino vaikuttaa äänestäjiin, sekin huiputtamalla.

Lahden keskusta tyhjeni jo 5–6 vuotta sitten, ei silloin tiedetty koronasta mitään.

Pyöräilijät pysykääpä siellä pyörätiellä. Ne on jo suurimmalta osalta siivottu niin, ettei pitäisi olla ongelma.

Kauhanen 16.4. Vai pitää vaalia Hollolan luontokohdetta. Me alamme vaalia luonnonsuojelualueen kupeessa kuormittuvaa Kujalaa niin, että viette hollolalaiset jatkossa jätteenne jonnekin muualle, ettekä kuormita meidän luontoa. Teidän vuoro.

Kytölän uudella asuinalueella ilahtunut kiitos uusille naapureille, että pidetään pihat ja tiet siistinä myös talojen rakennusaikana, eikä rakennusjätettä loju pitkin pihoja lumen sulettua. Vastuu kun on aina rakennuttajalla pitää työmaa siistinä. Täällä se toimii.

Kommentoi

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.