Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Päivitämme verkkosivujamme, tilaajien on kirjauduttava uudelleen

Näppis | Lähteen koulun parkkialueiden välistä puuttuu suojatie. Autoilijat ajaa parkkipaikalta toiselle kävelytien yli?!

Lähteen koulun parkkialueiden välistä puuttuu suojatie. Autoilijat ajaa parkkipaikalta toiselle kävelytien yli?! Mutta suojatie merkinnät puuttuu kokonaan?

Voisiko PHhykyn terveydenhuoltoalan ammattilaiset luokitella selkeästi riskiryhmän 1 ja riskiryhmän 2?

Haluan selkeän vastauksen: Miksi pääkaupunkiseudulla koronarokotukset ovat niin paljon pidemmällä kuin täällä? Miksi vasta nyt alkoi alle 70-vuotiaiden riskiryhmään 1 kuuluvien rokotukset? Esim. Vantaalla on riskiryhmä 2 jo lähes rokotettu. Koronatilanne on Lahdessa kuitenkin yhtä huono.

Puoluekanta äänestäjänä eri kuin Kristiina Hämäläisellä, mutta pelko demokratiasta on sama. Lisäyksenä sisäinen turvallisuus. Äänestämmekö kunta- ja tulevissa eduskuntavaaleissa todellakin näistä. Toivon koko sydämestäni, että olen väärässä. Ottakaa ihmiset selvää, mitä/ketä ehdokas todella tulee edustamaan. Ei Trumpista mallia.

Nyt ei taideta Päijät-Hämeessä pysyä ihan muun maan tahdissa koronarokotuksissa? Muualla maassa aletaan 50-vuotiaiden rokotukset ja täällä eivät 70-vuotta tänä vuonna täyttävät saa vielä edes aikaa varailla!

Varma valtuustopaikka lupamaalla pyörätie rantatielle.

Tuliko palkankorotukset johdolle Hykyssä vähän liian aikaisin? Nythän on jo tietoa, että ei tuo Harjun terveyden perusterveydenhuolto ihan taida toimia! Olisiko pitänyt ensin katsoa, mitä tämä etukäteen kehuttu innovaatio tuo tullessaan!

Sohvaperunat, sehän on monta kertaa hauskempi kuin tekemällä tehdyt viihdeohjelmat!

Aleksanterinkadulla tehtiin huumebisnestä avoimesti keskellä pyöräkaistaa ke-aamuna. Ai niin, mutta reppanoillahan on riippuvuus, pitää ymmärtää!

Kyllä olen niin samaa mieltä Juha Kukkosen kirjoituksessaan tuomien asioiden kanssa. Tsemppiä vaan muukalaisvihan poistamiseksi.

Kun ulkoilutatte koirianne Ankkurissa ennen klo 7:ää, älkää antako koirien haukkua. Koko kortteli herää haukkumiseen. Ostakaa kuonokoppa. Tuohon aikaan on ihmisillä vielä yörauha.

Hei, Padasjoen kunta. Olkaapa hereillä! Kesä ja turistit saapuvat. Kaunis satamanne ravintoloineen kaipaavat kohennusta. Huono maine kiirii kauas.

Hollolan päättäjät tulkaa kuuntelemaan, miten uuden kehätien avautuminen lisäsi melua Vanhantalon omakotialueella, joten mihin katosi se teidän markkinoima viihtyisä asuinalue? Jos vielä kierrätyspuisto toteutuu, niin rekkaliikenne lisääntyy ja sen myötä melu. Lisäksi saamme haju ym. haitat.

Erinomainen mielipidekirjoitus Pekka Sadeharjulta ESS 14.4. Aleksi ei tarvi siltaa – emme ole Venetsiassa. Kirjastolle aiheesta adressi? Hämeenmaa ostoboikottiin?

Vapaus on lähtökohta, joka mahdollistaa toiseen tutustumisen ja yhteisen ajan viettämisen. Kun oma vapaus puuttuu, siitä on turha vihoitella toiselle osapuolelle. Harva meistä haluaa ehdoin tahdoin katastrofeja elämäänsä.

Hieno kirjoitus Jalolta eilen. Näin se menee, ja toivomme uuden neuvottelukulttuurin leviävän muihinkin liittoihin.

Johtavalta hallituspuolueelta edellytetään oikeutetusti johdonmukaista rehellisyyttä. SDP:n Sanna Marin antoi väärän todistuksen THL:n lausumasta koskien liikkumarajoituksia, joita hallitus halusi saatettavaksi voimaan. Meillä kansalaisilla on oikeus vaatia rehellisyyttä julkisissa tehtävissä toimivilta.

Halpa keino Aleksin yli, liaani niinku Tarzanilla, voi ottaa ystävättären kainaloon ja huutaa yli mennessään ja dada duu, niinku Retu Kivinen, ja kohta oot bisnes ääressä. Eurooppaa myöten ihmeteltäs.

Kyllä Aleksin yli kulkeva silta on viihtyisämpi ja vetovoimaisempi kuin maanalainen tunneli aamiaiselle mentäessä. Jokainen hotelliyö tuo rahaa kaupungillekin eikä vain "vauraalle" Hämeenmaalle.

Jokin aika sitten eräs psykologi totesi nettitarinassa naulan kantaan: "Naimisissa oleva mies sanoo mitä tahansa saadakseen seksiä (muualta). Naiset, uskokaa minua, minäkin olen mies." Ikivanha totuus, jonka jokainen omilla aivoillaan ajatteleva nainen tajuaa ilman psykologiakin.

Yle Areenassa ohjelma Likaista vihreää energiaa. Meillä saasteettomat sähköautot, aurinkokennot ja tuulimyllyt, mutta niihin tarvittavia lukuisia maametalleja tuottavat maat saastuttavat luontoa ja ihmisten terveyttä rajusti. Järkyttävää!

Naurettavaa puhetta kiinteistövälittäjät, kun sanovat että talokauppa käy hyvin! Samat talot on vuosia myynnissä!

Oi sinä keväästä nauttinut nainen Kauppakadulla kulkija. Vaikka olin antamassa sinulle mahdollisuuden tien ylittämiseen, niin sinä annoitkin tietä minulle. Naisautoilijalle. Olet hyvä ihminen.

..ja piilotellaan totuutta puhumalla vain kuinka koronapassilla pääsee mihin vaan. Samalla voi olla viruksen kantaja ja levittäjä. Näin tääl Hölmölässä

On Vääksyssä röyhkeitä varkaita. Veivät meidän kovalla työllä tehdyt puut, jotka oli jätetty seuraavaan päivään. Eikö tunnu oma tunto, kun niillä lämmität. t. m.j

Näin jalkapallon ystävänä toivon, että Messilään saataisiin Lionel "Leo" Messin patsas. Valokuvanäyttely tms. miehen pelaajaurasta sopisi mukaan myös.

Miks kaikki ns. huviohjelmat aikuisten hyppimistä ja naurun käkätystä? Ja aina samat henkilöt.

Kuinka moni perusterve varasi rokotusajan yli 18 v. 2. riskiryhmäläisenä? Sitten rähisemään rokotuspaikalle, kun ei saakaan rokotusta?

EU:n raideliikenteelle tarkoitettua tukea tarjolla ja haettavissa. Voitaisiin vihdoinkin toteuttaa rata Lahti–Heinola–Jyväskylä–Äänekoski–Haapajärvi–Ylivieska. Matkalla on useita käytössä olevia rataosuuksia. Rata vahvistaisi Lahden asemaa, Keski-Suomen teollisuuden kuljetuksia Vuosaareen ja keventäisi Tampere–Kerava välin kuormitusta.

Hollolan kuntakeskuksessa eläkeläiset kokoontuvat joukolla ilman maskia.

Milloin toimittaja sen tajuaa? Ongelma ei ole ilmastonmuutos, ongelma on väestö – sitä on liikaa.

Minulla on verenohennuslääke, jota ei saa ottaa viikkoon ennen leikkaustoimenpit., hammaslääk. tai suuhyg. Rokotushoit. ei tiennyt tauosta ennen rok.

Tähänkö ollaan menossa...kollegani on muuttunut epäasialliseksi ja tylyksi minua kohtaan, kun en ole vielä saanut (hänen mielestään ottanut) korona-rokotetta. Olen kyllä yllättynyt!

Nykyisin tarvitaan lupakortti melkein joka hommaan. Olisiko syytä laatia laki myös some-ajokortille? On homma karkaamassa käsistä!