Näppis: Nyt jäitä hattuun parkkitalosuunnitelmille

Kisapuiston yleisöennätys on vuodelta 1967, yli 8 100 katsojaa paikallispeliä katsomassa! Ennen Koronaa FC Lahden otteluiden katsojakeskiarvo oli hieman yli 2 200. Kaupungin väkiluvut olivat v. 1967 n. 84 000 ja nyt n. 120 000. Miten ja minne jalkapallon katsojat reilut 50 v. sitten pysäköivät autonsa? Nyt jäitä hattuun parkkitalosuunnitelmille – jatkossa katsojat tulevat viherkaupungissa Kisapuistoon polkupyörillä, kävellen ja rollaattoreilla!

Pyörätie Messilä-Hollola kk. Kannatetaan. Turvallinen kulku Messilän alaristeyksestä ylös pyörätielle pitäisi myös saada kuntoon.

Miten on mahdollista, Että Etelä-Suomen avi ei puutu Hollolan Padel-hallin aukioloon, kun kaikki muut hallit on kiinni. T. Tasapuolisuutta kaikille

Eikö Aleksin voisi sulkea kuten Erkonkadun Orimattilassa? Osuuskauppa saisi terassitilaa. Ja Vapaudenkatu kaksisuuntaiseksi.

Rokotepassi ok, mutta koronaa ajatellen myös rokotettu voi tartuttaa ja kantaa virusta yhtä lailla rokottamattoman kanssa. Rokote suojaa (ehkä) vain taudilta. Joten matkustamista ajatellen molemmat ovat samalla viivalla!

En kyläile enkä halaile, on koronaa tai ei. Helppo elämä. Perus introvertti 72 v.

Lahden mukaan Mannerheiminkadun kaupunkibulevardi (ent. puistobulevardi) "palvelee erityisesti radanvarren maankäyttöä ja liityntäpysäköintiä." Miten se keskustan kehä on mukana tässä hankkeessa, jos kaupunkibulevardin palvelee erityisesti pysäköintiä? Vai joko keskustankehä meni roskiin?

Lahden hanavesi on maistunut jo kauan kamalalle, ei enää puhtaalle lähdevedelle niin kuin, sanoisin, vielä kymmenkunta vuotta sitten. Olen jo kauan keittänyt päivän juomaveteni. Eikä se silti aina maistu entisenlaisen raikkaalta. Jotain on kai tapahtunut pohjavesille, kaikkialla alueella. Mitä?

Korona on vienyt kaiken huomion. On paljon ihmisiä, joilla vakava sairaus, joka vaikuttaa heidän niin fyysiseen kuin psyykkisen oloonsa eikä aina anneta toivoa selviytyä siitä. Joten älkää unohtako heitä.

Jos ei Turtiaisen kirjoitusta voi rangaista yksityisjulkaisuna, voi kysyä Toiviaiselta, miksi Sebastian Tynkkysen kirjoitukset eduskunnan ulkopuolelta ovat rikosilmoituksen aihe. Taitaa olla vaikutus perussuomalaisten paras vaalimainos. Heljä

Tulevissa vaaleissa älkää äänestäkö niitä, jotka valittuina ovat käyttäneet saavutettua valtaansa unohtaen välittömästi valinnan jälkeen valitsijoidensa kuuntelun.

Anut Vehviläinen ja Turtiainen riitelevät siitä, kuuluuko tappouhkaukset sananvapauteen?

Mekin odotamme kävely- ja pyörätietä kirkolta Messilään. Miksi viipyy?

Sydämelliset kiitokset Phhykyn lastentautien polin sekä päiväkirurgian henkilökunnalle hyvästä hoidosta. Olette huippuja!

Kukahan noita kävelysiltoja, lasiseiniä ja muita rakenteita pitää puhtaana? Mahtaa olla näky! LOL. Vrt. linja-autokatokset ja niiden ympäristöt.

Seurahuoneella tapahtui kaikenlaista. Vuonna 1985 nuorena tyttönä pelästyin, kun eräs mies tuli sanomaan "You are too nice to be here for the money". No en minä rahan takia siellä ollut, mutta tais olla yleisesti tiedossa, että rahalla saa.

Eikö nykymaailmassa voitaisi yksityistää Alko, Posti, Veikkaus ja VR? Ehkä myös teiden ylläpito? Ehkä sitten jäisi yhteisiä verorahoja muuhun, mitkä pitää yhteiskunnan hoitaa, kuten koulutus, oikeustoimi, terveydenhoito yms.

Kuntosalit, liikuntapaikat kaikki terveellinen pakotettu kiinni, valvonta poliisivoimin. Alko auki. Kiitos hallitus, kiitos työryhmä, kiitos Avi.

Nää ainaiset Lahden Talojen luukuista valittavat, ette te näistä luukuista saa yhtään viihtyisämpiä, päinvastoin aiheutatte harmia vanhoille asukkaille jatkuvilla tarkastuksilla!

Iso hali, kiitos, ystävälliselle herrasmiehelle! Autoit Sykkeen maksuautomaatilla. Ihanaa kesää. t. huolesta sekaisin

Koronapassilla ja rokotteiden jakelulla politikoidaan kokoomuksen taholta. Vastakkainasettelu on kolahtanut jo omaan nilkkaan.

Länsi asettaa Venäjälle lisää pakotteita. Nyt näyttää, että pakotepolitiikka johtaa vain lisääntyneeseen aggressioon Venäjän taholta. Näin myös venäläisten kansalaisten ja liikemiesten kanssakäymiset on estetty.

Kaukkari, koiran ulkoiluttajat, käyttäkää koiranne metsäosuuksilla tarpeilla (niitä alueellamme riittää) eikä asukkaiden pihojen laidoilla, porttien ja postilaatikoiden kohdalla, sekä neuvokaa myös lapsia, jotka ulkoiluttavat lemmikkejä. Yhteisen viihtyvyyden vuoksi.

Suomen typerin "viihdeohjelma" on Sohvaperunat. Älyhoi, älä jätä suomalaisia.

Pitikö lehdessä kertoa, ettei osaa käyttää maskia sisätiloissa, kuten kaupassa, ja mm. bussissa, pestä käsiä ja pitää niitä turvavälejä. Eivät etäkokouksetkaan kai ole kovasti muuttuneet. Kemuja voi aina siirtää ja/tai väkeä vähentää. Vaatiiko ymmärrystä? Perusohjeet!

On hienoa, että on hyky, (lisäksi Harjun terveys) jossa pomot päättävät ohjeillaan, olemmeko sairaita vai ei. Sitä ns. säästöä vai onko sittenkään pidemmän päälle. Hoitajien väsymistä, irtisanoutumisia ja asiakkaat kohta isoissa ongelmissa hoidon viivästyessä. Raha, sehän se. Kuntavaalit ratkaisee paljon, mitä jatkossa tapahtuu.

Kommentoi

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.