Näppis: Maksaako Hämeenmaa vuokraa Lahden kaupungille tulevan Aleksanterinkadun sillan ilmatilasta?

Maksaako Hämeenmaa vuokraa Lahden kaupungille tulevan Aleksanterinkadun sillan ilmatilasta? Siitähän muodostuu joka tapauksessa pysyvä rasite.

Pandemia on kyllä paras, muttei lainkaan riittävä "ilmastoteko", kun liikkumista, kulutusta ja varsinkin väestöä on miljardeja luonnon kestokykyä enemmän ja tilanne vain pahenee

Aleksin siltaehdotukset: kuin typerä aprillipila!

Suomen hallitus on valittu demokraattisilla vaaleilla. Olosuhteisiin nähden Suomi on selvinnyt todella hyvin. Nimimerkki Sitoutumaton

Jari Pykäläinen, rehellinen kirjoitus Tetu-yksiköstä. Samaa mallia käytetty huumeneulojen ja ruiskujen "terveysneuvo" pisteen salaisesta ilmestymisestä keskelle asutusta kaavoitetusta alueesta päiväkotien, Onnelanpolun vanhustenkodin, Vanhanherran ja uuden koulukampuksen naapuriin. Palvelee koko Päijät-Hämeen alueen narkkareita! Phhyky ei ota kantaa vaikka valvontavastuu heillä, ostavat palvelun Vapaakirkolta!

Coirancaccacescustelu: jos yli miljoona suomalaista kakkaa ja pissaa tien varsille, pihoihin ja puistoihin, niin mikä haloo siitä nousisi. Mutta kun sen tekee koirat ja kissat, niin kaikki on hyvin. Liekö maskinheittäjät niitä, jotka jättävät lemmikkinsä kakat korjaamatta. Niitä näyttää olevan paljon.

Ei tietenkään koiria Kisapuistoon. Paskovat sinne sun tänne.

Kausi-influenssa siis hävisi maskien käytön ja käsienpesun myötä jäljettömiin? Mutta korona ei totellut. Joopajoo..

Kiitos FeministiNainen kauniista sanoistasi 8.4! Ikävän pieni osa ajattelee noin, hyvä että edes joku. Suomalainen mies on ainoa eläin, jota saa potkia ilman rangaistusta. Tuntuu olevan hauskaa aika monesta. T. Suomalainen mies

Ääni "persu-pykäläiselle" loistavan tetu-yksikkö kirjoituksen johdosta.

Mikä mätti koronarokotuksissa, odottajia yli 20 henkilöä, aika yli puolituntia myöhässä ja huonoa suomenkieltä osaava sanoo vain, voitko toistaa. Kiitos PH-hyky.

Kyllä tulee hyvä mieli, kun lenkkipolulla vastaantulija katsoo, hymyilee ja moikkailee. Nämä ovat poikkeuksitta vanhempia ihmisiä. Ihmettelenkin, miksi nuoret eivät vilkaisekaan vastaantulijoita...

Miksi ei kerrota suoraan, että jos on sairastanut koronan tai saanut 2 rokotetta, niin se ei poista mahdollisuutta saada koronaa ja levittää sitä edelleen?

Hei, maskinkäyttäjä! Laita maski roskikseen ja näytä, että välität muista ihmisistä.

Covid19-rokote ei estä saamasta tautia vaan estää taudin puhjettua joutumasta tehohoitoon ja sairastamaan lievemmin.

Nyt ikään kuin suojellaan niitä, jotka ovat vaarassa saada koronan. Miksi ei puututa niihin, jotka eniten levittävät tautia, pikkulasten ja nuorten käsien kautta taudit yleensäkin leviävät. Influenssa, norovirus, korvatulehdus.

Miksi meillä ei rattijuopoilta oteta autoa pois? Samat kuskit jäävät usein kiinni, silti auto käytössä. On meidän lainsäädäntö lepsua, kun sallii jatkuvan lainrikkomuksen.

Vai vihreä pääkaupunki ja lehtipuhaltimet huutaa pitkin kaupunkia hiekkaa poistamassa ja ilmaa pilaamassa. Ilmeisesti harjat/harjauskoneet myyty halvalla, kuten tiekarhutkin aikoinaan.

Miksi Koiviston Auton bussit ovat Lahdessa sisältä niin likaisia kun voi olla? Korona-aika päällä ja autot järkyttävän sontasia! Säästö menossa?

Onko yhdenvertaisuus sitä, jos jonkun koskee päähän, niin jokaisella pitäisi olla päänsärky?

Näppikselle valikoituu persuviestit? Heh.. Tulevaisuudesta en tiedä, mutta ihan tavallinen kansa alkaa avata silmiään ja on nyt täynnä tätä vihervasemmiston suorittamaa kansan kurjistamista.

Miten Kela-taksi voi maksaa 2 km matkalta 25 e? Kohtuutonta.

Vuosisatoja sitten valtion ollessa kriisissä aloitettiin sota. Nykyisin ammutaan ohjuksia tai uhotaan mahtavalla arsenaalilla.

Voisiko Suomen hallitus päättää lapsilisien maksamisesta 18–24-vuotiaille aikuisille, jotta he pystyisivät maksamaan ehkäisynsä?

Oman pihan ulkopuolella vaeltelevat kissat ovat lainsuojattomia. Lintujen pesimäaikana huvikseen saalistava pullea kotikissa voi jättää jopa kymmeniä linnunpoikasia nälkiintymään hengiltä. Vastuuttomien ihmisten kesäkissa tappaa elääkseen, myös oravan- ja jäniksenpoikasia. Toisaalta kissa on helppo saalis nykyisin taajamistakin ravintoa etsiville ilveksille ja ketuille.

Bartosakilla on jatkuvasti joka pelissä etukulma auki. Pitäisikö tehä jotain.

Otanko AZ:n rokotteen ja vältyn koronalta mutta kuolen sydän- tai aivoinfarktiin? Terveydenhoito toimii – hyvä, en lisännyt koronatilastoja.

Toimittaja Marja Sannikka, upea tenttaaja, laittaa haastateltavankin miettimään vastaustaan. Hyvä juttu.

Kun suruviesti Englannin kuningattaren puolison poismenosta oli tullut, Suomen tv:n uutistenlukija ja kuuluttaja pukeutuivat punaisiin!

Lähtikö hallituksen mopo keulimaan kuntavaalien alla? Viikko sitten piti liikkumista rajoittaa, nyt puretaan kaikki jussiks.

Syytetty Tampereella ja suomalainen oikeusistuin Liberiassa ja verorahoilla. Tuloksena jättilasku, syyllinen hukassa.

Jalkarannan kotihoito pakotetaan muuttamaan Jalmarin tiloihin, vaikka siellä ei ole tilaa hoitajille, hoitotarvikkeille, saatikka autoille, joka on välttämätön työssä. Pitääkö olla huolissaan?

Eikö Valvira puutu siihen, että alakouluikäisille syötetään ADHD-lääkkeitä, vaikka aivot ovat vasta kehittymässä. Nyt lasten vanhemmat herätys! Älkää suostuko tähän holtittomaan puoskarimaiseen touhuun. Kuinkahan moni lääkäri suostuisi itse antamaan lapselle näitä lääkkeitä. Kouluavustajat töihin ja opettajat koulutukseen.

Kisapuisto on ollut koirapuistona jo monta vuotta. Siellä koirat temmeltää vapaina, viis pelaajista ja muista liikkujista. Vahtimestari eikä liikuntatoimi tee asialle mitään, ilmoitettu on!

Hyvä naapuri, muistathan, että lehtipuhaltimen käyttö on kielletty Lahdessa keväisin.

Loukkaavaa. Onko joku todella sitä mieltä, että me "vanhat: olemme holtittomia. Sanoisin, että asia on päinvastoin. Olen noudattanut vuoden ohjeita: turvaväli, käsihygienia ja viime elokuusta alkaen maskia kaupassa, apteekissa, bussissa. Muuten pysyn kotona, yksin.

Kommentoi

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Tilaa uutiskirje

Tilaa ESS.fi-uutiskirje, saat Päijät-Hämeen ajankohtaiset ja kiinnostavimmat uutiset sähköpostiisi kerran päivässä.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut