Näppis: Eikö näitä hiivatin autolla kaahailijoita saada täällä Mukkulassa kuriin?

Eikö näitä hiivatin autolla kaahailijoita saada täällä Mukkulassa kuriin? Hirvittää esim. pienet koululaiset, jotka puhelimeen tuijottaen ylittävät katua tai vanhukset, joiden kuulo ja näkö on jo heikentynyt.

Sairaanhoidon, mukaan lukien hammashoito, pitää olla peruspalveluna kaikkien kansalaisten saatavilla riippumatta lompakon paksuudesta. Kokeilu, jossa sairaanhoitajat on laitettu puhelimen päähän tekemään diagnooseja, estää tehokkaasti potilaiden hoitoon pääsyä ajoissa. Hyvä kansanterveys ehkäisee inhimillistä kärsimystä ja tuo varmasti säästöjä pitkällä tähtäimellä.

Halutaanko ei julkisen palvelun tai ainakin n. puoliksi, pyrkivät yksityisen terveydenhuollon piiriin? Suurella osalla meistä ei ole siihen varaa. Erikoislääkäriä (silmä, gyne) ei voi odottaa vuotta, pakko mennä yksityiselle.

S-ryhmä, edut vain mobiilikupongilla, miksi ei kaikille? Meitä on paljon, jotka emme omista mobiilipuhelinta. Eikö edut pitäisi olla samat kaikille?

Sydämellinen kiitos Lahden seurakunnalle pääsiäisen ajan Kärsimystien nettilähetyksestä! Se toi mieleen ajan, melko läheisestä menneestä, jolloin yhdessä tekeminen oli mahdollista!

Herätkää seniorit pitämään huolta itsestänne ja mielenterveydestänne. Vanhoilla opeilla ei pitkälle pötkitä, kun vastassa on koko maailma ja digitalisaatio. Nuoremmat saavat maksaa hinnan terveydellään ja rikkonaisella tulevaisuudella.

Koska loppuu jo vuoden jatkunut tv-huvinäytelmä Säätytalolta. Onneksi telkan voi sulkea.

Voitaisiinko sopia, ettei Jorma Uotinen enää esiinny missään tv- ohjelmassa. Kiitos.

Voitaisiinko jo luopua tästä naurettavasta kellojen siirtelystä! Pysytään vain normaaliajossa, niin pysymme itsekin normaaleina. Kukaan ei oikeasti tarvitse mitään kesäaikaa. Kesäaika tulee kun on sen aika!

Miksi televisiosta tulee puhuvien päitten ohjelmaa? Niitä varten on keksitty jo aiemmin radio.

Rajoja on taas kiire avata, vaikkei rokotteet anna täyttä suojaa, tilanne on valtavasti viime kesää huonompi, jolloin purkutoimet räjäyttivät tartunnat ja pandemia on ehkä tullut jäädäkseen

Hyvä naapuri muistathan, että lehtipuhaltimen käyttö on kielletty Lahdessa keväisin.

1. Mihin perustuvat ikäluokitukset rokotevalinnoissa? 2. Miksi ei julkaista rokotevalintaperusteita? 3. Miksi rokotettava ei itse saa vaikuttaa rokotteen valintaan?

Missä viipyy Lahden tasa-arvo? On monitoimitalot Onni, Jalo ja Aarre. Missä viipyy Rauha?

Kuka jakaa Metsäkankaalla Hakkapeliitankadulla ilmaisjakelulehtiä keskiviikkoisin, aivan kamalia ruttukasoja on lehdet, kun ne postiluukusta tulee!

Haloo, Lahden päättäjät! Muutimme puoli vuotta sitten Lahteen ja järkytys on ollut suuri huomata, miten paha ja näkyvä huumeongelma on täällä. Ei pelkästään keskustassa Trion kulmilla vaan myös talojen pihoilla ja parkkipaikoilla käydään kauppaa ja aiheutetaan talojen asukkaissa pelkoa.

Jakomielisiä ovat myös makeiset ja leivonnaiset, jotka koukuttavat siinä kuin alkoholi ja rahapelit. Niiden tuloksena on alati yleistyvä ylipaino!

Ei Harjun terveys ole ainoa, joka taikoo ihmisiä terveiksi. Kyllä me naapurikunnissakin joudumme vähättelyn kohteiksi. Aikaa lääkärille ei vähillä anneta. Tuskin sinne kukaan turhaan pyrkii. Hoitaja voi näköjään todeta ihmisen terveeksi puhelimen välityksellä. On huono juttu, jos perussairaudetkin jäävät hoitamatta koronan takia.

Elämä alkoi meressä ja siirtyi siitä maalle. Ei niitä odottanut maalla sen enempää, "Runebergin tortut, kuin karjalanpaistikaan" vaan vesipitoiset kasvikset yms.

Aatu Raniselta loistava katsaus Kisapuistosta Uudessa Lahdessa. Poliitikot ja muut päättäjät saisivat hävetä.

Hallitus kertoo huhtikuussa kesään 2 kk, et silloin voidaan alkaa nauttia kesästä. Syksyllä olis hallitus voinut toimia 2 kk edellä koronarajoituksissa.

Kirkon Ulkomaanapu tekee hyvää työtä Afrikan lasten hyväksi, mutta pitäisikö osa rahoista käyttää e-pillereiden ostoon. Maailman väki lisääntyy vuosittain yli 80 miljoonaa.

Ärsyttää, kun jatkuvasti vaaditaan koiraveroa... Miten olisi lapsivero, sillä itselläni ei ole lapsia, mutta kuitenkin joudun maksamaan verovaroin rakennettuja leikkipuistoja, joita nuoriso sitten käy tuhoamassa sekä sotkemassa. En ole vielä koskaan kuullut yhdenkään koiran tuhonneen niille rakennettua koirapuistoa.

Naureskelin kaupan pihalla, kun joku hermo-Heikki valitteli, että kaupunki ei ole kerännyt hiekkoja, niin auto pölyyntyy. Myy kuule autosi pois ja ajele taksilla, niin kuin muut hyväosaset.

Seutunelosissa oli upea juttu Pelicansin hiilineutraaliudesta. Aivan uskomattoman hienoa, että Pelicansin hallituksessa istuva Juho Ruoti kuljettaa joukkuetta biodieselillä. Tämä on todellista omistautumista joukkueen eteen.

7.4. Orimattilan tk. Parkkipaikat täynnä ja sakkia aula täynnä, enemmän kuin koskaan. Rokotuksessa tappituntuma (ei se rokote heti auta). Ok, mutta muutama kerrallaan äänestämässä on liikaa? Perustelu ontuu.

Möysän vanhan Nesteen kylmäaseman paikalle sopisi hyvin pysäköintitalo korjaamaan riittämätöntä pysäköintitilaa alueella. Samalla siistiytyy alue autonromuista ja ym. roinasta.

Hei nainen! Pidä maski naamallasi ja mölyt sen alla. Kaikki voimme paremmin.

Onko USA:ssa pressaa enää ollenkaan, kun jutut hänestä on hävinnyt täysin?

Puhetta kotimaisista FFP2 maskeista. Sykkeen uudessa Prismassa ne olivat A4-paperin takana. Kiinatuotteet kuitenkin hyvin esillä. Suosi kotimaista osta ulkolaista!

Nasevasti ilmaistu ongelmien ydin terveyden huollosta, Mika Yli-Kaakinen. Täällä Hollolassa tuhottiin hyvin toimiva terveyskeskus.

Laittakaa uusittuun lasten leikkipuistoon, Pihapuistoon, isommat koirien ulkoilutuskiellot. Nyt koiran ulosteet sotkevat jalkineet ja vaatteet. Eikö kukaan valvo, että ohjeita noudatetaan?

Kommentoi

Uutiskirje

Tilaa ESS.fi-uutiskirje, saat Päijät-Hämeen ajankohtaiset ja kiinnostavimmat uutiset sähköpostiisi kerran päivässä.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut