Näppis: Toistaako historia itseään, kun Helsinki joutuu luopumaan hiilestä?

Lahden satamaan tuli vielä sotien jälkeenkin polttopuuproomuja. Näillä puilla pidettiin Helsinki lämpimänä. Toistaako historia itseään, kun Helsinki joutuu luopumaan hiilestä? Lahden elävä keskusta siirtyykin satamaan.

Elina Rantasen ja Minna Rajainmäen vastaus Raija Hauhian kysymykseen ESS 7.4. mielipidepalstalla ei vastannut esitettyyn kysymykseen. Kummaa selittelyä, kiertelyä ja kapulakieltä.

Viitaten palvelutalo Hopeasillan kirjoitukseen. On paljon asukkaita, jotka nimenomaan haluavat, että ovet pidetään lukossa yötä päivää, koska yksikössä muistisairaita, jotka vievät huoneista toisen omaisuutta. Siinä olen samaa mieltä, että ruuan laatu Päijät-Hämeen laitoksissa romahtanut. Kahvilla on aina samaa kuivunutta pitkoa. Kahvi halvinta mahdollista. Samaa leipää joka päivä jne. Ulkoilutukseen saatava lisämiehitystä. Hoitajia tarvitaan koulutusta vastaavaan hoitotyöhön.

Vili Uuskallion kirjoitus Tapanilan Kartanokodista. Samanlainen kaavan vastainen luvaton toiminta Karjalankatu 20 ilmaisten huumeneulojen- ja ruiskujen jakopisteessä "terveysneuvonta" ja rokotuspisteessä ViaDian Jelpissä!

Koska lapset tulevat nykyään aikuiseksi? Onko se nykyään 25 vuotta?

Jo on aikoihin eletty, kun ihmisiä (vammaisia) on asemakaavallisesti väärässä paikassa. Kyllä ottaa koville siellä Tapanilassa.

Television sääennustaja sanoi, että pian alkavat pörriäiset lennellä, eräässä kaupungissa pörriäinen on lennellyt jo liian kauan ja pilannut lähes kaikki!

Harjun terveyden tarkoitus on säästää ja tehdä tulosta. Potilaat hoidetaan puhelimella, jos sattuu saamaan yhteyden.

Kyllä Lahdessa päättäjät nolaavat itsensä uhkaamalla asettaa uhkasakon Tapanilakodille. Aivan sama, onko siellä vanhusten palveluasumista vai mielenterveysongelmista kärsiviä turvapaikanhakijoita. Kyse on syrjinnästä eikä kaavamääräyksistä. Se, mikä ei ole oikeus ja kohtuus, ei voi olla lakikaan. Onko sijainti Jalkarannassa ole oikea syy?

Kummasti meiltä vanhoilta nuoruuden kiima ja kiihko unohtuvat. Ei siinä ehtinyt aina ehkäisyä ajatella eli ilmainen ehkäisy nuorille. Säästytään monelta harmilta.

Taas miehille pisteitä. Kuuntelen 100 %:sti mieluummin miesten miellyttävää, matalaa radioääntä kuin naisten kimeää kikattelua ja puheen tapaista. Terv. AlttoNainen

Kivimaan koululle induktioliedet. Ei kotitaloudessakaan saa olla ilman sähkömagneettista säteilyä. Kova rasitus nykynuorilla. Mitenhän jaksavat eläkeikään?

Jos ei ole muuta rokotetta tarjolla, kuin astra zenekaa, niin en ota sitäkään. Siitä on nyt niin paljon näyttöä, että se aiheuttaa veritulppia. Onhan noita muitakin rokotteita olemassa!

Hienoa, että myös Lahdessa puhdistetaan katuja hiekasta jo huhtikuun alussa eikä vasta vapun jälkeen kuten aikaisemmin.

Vanhemmat ei todellakaan tiedä, mitä lapset tekevät. Sotketaan, häiritään naapureita ym. Ulko-ovet lukittuina?!

Miksi Suomeen ostetaan esim. sipulijauhetta ja valkosipuleita Kiinasta sekä kuivattua tilliä ja persiljaa Serbiasta, vaikka Suomessa kasvatetut juurekset ja vihannekset ovat maapallon puhtaimpia ja yrtit aromaattisimpia?

Toimittaja Kuosmanen taisi unohtaa siirron osuuden autoilusähköstä? Kannattaa käydä katsomassa hinnoittelu latausasemilla pääteiden varressa, jos ei halua Tekniikan Maailmasta asiaan tutustua. Voi yllättää.

On todella outoa, että eduskunta katselee ja kuuntelee Ano Turtiaisen mölinää. Ehdottomasti tuonlaatuiselle henkilölle pitäisi antaa potkut armotta. Sydämen sivistys ja käytös puuttuu kokonaan.

Valtavan iso kiitos phks:n koronahoitajille hyvästä turvallisesta hoidosta. Teette töitä sydämellä. Toipumista myös huonetoverille.

Olisi kyllä mahtavaa, jos olisi edes sellainen mahdollisuus, että omat ja valtion rahat voisi mennä sekaisin.

Miten Lahti käyttää 40 M? Korona-avustuksen? Lisäsi budjettiin ja kas, ylijäämäinen tulos.

Miksei Harjun Terveys oy itse maksa määräämiään röntgenkuvia, vaan niiden maksaja on Päijät-Hämeen hyvinvointiyhtymä?

Sähkönsiirtomaksu tuli, itku pääsi. Tuntuu epäoikeudenmukaiselta.

Mona Pyykkönen, Senaatintorilla on tarkoituskin järjestää tapahtumia kauppatori on siinä rannassa. Lahdessa on ainoastaan kauppatori.

Kommentoi

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Tilaa uutiskirje

Tilaa ESS.fi-uutiskirje, saat Päijät-Hämeen ajankohtaiset ja kiinnostavimmat uutiset sähköpostiisi kerran päivässä.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut