Näppis | Koronayhteistyöryhmälle: Kuinka oppilaat työskentelevät väljästi parakkikopeissa?

Koronayhteistyöryhmälle: Kuinka oppilaat työskentelevät väljästi parakkikopeissa? Tai ruokailussa ? Ei onnistu, nyt järki käteen.

Nyt sitten taas Salpaukseen? Viisasten työryhmä päätti, voidaan mennä lähiopetukseen. P-H:ssa tartuntoja hurja määrä ja luokkatilat käytävineen ahtaita. Miten pidetään 2 metrin turvavälit ja miksi pakotetaan paikalle? Opiskelijat ja henkilökunta.

Nyt hiekkojen putsaus käyntiin ripeästi, että saadaan kadut puhtaiksi ja pesu vielä päälle, muissa kaupungeissa kadut putsattu, kun meillä vasta aloitellaan täällä Lahdessa.

Hyvä nuoriso. Jättäkää tyhjät juomatölkit ruttaamatta. Ehjinä joku saa niistä pantin. Eivät jää luontoon.

Vielä kerran. Mikä ihmeen sähköauto? Vesivoima, hiilivoima, ydinvoima, tuulivoima, aurinkovoima ja vaikka meren aallot. Ilman näitä kun ei toimi minkäänlaiset sähköhärpäkkeet.

Eikö Hyky:ssä ole enää työntekijöitä, kun tarvikejakusta luvattiin soittaa takasin 2 vuorokauden kuluessa.

Terveydenhuollon päättäjät kertoivat yleisesti, että lapset ja nuoret eivät tartuta. Ovat aina tartuttaneet ja tulevat tartuttamaan!

Sähköautoilijat: jos nämä tuhannet pääsiäislomailijat olisi lähteneet Lappiin tesloilla, missä ne olisi ladattu matkalla? Talvella n. 350 km välein...

Veden korkea hinta on uhka kansanterveydelle. Käsien pesusta ja muusta hygieniasta on pihisteltävä, jotta rahat riittäisi ruokaan.

Mikä kestää Lahden toimenpidelupakäsittelyssä? Virkamiehen mielivaltaa...

Nuorten ehkäisyn epääminen vaikuttaa nuorten naisten terveyteen ja talouteen. E-pillereillä hoidetaan useita kuukautisiin liittyviä ongelmia. Jos miehillä olisi kuukautiset, olisi varmaan tessissä sovittu oikeudesta vapaapäiviin ja varmaan olisi verovähennysoikeuskin. Naisten vastuulle jää usein ehkäisyn hoito ja siitä koituvat kulut.

Kiitos Eeva Kunnap 6/4 esalainen -kirjoituksestasi koskien Harjun (epä-)Terveyttä. Nyt on lehti oikeassa roolissa vallan vahtikoirana eikä VTV:n kaltaisena konsultti-puudelina. Se, että joku onnistuu saamaan apua ko. orgaanista ei vielä alkuunkaan tarkoita sitä, että terveydenhuoltomme toimisi.

Valkohäntäpeurojen ruokinta parantaa kyttäysmetsästyksen mahdollisuuksia. Kyttäysmetsästys parantaa peurakannan valikoivan harventamisen mahdollisuuksia.

Koko valtionhallinto tarkastettava. Lappu lapulta läpikotainen tarkastus. Esimerkiksi PwC tai EY tilintarkastusyhtiöt töihin. Luottamus viranhaltijoihin on heikentynyt. Luottamus vahvistuu, kun huijarit ja puutteelliset laskujen tarkastukset on poimittu esiin ja vastuulliset tekijät rangaistu. Tämä yliviikarimainen peli ei vetele.

Terveydenhuollon puhelinpalvelut tekevät hulluksi: Päivystysneuvo: Kuunneltuani 35 min. kolmella eri kielellä olet soittanut jne. puhelu katkeaa ja näytössä: Puhelu epäonnistui. Terveysneuvo: valittuani oman sote-keskukseni numeron puhelu katkeaa ja litania alkaa alusta, jälleen Mehiläisen mainoksella. Eikö tämä ole heitteille jättämisen yksi muoto?

Kyllä nuorille voi ehkäsypillerit ja kumit maksaa. Maksetaahan me pakolaisille asunnot pyörät vaatteet ruuat kännykät ja eikä niiden tarvi töitä tehdä. Kyllä elämä on ihanaa kun töitä saa muiden puolesta tehdä.

Olen matkustanut paljon. Missään muualla koiran jätöksiä ei jätetä ulkoilureiteille eikä uimarannoille sellaisia määriä kuin Lahdessa. Koiravero ja palkataan siivoojat.

Ei ymmärretä nuorten tilannetta, halveksitaan ja vähätellään nuorten tarvetta ehkäisyyn.

Kiitos Juhani Melaselle perusteellista selvityksestä Lahden yhtiöistä. Useat ovat kypsiä selvitystilaan. Miksi niihin tungetaan rahaa? Kuinka monessa yhtiössä on 30 prosenttia liian paljon virkailijoita?

Eipä Päijät-Hämeestä seiskakymppiset lopu, kun joka päivä tulee uusia, toista se on muualla kun syntymävuoden mukaan rokotettiin.

Kyl juur sielt se korona hyökkääpi. Varoha sie vähä!

Mahtava kirjoitus Eeva Kunnapilta! Asia on juuri näin, lisäksi hoitajat sukkuloidessaan unohtavat puolet tutkimuksista, joissa olisi pitänyt käydä ennen lääkärin aikaa. Näin hoito viivästyy nyt kuukaudella. Kiitos Harjun terveys!

Lahdessa terveyspalvelujen saanti on tehty niin hankalaksi että sairaat ikäihmiset eivät saa apua.

Minusta noi maatiaiset näyttävät ihan kanoilta?! Näyttävät olevan paljon suurempiakin kuin tali- ja sinitiaiset ja muut tiaiset. Hienoa, että lajeja lisääntyy, kun toisia kuolee.

Minkä takia oikeuskansleri selittelee omia tekemisiään tai tekemättä jättämisiään julkisuudessa?

Ryssänmatalalle tekosaari lokeille. Lahti on ympäristökaupunki.

Kuka maksaa Viisikon stailaukset aikakauslehtien haastatteluihin ja kuvauksiin, vaatteet, korut?

Hei mies! Laita maski päähän ja näytä, että välität muista ihmisistä.

Mitähän ihmiset, jotka niin puolustavat ilmaista ehkäisyä miettivät. Väki vanhenee ja uusia veronmaksajia ei synny. Miksi kaikki pitää olla nuorille nykyään ilmaista?

Abortissa ei ole kyse mistään muusta kuin on unohdettu sen pienen lapsen oikeus elämään. Eikö Suomessa ole rangaistava teko riistää toiselta henki?

Ja ilmaiset Viagrat yli 7-kymppisille!