Näppis: Odottelen kovasti pyörätietä Messilästä Hollolan kirkolle rantatietä

Odottelen kovasti pyörätietä Messilästä Hollolan kirkolle rantatietä. P.S. ei tarvii olla älypyörätie.

Pubin omistaja ihmettelee somessa, koska marketit saavat olla avoinna, mutta juottolat ei. Se vanha sääntö "hyvä vasikka elää juomalla" ei taida enää päteä nykyaikana.

Toimittaja Mikko Kivelälle tiedoksi, että Kuhmoinen kirjoitetaan isolla koolla. 2.4. olleessa artikkelissa olit käyttänyt pientä, yhden kerran voi laskea virheeksi, mutta tämä tapahtui seitsemän kertaa.

Onkohan vähän lähtenyt lapasesta näiden lintujen paapominen? Niemen satamaan tulee säännöllisesti joku flikka kaksin ämpärein syöttämään luonnonvaraisia lintuja? Toisaalta Pikku-Veskulla kielletään. Pöyristyttävää, ihan kuin Marolan eläinpuistossa porkkanoita antaisi lampaille. Lampaat ja luonnonlinnut painivat eri sarjoissa. Kannattaisiko tuo ämpäritolkulla ruokkiminen lopettaa ja antaa luontoäidin tehdä velvoitteensa? Olipa näky, ne ilmaiset ämpäritkö tämän aiheuttaneet?

Ostomania on vakava sairaus ja vaatii hoitoa. Ihminen ostaa tavaraa, koska saa siitä hyvän olon tunteen, sillä hetkellä. Jonkin ajan kuluttua, ostos hylätään, viedään roskiin tai vintille, ja kas kummaa, taas on tarve ostokselle. Ostetaan niin kauan kuin tilillä on eurokin rahaa.

Tiina Halttunen, en saanut Veirton jutusta käsitystä, et kaikki hesalaiset ovat tolloja verrattuna Putinin trolleihin, joita on vain pieni joukko. Hesalaistenkin kannattaa olla hereillä, kun ihmiskunnan tuhoon johtavat ajatukset leviävät ja saavat kannatusta.

Onpa Ylen ohjelmatarjonta vajonnut alas, Eurosportin snookerkin on parempaa ja mielenkiintoisempaa katsottavaa!

Talent on näköjään laulukilpailu mikä ei ole talenttia. On ollut monta laulajaa, heille omat kisat. Krista sinne raatiin kun suosii laulajia.

Kauppaketjujen sisäänostajat voisivat lakata halpatuomasta uusia perunoita Etelä-Euroopasta ja Ruotsista, jotta perunaa kannattaa kasvattaa Suomessa.

Nahkaliivimiehet pitivät pääsiäisenä bileet, heitähän ei koronarajoitukset koske. Kävihän poliisi lopettamassa juhlat?

Älkää ihmeessä alkako purkamaan tehtyjä koronasuojapäätöksiä vielä. Te asioista päättäjät, ottakaa järki käteen. Nyt tarvitaan sitä älyä.

Onko Lahden vesijohtovedessä poikkeuksellisen paljon klooria? Lahti Aqua voisi tähän vastata. Nyt viime aikoina vesijohtovesi sekä tuoksuu että maistuu voimakkaasti kloorilta.

Asia jota en taas ymmärrä. Miksi Suomi antaa viidelle maalle ilmaiseksi rokotteita, kun oman maan kansalaisia on vielä paljon rokottamatta.

Kyllä Mustamäenkatu on siivottu tyylikkäästi ja hyvin hiekasta. Kiitos urakoitsijalle!

Budjettiriihi tulossa ja ketkä taas haluavat alkaa mahdollisimman pian "sopeuttaa ja uudistaa rakenteita" eli leikata taas niin kuin leikattiin ennen eduskuntavaaleja porvarihallituksen toimesta ja gallupit näyttää, kiitos viekää vaan kaikki pois. Ei hoitoa eikä koulutusta kaikille, vain itse maksamalla saisi.

Juha Honkonen Uutissuomalainen, aika kulkee vasemmalta oikealle!

Miksi Suomi lahjoittaa neljälle EU-maalle omista rokotteistaan. Bulgaria, Kroatia, Viro ja Latvia ovat itse hakeneet jäsenyyttä. Virolaisia kymmeniä tuhansia käy Suomessa työssä. Tässäkö syy. Maksetaan heille hyvää palkkaa ja kustannetaan heille vielä Pfizerin kallis rokotekin.

Kommentoi