Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Itsenäisyyspäivän kunniamerkkien saajat julkistettiin – katso ketkä palkittiin Lahden seudulla

Näppis | Lahdessakin hyvää tarkoittavat ihmiset ruokkivat joutsenia ja sorsia

Lahdessakin hyvää tarkoittavat ihmiset ruokkivat joutsenia ja sorsia. Eikö kukaan ole kertonut heille valkoisen leivän haitoista linnuille? Paras ravinto löytyy järvestä. Lisäksi rottaongelma.

Kenelle käynyt näin: koirani polvi leikattiin siitä irronneen luupalan takia. Vakuutus ei suostunut korvaamaan, koska tulkitsi, että sepä onkin nivelrikko, vaikka pala irtosi koiran lyödessä jalan auton astinlautaan. Näin palvelee vakuutusyhtiö.

Onko hallitus kuunnellut herkällä korvalla asiantuntijoita vahvistaessaan ymmärrystä, että hengitysteiden sairauksista kärsivät olisivat vapautettuja maskin käytöstä. Tosiasiassa he ovat juuri se ryhmä, jonka pitää käyttää maskia. Maskin käyttö ei ole raskasta. Kotimaasta löytyy valmistajia, joiden maskissa hengitysvastus on pientä.

Eikö kenellekään kuulu hiekkojen poisajo Vesijärvenk. 16 edestä ja sairaalanpuolen mäestä? Tukehtuu tuulisella ilmalla kun kulkee.

Nosto käteisautomaatti. Kansainväliset säännöt. Atm ei antanut rahoja, tiliveloitus tapahtui. Ei automaattista palautusta. Korttireklamaatio prosessi pankissa kestää 2 kk. Hyvitys tilille prosessin päätyttyä! Finanssivalvonta, haloo!

Onko se mahdotonta kerätä koiran jätös pussiin kadulta, että ei tarvii näin keväällä sotkea kenkiään.

Pääsiäispäivänä 4.4. Yle Puheen Kysy mitä vain -ohjelmassa keskusteltiin jouluruoasta. Ohjelma oli uusinta joulukuulta. Yle-veron maksajana en voi hyväksyä tällaista kuuntelijoiden halveksuntaa.

Kansalaiset oppineet pienryhmissä osallistumaan jumalanpalveluksiin nyt parina pääsiäisenä, samoin varmaan osaisivat toimia jatkossa myös marketeissa.

2.4. kyseltiin, missä Lahdessa on Mannerheimintie. 15540 Villähde alue Pensuo.

Paljon puhutaan rokotusten alueellisen kohdentamisen oikeutuksesta, mutta ei taida alueellinen tasa-arvoisuus toteutua nytkään. Mm. Vantaalla alle 60-vuotiatten riskiryhmään 2 kuuluvien rokotukset ovat jo hyvässä vauhdissa, Päijät-Hämeessä alle 70-vuotiaita riskiryhmään 1 kuuluvia ei rokoteta vielä lainkaan. Onko perusterve 70-vuotias todella enemmän rokotuksen tarpeessa kuin vaikkapa kroonisesti sairas 55-vuotias, jonka on pakko käydä töissä?

Pikku-Veskusta oli hyvä mielipide perjantaina. Sen kasvillisuutta voisi lisätä ja tehdä vielä parempi levähdyspaikka. Päättäjät menköön Kotkaan Sapokkaan katsomaan rodoja ja luonnollisuutta. Ei kannata tehdä siitä liikuntapuistoa. Jotain rauhallisempaa sopii puiden katveeseen esim. joogaa eikä tarvita muuta kuin lupa kaupungilta.

Kotimaisia tv-sarjoja yms. on hyväkuuloisenkin mahdoton seurata, kun puhuttujen repliikkien taustalla soi musiikki tai rämistetään jotain tehosteita!

Rakkaat eläimet ja ihmiset, varokaa Koiskalantietä! Rallikausi on jälleen alkanut! Mummi

Tinttien talvipallot ovat saattaneet kastua. Kannattaa vaihtaa puhtaat uudet pallot, kesäksi eril. kuin talvella. Varpuset syövät mielellään kuorittuja auringonkukan siemeniä – pysyy paikatkin puhtaana.

Kuvitteletko olevasi terve? Silloin et ilmeisesti seuraa Suomen johtavia terveysalan julkaisuja, Iltalehteä ja Iltasanomia. Niistä löytyy päivittäin kauhisteltavaksi jokaiselle sopivia oireita väistämättä kuolemaan johtavista taudeista ja madonluvut kohtalokkaista elintavoista. Jos ei korona tapa, aina löytyy sopiva vaihtoehto.

Olipa lauantain digilehti mitäänsanomaton!

Hyvää lauantain digilehdessä oli se, että siinä ei peloteltu koronalla!

Hyvä kirj. Brita Stång 2.4. Olen niin samaa mieltä. Puistoon vain kukkia ja linkut torin kautta aina. Piste.

Näppikselle valikoituu persuviestit. Kuka ihmettelee enää persujen voitontanssia. Persumaailma voi kauhistuttaa sitten toteutuessaan.

Kaikki sulkeutuu, eikö löydy muuta keinoa. Yrittäjät kovilla, joutuuvat ottamaan velkaa. Itse olen vaa asiakas, joka ainakin piti huolen turvavälistä. Kaipaan normaalielämää ja vapautta. Itse valita, kesä tulee, päästäänkö uimaan ja terassille ym.