Näppis | Miksi ihmiset eivät enää katso vastaantulijoita silmiin?

Miksi ihmiset eivät enää katso vastaantulijoita silmiin, ennen se kuului hyvään käytökseen.

Palkattomat vapaat yhä vain lisääntyvät. Kuka tekee työn sillä aikaa ja kuka maksaa korvauksen työnantajalle?

Mannerheimintie lähtee Pensuantien varresta Nastolasta. Kartta on keksitty.

Luvattu uusi koirapuisto mahtuisi hyvin Kisapuistoon. Paavolan Kampuksen tieltä hävitetty koirapuisto luvattiin korvata, mutta hitaita ovat herrojen kiireet.

Voi tätä Lahden touhua! Lasten iltahoitoa lopetetaan ja samaan aikaan löytyy rahaa katujen kaventeluun ym .turhaan. Neuvolat keskustaan jne.

Kadut pesuun ja sassiin, vai Hölmölässäkö me asutaan?

Jos Kärkölässä saa hammaslääkäriajan toukokuun lopulle, niin ehtiihän siihen paikattomaan hampaaseen tulla lisävaurioita. Jono alkaa pitenee Akuutissa. Ennen kaikki oli paremmin.

Heti, kun jokin asia ylittää uutiskynnyksen, ilmestyy joukko jälkiviisaita asiantuntijoita.

Hyvinvointiyhteiskunta huolehtii kaikista kansalaisista kohdusta hautaan. Alle 25-vuotias on aikuinen, oikeustoimikelpoinen. Raskauden ehkäiseminen ei vaadi mahdottomia taloudellisia uhrauksia. Äänestäjien ääniä kalastellaan ehkäisypillerien ja kierukan lumouksella.

Itte ne piti kortsut ostaa 80-luvullakin! Mihin tää yhteiskunta on menossa?

Vai että tasa-arvon vuoksi maksuton ehkäisy kaikille nuorille. Entäpä solidaarisuusvero, tasa-arvoako? Tasa-arvoisuuden nimissä sama tuloveroprosentti kaikille.

Eihän Kisapuistoon saa edes viedä koiria! Koirakieltokyltit joka sisäänmenolla.

Meidänkään kadulla ei omakotitalojemme pihoilla ole roskisrivistöjä. Ne eivät todellakaan ole mitään pihojen kaunistuksia ja nykyisine lajittelumääräyksineen vievät pieniltä pihoilta kohtuuttomasti tilaa. Jo monta vuotta sitten yhdistimme jätehuoltomme. Nyt meillä on yhdessä paikassa "ei kenenkään maalla" isommat kimpparoskikset, joiden tyhjennykset yhdessä maksamme.

Venäjä tukee Myanmarin sotilasjunttaa, joka tappaa myös lapsia. Naapurin arvot kohdallaan.

Hei, Riihelän koiranulkoiluttajat, kerätkää lemmikkienne jätökset. Järkyttävää kävellä varsinkin päiväkodin lähiympäristössä, kun saa askelia varoa joka puolella!

Kausi-influenssa meni viemäristä alas huolellisen käsienpesun myötä sekä maskien käytön.

Voi hyvää päivää VTV:n toiminnan valheellisuus pääjohtaja Yliviikarin virkakaudella. Ylitarkastaja Lammi on tuonut julkisuuteen raporttien manipuloinnin ja tarkastusaineistojen hävittämisen. Yhteiskunnallinen mädännäisyys näyttää haisevan siellä, missä tarkoitusperät pitää olla kunniallisia. Veronmaksajat ovat oikeutettuja kuulemaan totuuden ja näkemään oikeuden tutkivan ja määräävän asiaan kuuluvat rangaistukset.

Asiatonta huutelua iäkkäälle liikuntarajoitteiselle ulkoilijalle Tiilikankaalla. Kolme henkilöä ja koira olivat pysähtyneenä, yksi huuteli ulkoilijalle vauhtia, vauhtia.

Miksi samat joukkueet pelaavat 4–7 ottelua keskenään. 1 ottelu kotona ja 1 vieraissa olisi järkevä ratkaisu.

Hei uudisasukkaat, ottakaa mallia hoidetuista puustoalueista. Hakkuujätteiden kasaamisella ja levittämisellä alueenne ghettoutuu.

Jospa nämä kesäaikaruikuttajat opettelisivat kääntämään kellonsa nyt voimassa olevaan aikaan, niin voisivat herätä ja käydä nukkumaan samaan aikaan kuin talvellakin.

Koulussa on koulukiusaamista. Asutusalueella kiusataan esim. vanhuksia ja vammaisia.

Mitä kaupunki tarjoaa ikäihmisille ja rollaattoriväelle kesäksi? On köpötelty hanhenkakkojen seassa. Nyt sekin hupi viedään. Nuoriso ja huumejengi hallitsee puistoja. Baanoilla hurjastelevat pyöräilijät. Milloin mekin saamme oman teemapuiston? Valtuustoehdokkaat herätkää!

Nainen on hedelmällisimmillään 18–24 v. Näille halutaan nyt sitten ilmaista ehkäisyä. Eikö mieluummin rohkaisua ottaa lapsia vastaan parhaassa iässä!

Miten voi olla joillekin niin vaikeaa toi maskin käyttö? Laitetaan noi persut eri karsinaan siksi aikaa kunnes vastuulliset ovat asioineet kaupoissa ja apteekeissa.

Rakkaus syntyy joskus. Jos arvostaa vastakumppania. Se kehittyy jopa vuosikymmenten aikana. Se on oikea rakkaus.

Posti ei kulje ainakaan täällä Lahes. Onko työnt. lakossa vai palkattu liian vähän porukkaa? Edes pääsiäisk. ei perillä ajoissa.

Kyllä käyttäisimme kotimaisia maskeja, mutta ne ovat liian kalliita.

Ihminen on osa luontoa. Jos maapallo tuhoutuu, niin ihmistä ei enää ole. Elämä jatkuu, jollain tasolla.

Wiakrat ilmaiseksi miehille.

Eli nopea palvelu revitään Harjussa työntekijöiden selkänahasta ja jaksamisesta. Onko heillä sitten aikaa päivittää osaamistaan, jos koko ajan pitää puhelimeen vastata? Vastatkaa työntekijät.

Lepän siitepöly yltää jo koko maakunnan yli. Perjantaina 2.4. oli auton tuulilasissa kerros siitepölyä. Poikani oli aloittanut Mäntsälässä jo edellisenä tiistaina heiniksin tabletit, kun allergiaoireet olivat vaivanneet.

Pakko on kysyä S-ryhmän tuotevalikoimavastaavalta. Hyllystä löytyi ainoastaan saksalaisen yrityksen Kiinassa valmistuttamia maskeja. Voisitteko tiedottaa perustelun, miksi siellä ei ole kotimaisen teollisuuden korkealuokkaisia nimettyjen laitosten sertifioimia laadukkaita maskeja. Olette tämän velkaa kansalle, joka haluaa ylläpitää huoltovarmuuttamme.

Kukaan ei puhu mitään eläkeläisistä, mutta pikkupaaperoista ja vanhemmista ainainen puheenaihe. Siinä poliitikoille mietittävää. Terveisin, kovia kokenut

Päättäjät: ohjatkaa nyt todellakin lisää rahaa Lahdessa asfaltointiin! Tiestö hajoaa, esim. Lahdenkatu ja Ankkurin rantabulevardi on järkyttävässä kunnossa!

Mitä on tapahtunut Salpakankaan terveysasemalle. Ennen jos tarvitsit piikkiä tai jotain muuta pientä toimenpidettä, sanottiin, että pääsetkö heti. Nyt ei meinaa saada parin minuutin aikaa piikin antoon viikkoon, vaikka käytävillä ei näy yhtäkään potilasta.

Suurin osa miehistä on aivan mahtavia tyyppejä! Kokemusta niin miesvaltaisista työyhteisöistä kuin harrastustenkin parissa. Kiitos suomalaiselle, rehdille miehelle. Terv. FeministiNainen

Kiitos Brita Stång hyvästä kirjeestäsi koskien Pikku-Veskua ja toria! Perustelusi olivat järkevät, selkeät ja viisaat. Kannatan niitä!